גועל נפש... פשוט זוועה. אמן שיהרגו אותם בדיוק באותה צורה שהם רצחו את הכלבים.
ד דובשנִית New member 21/11/03 #21 גועל נפש... פשוט זוועה. אמן שיהרגו אותם בדיוק באותה צורה שהם רצחו את הכלבים.
ח חןשסק New member 21/11/03 #22 מזעזע.... ../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif פשוט איום ונורא. זה עצוב שיש אנשים- ילדים- שמסוגלים לעשות דברים כאלה. אין לי אפילו איך לתאר. איום ונורא.
מזעזע.... ../images/Emo10.gif../images/Emo42.gif פשוט איום ונורא. זה עצוב שיש אנשים- ילדים- שמסוגלים לעשות דברים כאלה. אין לי אפילו איך לתאר. איום ונורא.
G guysc New member 21/11/03 #24 מה שאותי יותר מעניין,אור,זה למה לעזאזל אתה נמצא באתר שקוראים לו iwoman
B buster new version New member 22/11/03 #25 לא גיא במקרה הביאו בוואלה ראיתי את הכתבה הספציפית הזאת,אז הבאתי לפה,מאחר שהם מדברים על כלבים כול הזמן...
לא גיא במקרה הביאו בוואלה ראיתי את הכתבה הספציפית הזאת,אז הבאתי לפה,מאחר שהם מדברים על כלבים כול הזמן...
H HONKY TONK WOMAN New member 22/11/03 #26 גיא , אתה מאמין לו ? ../images/Emo6.gif רוצים לפתוח צ'אט ?
B buster new version New member 22/11/03 #28 תילך ל"וואלה" ותחפש שם: 5 גורים וכלבה נפטרו,ותיראה שתגיע לאתר ההוא.
G guysc New member 22/11/03 #29 בשביל לי? כדי שגם אני אגיע לאתר של נשים? לא תודה,אני אשאיר את האתר הזה לך