צריך שלום

צריך שלום

צריך שלום גם אם זה בויצור על אדמות, כי מלחמה טרספר או כל הצעה מגוחכת שלכם רק תחמיר את המצב. עדיף להחזיר פיסת אדמה בשביל להציל חיים אפילו של אדם אחד

לביא

New member
שלום נוגד את הטבע...

במיוח שוםשכולל וויתור על אדמות ראיתפעם נמר מוותרל הטרטוריה שלו בלי מלחמה? הטרטוריה שבזכותה הוא מתקיים. אנחנו לא שונים מהאריה או הנמר אנחנו חלק מהטבע ושלום נוגד אתטבענו ואם תלך נגד הטבע שלךתמצא את עצמך מת!

NWA

New member
אני לא שמאלני, אבל-

האחרונים שדיברו על להילחם כי זה חלק מהטבע, מלחמת קיום כשהחזק מנצח- היו הנאצים. ואני בז ליהודי שכל כך רחוק מהמוסר שעומד בלב הדת שלנו כדי להגיד משפט פשיסטי כזה. אתה טיפש בצורה בלתי רגילה אם אתה מאמין שטוב שנילחם בתור ערך... במצב של היום אולי זו הדרך הנכונה, אבל זה לא אידיאל- אלא אם כן אתה תומך בערכים פשיסטיים שהחזק חייב לנצח...

גם בערכי הדת

עליך להיות חזק על מנת לנצח כי החלש מפסיד. ומה פסול בזה שידידינו לביא תאר בפניך את החיים בטבע שבו החזק מנצח, למה ? זה לא נכון?

לביא

New member
הנאצים הלכו על רקע אנטישימי....

הם לא הלכו על הקטע של החזק שורד החלש מת ועל מלחמה הם פשוט הרגו אזרחים מהמדינה שלהם על רקע היותם יהודים זה שונה לגמרה. אני רוצה לציין שבאיטליה ששם היה פאשיזם לא נפגעו היהודים או לפחות ניפעו בצורה מועטת. אני הבאתי לפניך דוגמאות מהטבע וברגע שתפסיק להתקיים המלחמה הגזע האנושי יתנוון וייחלש עד שימות.

shlomikli

New member
צריך טרנספר

צריך טרנספר גם אם זה בויתור על המוסריות, כי שלום או הסכם או כל הצעה מגוכחת של השמאלנים רק תחמיר את המצב. עדיף משאיות עמוסות ערבים בדרך לירדן בשביל להציל חיים אפילו של יהודי אחד. בן מאיר שלומי

מה שהורג אותנו זה השלום!

בינתיים 129 הרוגים יש בגלל השלום השקרי והמזוייף במלחמה היו נהרגים פחות.

ליהי * 007

New member
נו באמת........ ואתה מאמין לערפאת

היי שמיים כחולים; יש ימים בהם גם השמיים מתקדרים והופכים לאפורים ואז הכחול היה כלא היה כך גם מדיניות השלום הזו ואתה אכן מאמין ש``פיסת אדמה`` היא הפתרון להוציאנו ממצב בלתי נסבל זה ולהביא שלום לעם ישראל? מה זה ``פיסת אדמה`` באיזה שטח מדובר??? יו``ש???? אתה באמת מאמין שיפו, עכו, רמלה ושאר ישובים אינם נדרשים כלל וכלל? אין להם ביקוש אצל ערפאת?? והסורים? נחזיר את הגולן והם ישבו לנו ב``שלום`` הרי לפני שכבשנו את רמת הגולן (להזכירך בשל מלחמה שפתחו נגדנו) הרמה היתה בידיהם לא???? מי שמבקש שלום תמורת אדמתו שנכבשה בעת מלחמה שהוא החל בה - מן הראוי שיוכיח את עצמו כראוי לשלום אמת. הנה לאורך השנים מתפתח ``סרטן אוסלו`` (זן ישן שטרם נמצאה לו תרופה) לגרורות ואוכל כל חלקה טובה. איך אומרים הדתיים?: ``אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים !!!!`` אכן צודקים הם כי התבונה והבינה טרם תפסו את מקומם אצל ראשי המדינה. ליהי * 007

שמיים אפור בוץ שלי... B-)

גם רב עובדיה גמגם פעם משהו כזה.. היום הם צועקים..כנסו בהם פצצת-אטום..לאלה פצצת-אטןם יאלה.. מרק.

ודווקא אני חושב

שאם ח``ו תפרוץ מלחמה כוללת, ובע``ה, אנו ננצח בה, אז זו תהיה ההזדמנות האחרונה והיחידה שלנו להעביר את כולם, כל הערבים, הן הפלסטינאים והן הישראלים לירדן, ושלום על ישראל. ברור שבמצב של אי לוחמה הרעיון נשמע מטורף, אבל מצב מלחמה תמיד גורר תגובות קיצוניות שחלקן בהחלט מבורכות. בתפילה שיבוא המשיח לפני כל התכנונים (שלנו) אוהב ישראל

*קסנדרה

New member
ומה עם הפלשתינאים היהודים ??

מה יהא איתם ????? והם לא מעטים, יש להיזהר כשאומרים פלשתינאים. בעלי פלשתינאי - נושא תעודת לידה פלשתינאית. קסנדרה

ליהי * 007

New member
נו באמת קסנדרה.........

האבחנה תיעשה כפי שהיא צריכה להעשות אין פיתרון אחר!!!!! פלשתינאים = ערביים שאינם יהודים וערבים שלא נולדו כאן(ואינם אזרחי המדינה) שלא לדבר על זכות השיבה !!!!! עכשיו תגידי..... גזענות?????? נו טוב !!!!! זו מדינה יהודית לעם היהודי ולכל מי שרוצה לחיות איתנו ביחד כאן ינהג בהתאם. ליהי

*קסנדרה

New member
אין אמת אחת - פלשתינאי הוא פלשתינא

מצטערת איני יכולה להרחיק לכת . יש פלשתינאים יהודים ופלשתינאים ערבים וצריך להיזהר בהגדרות, זה לא עניין כה קל שניתן לפתור אותו במחי יד מבטלת, ובטח לא באמירה של ``נו באמת...``. ולמה שהעם הפלשתינאי הערבי, לא יערער בפני האו``ם שההחלטות לגבי פלשתינאים אינם חלים גם על הפלשתינאים היהודים ??? במידה ותהיינה החלטות של גירוש וכו`. קסנדרה

shlomikli

New member
...אם את מתעקשת:

הטרנספר לפלשתינאים: כל ערביי יש``ע יסולקו לירדן. שלומי בן מאיר

*קסנדרה

New member
שלומיקי - אל דאגה

שלומיקי היקר כל עוד, יהיו אנשים עם מידה של הומאניות במדינת ישראל טרנספר - מילה עם קונטציה שלילית איומה לעם היהודי, בקיצור טרנספר לא יהיה, לעולם לא. אפשר להגיע להסכמים אחרים, אפשר להעביר גבול בין העמים ולהפריד. אבל בני אדם לא יובלו יותר לעולם, בקרונות, באוניות או במשאיות כמו שהיטלר העביר בימי מלחמת העולם - ולר רק יהודים הובלו כך. קסנדרה

shlomikli

New member
אני בעד להפריד עם גבול

אבל- איזה גבול את מכירה שמפריד יותר טוב מנהר הירדן? כל גבול אחר לא יעבוד, תשכחי מזה. גם לפני 67 היה גבול. האם זה מנע מהפלשתינאים לחדור מידי יום ביומו ולרצוח עוד ועוד יהודים? לא! כי כל עוד הם פה תמיד יירצחו יהודים! העובדה שבגלל השמאלנים לא יהיה טרנספר ידועה לי, וזה באמת חבל. כי מבחינה מעשית, הטרנספר אפשרי, וזהו המחסום היחיד לביצועו. שימי לב, אגב, שמשום-מה את מתעלמת מהעובדה שהטרנספר האחרון באיזור נעשה ע``י מנחם בגין ליהודי סיני. מוזר שהמילה טרנספר מזכירה לך דווקא את הטרנספר של היטלר. לי זה לא מזכיר רק את הנאצים, אלא גם את הבבלים, הרומאים, הספרדים, הלובים, ועוד ועוד עמים שטרינספרו אותנו ועשו בנו פרעות ושואות מאז קיים היהודי. לכן, ממש ממש לא אכפת לי לשכוח מה``מידה של הומניות``, מה``מוסריות``, מה``נאורות``, מה``קוסמופוליטיות``, בשביל להבטיח את קיום העם היהודי בארצו, אפילו אם זה לא יהיה פוליטקלי קורקט. עד כאן להפעם, שלומי בן מאיר

*קסנדרה

New member
ואנו צריכים לחזור על מעשים אלו ?

והאם אנו צריכים לחזור על מעשים לא הומאניים אלו שעשו בנו ???? חושבני שלא, אנו העם היהודי שסבל כה רבות, עדיין יכול לגלות מעט הומאניות. אגב הטרנספר האחרון שזכור לי, הוא דווקא של רבין ז``ל שטירנספר מחבלים ללבנון ! קסנדרה

shlomikli

New member
כן!!!1

בשביל להבטיח שאף אחד לא יעשה את לנו עוד לעולם, אנחנו חייבים להתעלם מהמוסריות, לפחות במלחמת קיום כמו עכשיו! והטרנספר האחרון שאני זוכר, זה הטרנספר שרבין עשה של 40 אלף מחבלים לתוך הארץ!

קסנדרה טעות ERORR

לפי מה שאת אומרת על פלשתינאים יהודים אכן נכון ישנם אנשים כאלה אבל רק כדי כדי שתביני גם לנו יש זכות דיבור 1 יש לנו דרכון אחד ישראלי כמובן 2 רובנו מובטלים 3 עדיין אנחנו מבליגים לישות הציונית 4 רובינו ספרדים ויודעים מחשבות נכר{מה שלשמאלנים לוקח ללמוד במלחמות 5 גם אנחנו רוצים מדינה והמלך הוא אני אין שום סיבה שלערבים פלשתינאים תהיה מדינה ולנו לא את יכולה להסיק שהסכם אוסלו בא מאיתנו השמאלנים תפשו טרמפ על זה וראינו לאן הם הגיעו מספיק שהשארתם אותנו מובטלים כבר עשרות שנים היתכן שעניתי לך אז למה לא בכנסת אנחנו לא רודפי בצע כמו הישות הציונית

למעלה