צריך עצה מהבנות

esme1910

New member
אני מבין שזה בצחוק

אבל אני בחיי לא מבין את הסיפור פה בפורום הזה על הבליעה כאילו מי יודע מה. אני לא אוהב לגמור לה בפה - אוהב לגמור בכוס או על הגוף שלה לא מבין את ההיתלהבות של כולם פה מ"בולעת או לא בולעת".

כן..כן....יש בעיה רצינית בפורום הזה

יש כאן דפנטלי את הקטע של הבליעה תראה אותי הגעתי לכאן בלי שמץ של מושג או אהבה לנושא הבליעה אני יודעת בוודאות שהשהייה שלי כאן תהיה נורא מוגבלת בזמן אם לא אתחיל לבלוע.ככה זה כאן -זה מן כרטיס ביקור או דרישות כניסה תקרא לזה-אבל זה מה יש.כם מקום והשריטה שלו
בכל מקרה אתה בסדר-לא חייבים ללכת עם העדר כמוני למשל
שיהיה לך בהצלחה-גם בלי הבליעות

בגלל זה אני נורא

אוהבת אותך- הקטע הבתולי הזה איתך נורא מזכיר אותי, גם אני סוג של בתולה כל פעם שרוצים להיכנס אליי נורא נורא צר עד בלתי אפשרי עד שנאלצים להסתפק רק באוראלי -זה לא נחשב שעשיתי סקס,נכון?

בטח שיש לי-למה לך אין?

אצלי זה משו בסגנון מריה הקדושה מרוח הקודש הגיחו המתוקים, ובתולה כמוך איך הביאה אותם לעולם?

זה קטע שאתה מבקש עצה מהבנות אך מקבל מהבנים...

אני גם חושבת שעדיף להיפרד מאשר להיעלם. אתה לא חייב להגיד לה שאתה לא נהנה מהסקס כי זה עלול לפגוע אבל להגיד לה שאתה לא חושב שאתם מתאימים. אם תשאיר לה סימני שאלה היא לא תניח לך ואז היא עלולה באמת להציק. דבר איתה או שלח לה מסר,אבל אל תתעלם. בהצלחה

בהכנעה

New member
הכי טוב זה להגיד לה את האמת בלי לפגוע בה

ושזה לא אתה זה היא. שמאז שהזדיינתם אתה נמשך לגברים. ושגם אם תחזור למוטב לא תזיין אותה בחיים כי יש לה ריח רע בכוס. ושבסך הכל היא נחמדה.

newcharm

New member
חו"ח דוגרי

זה הכי גרוע. (גם אתה לא היית רוצה לשמוע דוגרי, אפילו אם אתה חושב שכן) במצבים כאלה הכי עדיף התמוססות בקצב איטי-בינוני

newcharm

New member
אני יכול ורעב

זה סובל דיחוי לאחרי ארוחת צהריים + סיגריה? :)

למעלה