צריכה את עזרתכן-ם בבקשה

eti22

New member
../images/Emo4.gifלא יודעת לגבי קנדה

תנסי לברר עם הביטוח בריאות של דייויד שילדס. אני חושבת שאם את מבוטחת על ידיהם את זכאית לקבל את הזכויות בחזרה, זה רק משמועות אבל שווה לנסות...

needababy

New member
אז מה זה בעצם אומר??

האם אנחנו צריכים לשלם את החוב שנצבר?

אין לי מושג../images/Emo10.gif

אני אדע יותר חכמה ביום ראשון אבל מצד שני, קראתי את התקנה החדשה לחוק של הביטוח הלאומי ושם מצויין שגם אם שילמת ביטוח לאומי בכל התקופה ששהית בחול עדיין את לא זכאית לשירותים האלו כי לא היית תושבת הארץ באותה התקופה. ככל שקוראים יותר מסתבכים הנתונים יותר אני מקווה שכמו שאתי אמרה- שזה יהיה יותר פשוט ממה שזה נראה עכשיו...

needababy

New member
אני חושבת שאני אלך

לקונסוליה הישראלית כאן ואשאל, מקווה שהם יוכלו לעזור לי. בכל מקרה, בהצלחה לך ואני אשמח לשמוע אם קיבלת מידע חדש שיוכל להועיל לנו. תודה

eti22

New member
גם אני מקווה מאוד מאוד מאוד

מחזיקה לך אצבעות, ותעדכני!

eti22

New member
עכשיו שאני קוראת באתר

זה נראה לי גם מסובך, ומסתבר שלי היה המון מזל שאני גרה במדינה עם אמנה. מקווה ממש שיהיו לך בשורות טובות.

גם אני חושבת שבקופה

בדיעבד אני חושבת שהכי טוב לעשות ראש קטן ודפוק ככל שתתני לפקידות שם יותר מידע ככה הן תסתבכנה עם עצמן יותר

בכל מקרה אפשר לפדות את תקופה

ההמתנה והיה אם (חס וחלילה) קובעים שלפניך תקופת המתנה של X חודשים מרגע חזרתך לארץ עד שתהייי מכוסה שוב על פי חוק בריאות ממלכתי - אז למיטב ידיעתי אפשר "לפדות" את החודשים האלה בסכום שקבוע על פי החוק. הסכום הולך ביחס ישר לתקופת ההמתנה שהושתה עליך - כלומק X ש"ח לכל חודש או משהו כזה. תעדכני מה למדת - זה מסקרן אותי.

ממירוע

New member
גם לדעתי אפשר לפדות את תקופת

ההמתנה, אבל מדובר בסכום מכובד מאוד. אני אוכל לנסות לברר לך יותר ביום ראשון בעבודה.

שירישי

New member
אם את בלאומית ותהיי באזור המרכז

אז הכי כדאי לפנות לד"ר ברקוביץ' המקסים והנהדר שהוא רופא פיריון. הוא כבר ינחה אותך אילו בדיקות לעשות וכו'. כמובן, זאת בהנחה שבאמת הביטוח תופס עדיין. במקומך לא הייתי עוברת קופ"ח אם הביטוח תופס. לא בשלב זה. לכל קופה יתרונות וחסרונות וכדאי שקודם תראי איפה את עומדת ואז תוכלי לקבל החלטות על שינוי.

danors

New member
אני ממליצה

על ד"ר פיינשטיין. מקבל של לאומית ורופא בחסד עליון מקצועי אבהי ומדהים

Barur44

New member
אם את משלמת באופן קבוע בטוח לאומי

לא תהיה לך בעיה עם קופח. גם אני לא גרה בארץ ומטופלת פוריות שם. במשך 5 שנים משלמת לביטוח לאומי. כלומר אני מבוטחת בארץ ובחול.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif הפתרון ../images/Emo41.gif../images/Emo62.gif

אני חושבת שמצאתי פיתרון לפי הלינק הזה, אם תרדו לסעיף ב, ישנה אופציה לביטוח בארץ תמורת 25 דולר לחודש לשישה חודשים (ואני בטוחה שהם יסכימו לקבל את כולו בתשלום אחד) ובנוסף תשלום חד פעמי של 750 דולר, זאת לעומת אופצית פדיית זמן ההמתנה לביטוח לאומי ע"י תשלום של 58,000 שח (!!!) כך שגם אם לא נצליח "להיכנס" בהם בכל זאת קיימת אופציה עם סכום הגיוני, אי לכך, אני חוזרת על בקשתי לרשימת בדיקות מסודרת לפרופיל הורמונלי ועד להודעה חדשה יצאתי מהיאוש

eti22

New member
תשלחי לי מסר שבו את מבקשת

את הבדיקות, הכל בעבודה, אני אכתוב לך ביום שני...

eti22

New member
../images/Emo4.gifצר לי לאכזבך

אבל אם תראי בסעיף ב, מספר 5 - כתוב שיש סייגים בביטוח, ואחד מהם הוא הפרייה חוץ גופית

טוב אז את המלחמה הזו

נוטשת דייייייייי כבר חשבתי שאני יכולה לנוח בשקט העברתי את הכל לידי הורי, אני בשלט רחוק לא יכולה לעשות כלום בטח ובטח ששכחתי גם איך נלחמים על דברים, אני מקווה שבכל זאת תהייה איזושהי פירצה

פּוֹנְג

New member
זהו קובץ PDF שמדבר על הקלות

לתושבים חוזרים בין השאר בנוגע לביטוח בריאות. הקלות שיכנסו לתוקף ביוני 2005 שיקצרו את תקופת ההמתנה לביטוח בריאות עבור תושבים חוזרים. תקופת ההמתנה המקסימלית תקוצר ל 18 חודשים גובה התשלום המיוחד לצורך פידיון תקופת ההמתנה ירד ל 10000 שח מחולק ל 6 תשלומים. למי שלא שמר על זכויותיו בביטוח לאומי, אבל זה לא כולל טיפולי פוריות בשנה הראשונה לחזרה לארץ. בכל מקרה יש שם כתובת מייל של יועץ מיסים ישראלים בחול, אולי כדאי לך להתייעץ איתו: ישי עציון [email protected]

למעלה