צריכה את עזרתכן! יום שבת הוא יום

Hadar p

New member
צריכה את עזרתכן! יום שבת הוא יום

הנישואין של ההורים שלו! מה אפשר לקנות להם?(שלא יקרע את הכיס ולא יהיה פשוט מידי..) אמא שלו מבשלת מצוין....האם להכין איזו עוגה מעולה ולהביא בנוסף למתנה....יש בי החשש שאולי עוגה תתקבל בעלבון כי הרי היא מבשל ואופה מעולה.....! כל רעיון למתנה תתקבל בברכה!

Hadar p

New member
אגב אלו מתנות שכבר קנינו להם בימי

נישואין הקודמים: 2 חלוקי רחצה (שלא משתמשים בהם) סט מצעים ואני לא זוכרת עוד....

יעלי2

New member
......

פנקס ל 6 סרטים בגלובוס גרופ (יוצא לזוג 3 סרטים זוגיים) ועולה פחות מ שני חלוקים. הזמנה למסג´ זוגי הזמין להם מראש ארוחת בוקר ביום פנוי (יום שישי) ולחייב את הכרטיס האשראי שלכם מראש כדי שהם ירגישו כמו מלכים. יום פינוק במלון עם / בלי מסג´ עם גישה לכל הפינוקים: בריכה, ארוחת בוקר/צהרים, מקבלים עיתון, תשומת לב וכו. מקווה שעזרתי.

גלי ב

New member
כמה רעיונות ../images/Emo13.gif

סופ"ש באיזה צימר כולל ארוחת בוקר כמובן - אם הם אוהבים את הרעיון.(אם זה הראש שלהם) חוץ מזה -
יש מסעדות שמוכרות שוברים למסעדה - כמו קופון...ככה שאפשר לשלוח אותם לארוחה טובה במסעדה שהם אוהבים...
אפשר באמת לשלוח אותם ליום כיף במלון - אפילו במרכז...לפעמים תחושת הרוגע והשחרור - שווה את הכל..
לקנות להם דיסקים שהם אוהבים ולסדר אם הבית עם פרחים וקישוטים - סוג של רומנטיקה- רק להם.

keren1877

New member
תלוי איזה יום נישואין...

ביום נישואין מיוחד (25/50 שנים) נהוג לעשות משהו מושקע כמו לעשות פאזל ממוסגר מתמונה שלהם ו/או שטויות בסגנון הזה... לדעתי, הכי יפה יהיה להביא מתנה יפה לבית- שעון קיר, חמסה עם "ברכת הבית" ואולי אפילו לשקול (כמתנה משותפת מכל הילדים) לשלוח אותם ליום כיף בספא, להזמין להם מסאג´ או משהו בסגנון. אנחנו שלחנו את ההורים של המיועד לספא 2B, והם נורא נהנינו. יש שם חבילות זוגיות, אבל זה כבר יקר (קרוב ל- 1000 ש"ח וזה המבצע)... אם אמא שלו בשלנית (כמו חמותי לעתיד), נראה לי שעוגה עלולה להיות קצת בעייתית. אבל אולי תקני לה עוגה שיש עליה תמונה שלהם? יש קונדיטוריות ברחבי הארץ שפשוט סורקות תמונה על העוגה. קצת קיטשי, אבל מתאים לאירוע... זהו, תמו רעיונותי המקוריים
קרן.

דפי26

New member
תקנו להם זוג כרטיסים להצגה

אם הם לא ראו אז "להציל את איש המערות"מאד מומלץ ליום נישואין

keren1877

New member
מצטרפת להמלצה

ההצגה "להציל את איש המערות" של קושניר מומלצת בחום! מעולה!!! יש הצגות בחודש נובמבר במוזיאון א"י בתאריכים: 29 23, 16, 15, 14, 5 3. את יכולה לקנות את הכרטיסים דרך האתר של עכבר העיר (מצ"ב קישור) קרן

Hadar p

New member
היינו ביום שבת בהצגה של קושניר

וממש לא אהבנו- טעם אישי...לא התחברנו! תודה

Hadar p

New member
תודה על הרעיונות....יש עוד?

רעיון הספא והטיפולים מאד נחמד! אבל הם בדרך כלל נוסעים לחמי יואב אז אולי זה לא אטרקציה......

Dodo28

New member
מנוי לקמארי

במנוי יחיד (אם זוגי יותר מדי יקר) הם יכולים ללכת ל3 הצגות + יש להם כרטיס בונוס שהם יכולים לנצל ואתם תקנו להם את הכרטיס השני. קבלנו את זה בתור מתנת חתונה וזה נורא שימח אותנו !

kisses

New member
להזמין אותם לארוחת ערב

כרטיסים להצגה נישמע מצויין, תמונה יפה לבית, להגדיל תמונה שלהם כמו שהוצע פה, יום פינוק לו ולה .....

דפי26

New member
לשלוח זר פרחים יפה

כרטיסים להצגה אחרת 2 זוגות נעליים תואמות שמיכה מפנקת מנוי לעיתון אהוב על שניהם לוח שנה עם תמונות של כל המשפחה לפי ימי ההולדת

Hadar p

New member
תודה רבה!../images/Emo24.gif בהחלט רעיונות טובי

אפשר להמשיך לשרשר כאן עוד רעיונות ואז אפשר יהיה לשים את השרשור הזה בטאג ליין כעזרה למי שיצטרך..... תודה!

דפי26

New member
בנעליים התכוונתי כמובן לנעלי בית!

עכשיו שאני חושבת אפשר להכין ערכה לחורף:זוג נעלי בית לכול אחד ושמיכת טלויזיה מפנקת משותפת ואפילו קופסת תה מעץ של ויסוצקי! איך נשמע? לארוז הכל יפה ולהגיש

נועי

New member
הדר - רעיון נוסף למתנה../images/Emo140.gif

אז ככה... אתמול להורים שלי היה גם יום נישואין - עשינו להם הפתעה מדליקה... מצאתי אצלהם את סרט החתונה שלהם לפני 31 שנה שהיה כמובן מתאים דאז למקרן והפכתי אותו לוידאו ואפשר גם לDVD... כמובן שלא סיפרנו להם כלום והגענו אליהם ושמתי את הקלטת בוידאו ואמרתי: "עכשיו נראה את סרט החתונה..." הם היו בטוחים שזה סרט החתונה שלנו ופתאום מתחיל הסרט והם רואים שזו החתונה שלהם... זו היתה חוויה מרגשת ומצחיקה כאחד ! שווה כל שקל... יש כיום הרבה חנויות שהופכות סרטים ישנים לפורמט של DVD והמחיר הוא בסביבות 7 ש"ח לדקה - בממוצע בסרטים הללו יש 20-30 דק´... מקוה שהרעיון יעזור לך ושיהיה להם במזל טוב

Hadar p

New member
תודה לכולם! ערכת חורף בהחלט נשמעת

מתנה יפה ומתאימה.... נראה לי שנאמץ אותה. נועי מתוקה בזמן שהם התחתנו לפני 30 ומשהו שנה לא צילמו את החתונה בוידאו....בקושי יש תמונות סטיליס! אבל רעיון בהחלט מקורי נחמד ומשעשע! תודה לכוווווווולם!

דפי26

New member
ההורים של נשואים 32 שנה

לפני 8 שנים בערך הם העבירו את הסרט שצולם במצלמת 8 מ"מ לקלטת וידיאו. אני חייבת לציין שזה היה מאד מאד מרגש לראות בפעם הראשונה וגם היום. ההורים צעירים ומשתוללים,לראות סבים וסבתות שכבר לא בחיים... מאד מרגש

אתי@

New member
גם ההורים שלי עשו את זה וזה ממש

מרגש
מומלץ בחום
אהבתי את הרעיון של הסט החורפי - חבל שלהורים שלי יש יום נישואין בקיץ

למעלה