צריך עיצה

גוריתא

New member
צריך עיצה

מה כדאי לרכוש: ג'ילרה או טייפון (50)? המטרה: נסיעה בינעירונית של 15 ק"מ פעמיים ביום.

micmuk

New member
הנה עצה

טייפון 50 הוא כלי מעולה (לי יש אחד , אנחנו נשואים באושר כבר 5 שנים) את הג'ילרה אני לא מכירה באופן אישי אז אני לא יכולה לחוות דעה, אבל אין ספק שהטייפון 50 הוא כלי חזק, יציב (גם נגד רוחות צד), הוא מעולה לחורף כי הוא גבוה וזה ממש חשוב עם השלוליות (אגמים...) שיש פה. הוא נוח, יציב, אמין ולא יקר אם אתה שאל אותי אני ממליצה בחום. מיקמוק * יש לי טייפון 50 , מה זה אומר עלי? *

ixmix

New member
הנה עוד עצה.

אם המטרה היא להגיע ובזול - יש אופציות רבות (לא יודע איך הגעת להשוות דווקא בין הטייפון ה"עממי" לראנר ה"מתוחכם") - ואין ספק שהטייפון הוא אופציה לא רעה בכלל. אם לסוע מהר יותר וגם להוציא קצת עיניים - הראנר הוא הכלי. אם גם להינות מהדרך ומנוחות ויכולות נהיגה - אולי אחרים. (היום ראיתי area51 במצב נפלא, וזו אופציה מוזרה אך מהנה).

S A T L A N

New member
שוב ושוב אני...

חוזר על מילים אילו רוצה להגיע ממקום למקום קנה טייפון רוצה להנות מהנסיעה קנה גילרה ראנר זהו זה מה שיש לי להגיד!!!

speedfight2

New member
משוחד ! ../images/Emo3.gif אבל צודק ../images/Emo24.gif

לפי דעתי לך על אחד הקטנועי המקוררים מים , הם קצת יותר מהירים ...

תשובה

אחי כך מאסק של סאן יאנג זה אחלה קטנוע מרווח ונוסע לא רע בכלל נתונים יפים גם בפתיחה וגם בסגירה וגם ניתן להשכיב איתו שזה נחמד וכיף סתם ככה....

שלומי

New member
עדכון חם

הבוקר הלכתי לראות את הראנר ואת הטייפון וגם את הספידפייט 2. בכל מקום אמרו לי על כלי אחד שהוא הכי טוב ועל השניים האחרים שהם גרועים. טייפון - לא מגיע ל80 קמ"ש. ספידפייט - בעייתי. ראנר - יקר פחד.

שלומי

New member
שכחתי להדגיש שאין לי מושג באמת

אם הם צודקים!!! אשמח לקבל תגובות.

yuvalfra

New member
מה בדיוק בעייתי בספידפייט 2?

אני עומד לקנות כזה ולפי מיטב ידעתי הוא אמין. אם הכוונה היא לזה שהוא יחסית(!) קטן אז זה לא בעייתי זה תלוי בגובה שלך..אז מה הבעיה איתו?

שלומי

New member
ספידפייט קטן?

הוא גבוה ונעים לרכיבה(אני פעם רכבתי על כזה כשהוא רק יצא ב97 אם אני זוכר טוב). הבעייה היא שבמוסך\אולם תצןגה אמרו לי שלא כל המכונאים יודעים לטפל בבעיות שלו כמו שצריך(לך תדע אם זה נכון...).

ixmix

New member
ספורטיבי, מקורר מים.

ספורטיבי - מה שאומר שמתליו מכוננים באופן שונה ונוקשה יותר. מתלי הSF2 נוקשים מאלה של הראנר (אם כי נתקלתי באקזמלפרים גרועים גם בראנרים). מקורר מים - מה שיוצר (כמו ביתר מקוררי המים) מערכת נוספת שיש לטפל בה והיא מקור לתקלות אפשריות - אם כי לטעמי ולמיטב ידיעתי הספיד2 כלי אמין והבעיה היא אכן במוסכים מחפפים. כספורטיבי הוא טוב, השאלה אם אתה צריך קטנוע 50 ספורטיבי, ואם יש בכלל הצדקה לנישה הזו (כנראה שיש, אחרת לא היו מייבאים).

שלומי

New member
אני מתלבט בין הראנר לטייפון

מפריע לי שהטייפון נראה ענתיקה ושלא חידשו את המראה שלו שנים. הראנר לעומתו יקר ואני לא בטוח שהמחיר מצדיק. מעל לכל אני רוצה שימוש בעיקר לבין עירוני.

speedfight2

New member
אני עברתי כבר יותר מ16K קילומטר

בספידפייט 2 - שנת 2002 ולא , עדיין לא היה לי צרות...

Shlomi TC

New member
טייפון לא מגיע ל 80?!? היית מת

כמו גדול אני מגיע איתו ל 80 ואפילו ל 85 ביום טוב. פעם אחת הגעתי איתו ל 90 בירידה בבגין והוא אפילו לא רעד או גמגם.

S A T L A N

New member
עדיין הוא לא מגיע ל 95...

כמו שלי!!!

ירון ק

New member
182קמש

הקטנוע שלי סוגר 182 בכל מצב ואם לא היה ניתוק הצתה הוא היה סוגר יותר

Shlomi TC

New member
אתה מקרה מיוחד

חוץ מזה שזה לא חוכמה, תראה בין איזה כלים אתה משווה

S A T L A N

New member
לך תישן על האף!!!

זה קודם כל!!! הוא כן מזייף ובגלל זה לא אמרתי את המהירות שמראה הספידומטר (שהיא בעצם 105) ו90-95 זה אחריי שעשעיתי בדיקה עם חבר פורום חביב (גל תתפקד!!!) שנסע על ג'י אס מאחוריי כל הדרך (וגם נתן טיפים נחמדים) בכל מקרה אל דחוף תאף שלך לפניי שברור לך על מה מדובר!!! מצטער על השפה הבוטה פשו מעצבן אותי איך אחד שלא קשור אומר ("הספידומטר שלך מזייף"!!!) יאלה יאלה עו*

למעלה