צריך PUSH

IndigoChild1

New member
החיים קצת יותר מורכבים

אתה מדבר באופן מאוד כללי והאמת היא שהמציאות קצת יותר מורכבת מזה אתה אומר להפסיק להסתכל על ההעבר ולהתחיל להיתעסק בעתיד אז אוקיי הנה אני מפסיק ....עכשיו מה ? אתה גם אומר לזנוח את התפיסה שלי ולעבור לתפיסה שתקדם אאותי אבל איזו תפיסה זו? איך מיסמיים אותה ?

יודה ב

New member
החיים מורכבים

בהחלט שאני מדבר כללי מכיוון שמדובר בהכרות כללית והתרשמות של קריאת מספר שורות שאתה כותב. תראה זה נכון שזה פשטני וזה דורש עבודה יותר מורכבת, מה אתה מצפה? שבכמה שורות נפתור את כל הבעיות? מה אתה באמת מוכן לעשות כדי לאמץ הרגלים חדשים? עד כמה אתה באמת מוכן לוותר על התפיסות המעכבות (אזורי הנוחות שלך)? לענינינו, להפסיק להסתכל על העבר, המשמעות היא להפסיק להאשים את מי שקלקל כביכול עבורנו. עכשיו לחפש מה אנחנו באמת רוצים להיות בעתיד? איך האדם שאני רוצה להיות מתנהג? ולאמץ את הדפוסים של אותו אדם שאנחנו רוצים להיות. איך ליישם? אחרי שאנחנו יודעים מה אנחנו רוצים ליישם, אנחנו מתחילים ליישם. בהתחלה זה לא נוח, זה מנוגד להרגל שלנו. כמו בספורט כשמתחילים להתאמן, זה כואב וזה לא נוח, אבל שיש מטרה ומאמינים בה אז משקיעים ובסוף יש תוצאות. וכמו בחיים, כדי לקבל משהו צריך לשלם במשהו. מה אתה מוכן לשלם? זמן, כסף, ויתור על אזורי נוחות, ויתור על אמונות. איזה משאבים שלך אתה מתכוון להשקיע בתהליך? עד כמה זה בוער בעצמותך?

IndigoChild1

New member
עוד משהו

זה נראה כאילו אתה עובד לפי הספר "כוחו של התת מודע" אני צודק ? אם כן אז דע לך שאני די ספקן לגבי הספר הזה ודומים לו למרות שאני לא לגמרי פוסל אותו הייתה תקופה שממש הייתי חזק בקטע והיה נראה שלפעמים זה פועל טוב ...טוב מדי ולפעמים לא משנה כמה אני ירצה משהו וכמה חזק אני יבקש אותו הוא פשוט לא יגיע לא ככה לפחות הגעתי למסקנה שזו כנראה מקריות שחלק מהדברים כן התגשמו ושעדיף שאני אתחיל לפעול בצורה קצת יותר מצאיותית להגשמת אלו שלא מאשר רק לדמיין את זה בראש שלי ולחכות שזה יגיע אלי

יודה ב

New member
עוד משהו

הספר "כוחו של התת מודע" אכן מהווה כלי חשוב בארסנל הכלים שלי מכיוון שמצאתי אותו כמקדם. דרך אגב הוא לא היחיד שמדבר על הרעיונות האלה. גם "הסוד" גם "חשוב והתעשר" של נפולאון היל ועוד ועוד. אם בחלק מהמיקרים זה פעל, אז זה בודאי טוב. למה להטיל ספק? זה יעבוד רק אם תאמין שזה טוב. הספר, דרך אגב, איננו אומר שאם, תאמין זה יקרה. הוא אומר שאם תאמין ותעבוד להשיג את המטרה באפן מציאותי, אז זה יקרה. רק מלשבת ולהאמין, אין סיכוי. במה להאמין? קודם כל להאמין שאני/אתה ראוי לתמורה שאליה אני/אתה שואף. אפרופו, "גם אם תאמין שאתה יכול וגם אם לא תאמין שאתה יכול, אתה צודק" אמר הנרי פורד במה אתה בוחר?

למעלה