צריך שלום

*קסנדרה

New member
תגובה ל- ERORR

סוכן מיוחד דרכון ישראלי יש ? - יש מובטלים אנחנו ? - כן מבליגים לישות הצינות ? - לא הבנתי, מי מבליג ???? רובנו ספרדים ? - מי זה רובנו, בני העם היהודי השוכן בציון ? ואם כן, אז מה פסול בזה, הרי יהודים אנו כולנו, לא כן ? שמאלנים הם עדיין בני עמך כמדומני ! לנו יש מדינה, ולערבים הפלשתינאים גם כן מגיעה מדינה. מי לדעתך רודף בצע ? רק השמאלנים ???? להזכיר לך כמה שחיתויות היו בשני צדדי המיתרס ?? השמאל והימין - שהיום שניהם מוקצים בעיני מחמת המיאוס. קסנדרה

ליהי * 007

New member
שיערערו אין בעיה

1. המדינה היהודית קמה לעם היהודי !. 2. כתבתי אבל לא התייחסת - כתבתי מי שיירצה להישאר בארץ ישראל יהיה מחוייב לחוקיה ואופיה של המדינה. בשום מדינה ריבונית בעולם לא היו שותקים למחרחרים ומרגלים ורודפי טירור שכל רצונם הוא השמדת העם היהודי. במדינות ערב אין דמוקרטיה נוסח מדינת ישראל ואת יודעת מה? לו היו הם מתבטאים ופועלים בכל מדינה אחרת בעולם כפי שהם פועלים כאן - אחד היה דינם היו יושבים מאחורי סורג ובריח ובמדינות דיקטוטוריות סביר להניח שהיו תולים אותם בכיכר העיר. 3. אם הפלשתינאים היו יכולים - תאמיני לי היו זורקים אותך לים אז במקום לדאוג להם יש לדאוג לעם היהודי. אבל כל עוד יש יהודים שמטרידה אותם הבעייה ההומנית לגבי הפלשתינאים (מה שלא מוכיח את עצמו) וכל עוד הטלויזיה הממלכתית שלנו נותנת דקות מסך לאחמד טיבי ובשארה אז מה הפלא שהם שואבים כח גם מיהודים? 4. אגב, השוואתך בעניין טרנספר למאורעות היטלר באחת מתגובותיך פה; הן ממש לא לעניין אנחנו לא מבקשים להשמיד עם בשל אמונתו ואופיו אנו מבקשים מדינה לעם היהודי ומוכנים לקבל כל אדם שמוכן לכבד את חוקיה של המדינה. ליהי * 007

*קסנדרה

New member
ליהי - תגובה

ליהי המדינה היהודית קמה לעם היהודי ??? מי הקים אותה אם לא התנועה הציונית שהסוכן טוען נגדה. ברור שמי שיישאר במדינה, יהיה כפוף לחוקיה ותקנותיה כמקובל בכל מדינה בעולם. ובואו לא נשכח שהעם היהודי יצא מארץ מצרים ונכנס לכנען - היא מדינת ישראל, פגש פה באויביו: בחיווי, היבוסי, האמורי, הגרגי, החיתי, המואבי ועוד שכרגע איני זוכרת. נלחם בו ויכול לו. אז אנו נלחמים ונוכל להם, אבל למה לגרש ??? ליהי לגרש זה לא לקבל עם על אמונתו, צר לי פה מדברים על טרנספר. אני יכולה להעביר משהו מרחשי ליבי - לו אני הייתי חיה תחת כיבוש אני חושבת שגם אני הייתי היום נלחמת ותורמת ככל יכולתי למען שחרור העם שלי מיד הכובש. מה שלא לגיטימי בעיני, זה הרצח של אזרחים חפים מכל פשע. כי מלחמה בעיני זה צבא וכוח מול כוח, ולא טרור. אם כי אני זוכרת מההיסטוריה שלנו, שגם האצ``ל, הלח``י וההגנה היו אף הם לוחמי מחתרת. והכל למען המטרה הנעלה, הקמת מדינה לעם היהודי למען פליטי אירופה , למען העם שלא היתה לו מולדת. אז מה בעצם מבקשים היום הפלשתינאים ??? מה שאנו ביקשנו לעצמנו, טרם קמה המדינה. קסנדרה

נובו

New member
יקירתי...

קסנדרה ( זה מהדבורה מאיה, נכון?), הכל עניין של תפישת עולם. לדעתי ולדעת עמיתים רבים בימין, כיבוש ארץ ישראל היה מצוות ה` וכן אי עזיבת חבלי ארצנו המובטחת היום. איני מוכן לוותר על הארץ שה` הוריש לי!! מתי בדיוק האצ``ל והלח``י פגעו באזרחים (בניגוד לחמאס למשל)?

נובו

New member
לא הבנתי...

מה זאת אומרת פלשתינאי יהודי...? את מתכוונת למתנחלים בחוצפתך...?

*קסנדרה

New member
נובו קרא שנית - ואחזור על דבריי

נובו פלשתינאי יהודי, הוא מי שנולד בפלשתינה , טרום הקמת מדינת ישראל, בעלי נולד בשנת 1945, נושא תעודת לידה פלשתינאית. ויש כמו בעלי עוד הרבה אזרחים שנולדו כאן, טרם הקמת המדינה. ולפני שאתה מטיח למישהו בפניו שהוא חצוף, תפשפש בדבריך. קסנדרה

נובו

New member
באמת?! ( + תושבה לטענות השמאל)

ואם זה יגרור דרישות שטח נוספות? קסנדרה, הייתי רוצה לשאול אותך, באמת, לא בקנטרנות, עד איפה היית מוותרת? היית מוותרת רק על קילומטר אחד? שניי? שלושה...? כמה? תראי, אם הערבים מוכנים להרוג, לבצע פיגועים, על מנת ש``נחזיר`` להם שטח, הרי את רואה שהם לא בדיוק מחזיקים בהשקפת עולמך... אז מי ערב לכך שהם לא יבקשו עוד ולא יפגעו עוד כדי להשיג את כניעתנו? אם כן, יתכן שמסירת שטח תוביל לרצח נוסף!!

*קסנדרה

New member
נובו - לא מדובר בכניעה

נובו לא להיכנע ? אבל למה לדבר על טרנספר ?? יש לנו צבא חזק, אנחנו עם שנחשב חזק, רק שצריך גם להתאחד, לאחד את השורות בינינו כדי שנתחזק יותר ואנחנו נוכל להם. איני אומרת לוותר להם ולא להיכנע לטרור. יש דרכים להכניע, אבל יחד עם זאת מגיע להם מקום לחיות בו, בדיוק כמו שלנו ולכל אומה אחרת. תאר לעצמך, שארה``ב תוציא חקיקה ``יהודים החוצה`` או צרפת ? הרי הייתה קמה זעקה גדולה בעולם כולו. לא היינו סובלים גזענות כזו ועוברים לסדר היום. אז במקום להשקיע אנרגיות בחשיבה על מלחמה ושפיכות דמים, אולי קודם נשקיע אנרגיות כיצד אנחנו מאחדים שורות אצלינו בתוך העם, ושלא אקרא פה מוות לשמאלנים, שחלק מאיתנו משפחות שכולות, שדם בני משפחותיהם זועק מהאדמה מרוב עלבון. בשדה הקרב אין שמאלנים וימנים, יש חיילי צה``ל ללא הבדל התפיסה הפוליטית, אז צריך להתבייש לומר כאלו דברים קשים. וגם השמאלנים אינם כנועים, אולי תפיסתם מעט יותר הומאנית ורכה, מכאן ועד כניעה יש הבדל עצום. לי זכור ששמענו על אהוד ברק השמאלן - סיפורי קרבות שלא אמרו כניעה. ואני מכירה אנשים משירות הבטחון שהם שמאלנים ועבודתם אינה כה עדינה בנוגע לצד השני. אבל כשמדובר בטרור זו סוגייה נפרדת. לדעתי לא ישבת מעולם עם אדם עם דעה שמאלנית ושמעת מקרוב, אתה אולי ניזון מויכוחים פוליטיים שאחד ``נכנס`` בשני כמו כל 120 האינטלגנטים שרבים על כסאות. קסנדרה

למעלה