יאללה לצילום...
משלל האגזוזים שיצא לי לראות... לא יצא לי לראות אף אגזוז שעונה לשם ZX... ויצא לי לראות די הרבה. תמיד אשמח ללמוד עוד כמובן, רק תמוה בעיניי שלא שמעתי על האגזוז הזה בעודי מחפש אגזוזים ברשת... במיוחד אם האגזוז הזה, כפי הנטען על ידך, הוא אגזוז בין הטובים שיש... נימת עוקצנות מצידי ? ובכן, אולי בצדק, אולי לא. אני פשוט איני אוהב שאנשים קובעים דעות נחרצות כמו שעשית בהודעה אליה הגבתי. תראה איך שינית את דעתך בין שתי ההודעות שלך כאן בשרשור. קביעת דעות נחרצות סופה להשפיע על אי אלו קוראים שאינם מכירים את הנפשות הפועלות במדיה הזו. כלומר, מישהו שאינו מכיר אותך יכול להסיק שמדובר בבר סמכא שיודע על מה הוא מדבר בעודו הוא טוען שאגזוז אנונימי כזה או אחר הוא אחד מהאגזוזים הטובים בשוק והנה הוא יפצח במסע חיפושים אחרי האגזוז שבעצם כבר אינך בטוח לגבי איכותו. הרי אם לא הייתי מגיב כאן, כל אחד שהיה מגיע להודעתך יכל להסיק מסקנות אחרות לגמרי ממה שהוא היה מסיק מהודעתך השניה.... אז כן... היתה עוקצנות... בכדי להעביר את המסר שבדיוק העברתי לך. דעות נחרצות ועובדות צריכות להיות מגובות בהוכחות ו\או בידע מעמיק שיש לכותב. כך אני חושב... בידידות.