צריכה את עזרתכן! יום שבת הוא יום

דפי26

New member
שטרודלית,גם ההורים שלי בקיץ...

בוא נחשוב על ערכה קייצית. בכלל אני חולה על מתנות ערכה: מתנה שמורכבת מכמה מתנות באותו נושא. נראה לי שבקיץ למי שאוהב אפשר לקנות סודה קלאב.זה יזכיר להם את הסיפולוקס של ימהם.מתנת החתונות האולטימטיבית דאז. אולי מכונת גלידה.מכונה להכנת מיצים מפירות קשים.

ayush

New member
אפרופו מתנות.. ../images/Emo77.gif

האם ראיתם כבר את הפורום החדש - ימי הולדת ומתנות ??? אולי אפשר להעזר בו ... פורום מס´ 588

אתי@

New member
גדול ../images/Emo6.gif אבל נראה לי שזה פורום

שיסגר במהרה. כמה אפשר לדבר על מתנות? תוך חודשיים הנושא ימוצה וכבר לא יהיה שום דבר חדש

הופה! שוב פורום חדש?!?!

כל פיפס ועיטוש יוצרים פורום חדש?!?! התפוזים הללו ממש יצירתיים ופעילים! ממש תפוז מכני! הופס! הנה עוד רעיון לפורום (אם אין)... פורום מיץ תפוזים במכשיר סחיטה מכני (ידני - כזה בלי חשמל)...

דפי26

New member
גלגלית גם לי יש רעיונות לפורומים:

בנושא תפוזים חבל להעמיס הכל על פורום אחד.נפתח כמה פורומים:
פורום סחיטה מכני
פורום סחיטה חשמלי
פורום הוצאת חרצנים לאחר סחיטה
פורום סחיטת פירות אחרים

יעלי2

New member
נכנסתי לפורום ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

נכון שכמה כבר אפשר לדבר על הנושא נכון שהמתנות המקוריות ימצו את עצמן נכון שחתך הגילאים נמוך יחסית והרבה מבקשים רעיונות למתנות לגיוס ונכון שאפילו מנהל הפורום מצטייר כצעיר יחסית ובכל זאת אני שכל כך אוהבת לתת ולקבל מתנות, תמיד מנסה לחשוב איך להיות מקורית, איך להפתיע ואיזו מתנה קטנה כגדולה יכולה להיות נכונה הפעם (כל פעם). שמחה על האפשרות שבכל רגע אוכל להיכנס לאחד השרשורים ולקבל עוד הצעות. בפועל, אני לא יודעת אם אנחנו כאם לא העלנו רעיונות מיוחדים ושווים, מאלה שיועלו שם אי פעם. אז אני שמחה שיש לי את הפורום הזה, אבל מפרגנת "למתחרים".

למעלה