צריך עיצה

gilben

New member
התשובה שלי היתה לבחור עם הטיפון

ולא אלייך ודי מוזר שבישבילך "לך תישן על האף" נחשב לשפה בוטה זה גם מה שאתה צועק למי שחותך אותך בכביש? פעם ראשונה שאני שומע את הביטוי הזה

S A T L A N

New member
טוב אז...

אני מוריד תכובע ומתנצל פשוט אי הבנה מכך שאני לא מצליח להבין עד היום איך בדיוק הפורום עובד ומי מגיב למי בכל מקרה אז בקשר לטייפון נראה לי שהוא באמת מזייף לפי מה שהוא אומר מצד אחד חבר אחד שלי שיש לו אירוקס (שבמקרה לקחתי עליו סיבוב אתמול...) אמר לי שהוא וטייפון נוסעים בקו אחד פתיחות וסגירות אבל אחריי אתמול הבנתי שראנר ואירוקס זה עולם שונה לגמריי אין בכלל מה להשוות!!! חוץ מרולים אין הבדל בינינו גם לו יש אגזוז ZX שעבר ניקוי ואני לא מאמין שרולים עושים כזה הבדל רציני (בטוח שהם עושים) אבל מה אני רגיל לתת בגז להרים גלגל ולא לתת בגז ולחכות 7 שניות כדי להגיע ל40 קמש... אז פשוט אחד
לאירוקס פשוט איכזב אותי ועוד לחשוב שאני שקלתי לקנות כזה... רק דבר אחד שאני חייב להגיד יש לו ברקסים יותר טובים בהרבה וגם משככים טובים יותר במפרים אני קופץ בכיף עם האירוקס!!! אז בכל מקרה קצת סטתי מהנושא כדי לספר חוויה אישית מאתמול אז בקיצר לא נראה לי הגיוני שטייפון סוגר 85 בטח שלא אמיתיים!!!

S A T L A N

New member
שלום שלום לך בחורצ'יק

טוב לשמוע מימך לשם שינוי... איך בלימודים? איך האופנוע? איך הירקות בצרכנייה בחורב... יאלה עכשיו רציני טוב לשמוע מימך!!! דרך אגב אני צריך לשאול אותך משהוא בקשר לאפריליה אר אס שדיברת איתי עליו בזמנו... יש מצב שיש קונה

waveslike

New member
וחוץ מזה

אל תזלזל באירוקס, רק אחרי שנכנסים עם אחד כזה למיגרש ניתן להבין איזה כמויות של כיף אפשר להוציא איתו, ועוד ישירות מהארגז בלי שום שיפורים שהם, חוץ מזה, אני לא מבין למה להחליף לאיירוקס אגזוז אם הוא מגיע עם יופי של אגזוז מהמפעל?!

S A T L A N

New member
אז ככה...

לא מזלזל בטח שלא זילזלתי עד אתמול אבל מה אני יגיד לך אולי אני יצטרך לקחת סיבוב גם על אירוקס אחר במצב תקין יותר למרות שחבר שלי אמר לי שרק רולים לא טובים וכל השאר מצוין למה להחליף אגזוז לא יודע האמת גם הראנר בא עם משהוא לא רע בכלל אבל בכל זאת רוצים לשפר ואני הבנתי ש- ZX הוא בין האגזוזים ההכי טובים שיש אז למה לא!!! דרך אגב יש לך לארגן לי אירוקס לנסיעת מבחן...?
ולא ענית לי בקשר לאפריליה

waveslike

New member
ערב טוב גם לך מר סטלן

פרויקט האפריליה נדחה (במקרה שהוא באמת יתחיל) לעוד כחודש-חודשיים בשל נסיעה לחו"ל (לא שלי), וקבל שלילי על האירוקס.

S A T L A N

New member
אההה...

טוב חבל רציתי כבר לעשות לכם טובה כבר לארגן לכם איזה אחד שהיה קונה ממכם בכיף אפריליה (מאחר והיה לו כזה אבל כלב בן ****
שישב לו על הכביש וחבר שלי נכנס בו האופנוע טוטלוס וגם החבר היה בגבס כולו) טוב אז בכל זאת לעניינו אם וכאשר הפרוייקט ייצא לדרך דווח לי על כך

aeroxman

New member
לי יש ארוקס

והוא נוסע מצוין, סגרתי איתו 90 + וזה עוד עם אגזוז קצת דפוק.

סטלן....

מעבר לכך שקשה לי להבין את הודעותיך הנמהרות... האם תוכל להאיר את עיניי ולספר לי על אגזוז ZX... מהו ? איפה אפשר להשיגו ? על פי מה נטען שהוא אחד מהאגזוזים הטובים ביותר בשוק ? תמונה ? תודה.

S A T L A N

New member
מאיפה משיגים...?

כמעט בכל מוסך שתבקש יארגנו לך כמדומני מביאים אותו מאיטליה אני לא בטוח על זה ולא סגור ולא כלום אז כולם לא להגיב בקשר לזה עכשיו ככה למה הוא נראה לי בין ההכי טובים טוב אז ככה כל קטנוע שאני מכיר שיפרו אותו (ואני מכיר הרבה ראנרים ואירוקסים) כולם שמו כזה אולי יש משהוא יותר טוב יכול להיות אני רק אומר שהוא אחד מהאלטרנטיבות היותר טובות... תמונה אתה רוצה תביא לי מצלמה דיגיטלית ואני יצלם לך אתה לא חושב באמת שאני עכשיו יירד למטה לצלצם אותו ינסע מהר לפתח לך ויסרוק... טוב אולי אני קצת מגזים עם מילותי אולי בגלל שקצת חשתי עוקצנות מצידך
נ.ב בכל מקרה תיכננתי לצלם את היפיוף שלי בקרוב אני יעשה את זה אולי אפילו היום

יאללה לצילום...

משלל האגזוזים שיצא לי לראות... לא יצא לי לראות אף אגזוז שעונה לשם ZX... ויצא לי לראות די הרבה. תמיד אשמח ללמוד עוד כמובן, רק תמוה בעיניי שלא שמעתי על האגזוז הזה בעודי מחפש אגזוזים ברשת... במיוחד אם האגזוז הזה, כפי הנטען על ידך, הוא אגזוז בין הטובים שיש... נימת עוקצנות מצידי ? ובכן, אולי בצדק, אולי לא. אני פשוט איני אוהב שאנשים קובעים דעות נחרצות כמו שעשית בהודעה אליה הגבתי. תראה איך שינית את דעתך בין שתי ההודעות שלך כאן בשרשור. קביעת דעות נחרצות סופה להשפיע על אי אלו קוראים שאינם מכירים את הנפשות הפועלות במדיה הזו. כלומר, מישהו שאינו מכיר אותך יכול להסיק שמדובר בבר סמכא שיודע על מה הוא מדבר בעודו הוא טוען שאגזוז אנונימי כזה או אחר הוא אחד מהאגזוזים הטובים בשוק והנה הוא יפצח במסע חיפושים אחרי האגזוז שבעצם כבר אינך בטוח לגבי איכותו. הרי אם לא הייתי מגיב כאן, כל אחד שהיה מגיע להודעתך יכל להסיק מסקנות אחרות לגמרי ממה שהוא היה מסיק מהודעתך השניה.... אז כן... היתה עוקצנות... בכדי להעביר את המסר שבדיוק העברתי לך. דעות נחרצות ועובדות צריכות להיות מגובות בהוכחות ו\או בידע מעמיק שיש לכותב. כך אני חושב... בידידות.

S A T L A N

New member
אתה יודע מה...

אולי אתה צודק אבל בכל מקרה אם תמצא לי מישהוא אחד שיש לו קטנוע 50 סמק וישים את ה-ZX ולא ירגיש בשיפורים שיבוא אליי בתלונות סבבה? וצילומים אני עוד שעה כה יירד לצלם אותו!!!

S A T L A N

New member
קפיץ

קפוץ מקפיץ כי זה לא עלה לראש העמוד מקודם וברצוני שהשדון הנחמד יראה את ההודעה!!!

yuvalfra

New member
זה תלוי אך ורק בך

שני הקטנועים מעולים למטרות והשימושים שלהם, ושניהם מקטגוריות שונות (קירור אוויר וקירור מים, קטנוע עירוני וקטנוע ספורטיבי). שניהם יהיו בסדר לנסיעה בין-עיורנית של 15 ק"מ. יכולת ההעמסה על הטייפון גדולה פי כמה וכמה אם זה חשוב לך, והטייפון יותר נוח ומרווח (אם כי הג'ילרה נוח מאוד גם כן). לעומת זאת הג'ילרה מהיר יותר וניתן לומר מהנה יותר (וגם הרבה יותר יפה אם זה משנה בשבילך). תחשוב מה יותר מתאים לך...יופי, מהירות, ביצועים או פרקטיות ונוחות (ואחזקה מעט זולה יותר).

למעלה