צריכה את עזרת כולכם-ודחוף!

Another Girl

New member
צריכה את עזרת כולכם-ודחוף!

אז ככה, אולי אתם לא יודעים אבל יש לנו אתר שנבנה בהתנדבות והוא כרגע בשלבי הבנייה ההתחלתיים,בהם צריך להחליט על התכנים ומה יהיה בעמוד הראשי. שאלתי אליכם: מה הייתם רוצים לראות בעמוד הראשי? איזה תכנים הייתם רוצים לראות באתר? אילו אפליקציות? אילו קישורים? (רק לציין שכל התכנים שמופיעים בפורום יופיעו כקישורים בדף הראשי) מה שאני חשבתי זה ככה: לעשות קישור ל"אלבומי הלהקה"-כשלוחצים עליו מופיעה רשימת האלבומים(העטיפות) וכשלוחצים על אלבום מופיעה רשימת השירים+ ביקורת שנכתבה עליו בפורום...כשלוחצים על שיר מופיעות המילים שלו. קישורים שלדעתי כדאי שיופיעו בצד שמאל:(לא בסדר הזה) "הפורום","יצירות גולשים","צ'אט","ביוגרפיות","מאמרי הפורום","גלריות הפורום","סקר","צור קשר","קצת עלינו","פרוייקט תרגומי השירים". מה עוד? אני מבקשת ממכם מאוד להתייחס להודעה ובהקדם האפשרי,אם אנחנו רוצים את האתר מוכן עד לסוף השבוע הבא...

Siriusnip

New member
הצעה../images/Emo15.gif

קודם כל שלום, אני דן, ואני חולה על הביטלס כמו כולכם. ובזכות another girl אני פה... אז תראי, מה שאמרת זה ממש ממש סבבה, הרעיון של כל הדיסקים והשירים, אבל מבחינה חוקית אסור לך לכתוב את המילים לשירים, זה הפרת זכויות יוצרים. אבל מותר לך לתת פרטים על השירים עצמם. יש לי אתר מעולה שיש בו את כל הדיסקוגרפיה של הביטלס, לפי דיסקים ותמונות- ושירים... הנה האתר (http://www.discographynet.com/beatles/beatles.html) דבר שני, לפי דעתי כדאי שיהיה גם תמונות- לא רק עטיפות... והכי חשוב, מה שהופך אתר מאתר בסדר לאתר מעולה, זה העיצוב, מנסיון, כדאי לך להשקיע בעיצוב הפורום הכי הרבה, כי פורום שמעוצב יפה גורם שאנשים להכנס אליו שוב...! בהצלחה

Another Girl

New member
תודה דן ../images/Emo13.gif

כמה הערות: נדמה לי שיש לנו את האתר שנתת,אבל הבעייה היא מה נעשה איתו? אפשר מקסימום לתת לינק בכל פעם לאתר,וזה די עגום,כיוון שלא נראה לי שנשב ונתחיל להעתיק את כל הפרטים בעברית,זה חתיכת פרוייקט שייקח שנים... האמת שאני באמת מתלבטת ביני לבין עצמי בעניין פרסום המילים,כיוון שלדעתי בלי זה מאבדים חלק אדיר מהצד האינפורמטיבי של האתר,וזה מאוד מצער.אבל אתייעץ עם "גורמים בכירים".
בקשר לעיצוב- לפי מה שראיתי בינתיים העיצוב יפה מאוד,למרות שבינתיים זה רק לוגו,אבל נדמה לי שיש למה לצפות.
וברור שיהיו תמונות,אי אפשר בלי
שוב תודה רבה ומצפה לשמוע עוד!

Siriusnip

New member
למה שנים?../images/Emo15.gif

בכלל לא שנים..... שם הדיסק----> השירים שבדיסק-----> פרטים על הדיסק! זה יכול לקחת שבוע מקסימום!! ואם את צריכה עזרה, רק תגידי

Another Girl

New member
שוב תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני לא רוצה "לשעבד" מישהו למלאכה השחורה הזו...כבר עשית מעל ומעבר...
נראה,אולי החבר'ה כאן יירתמו לזה,צריך לשקול את זה...

Siriusnip

New member
סבבה../images/Emo15.gif

ובכל זאת את יודעת איפה להשיג אותי אם את צריכה....

Siriusnip

New member
חחחח../images/Emo6.gif, אבל אני לא בכחול../images/Emo15.gif

החלטתי להצטרף....

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מה עם כל מיני פרויקטים קטנים יותר? שנכתוב עליהם? למשל פרויקט הקונספירציות, ובטח יהיו עוד בסגנון הזה...

The Mad Hatter

New member
הצעה טיפה צולעת...

אם אי אפשר לכתוב את המלים לשירים, אפשר...אה, לתת פרטי טריוויה על השירים...? או משהו כזה. לא משנה. P:

Another Girl

New member
אפשר...

לדעתי יהיה נחמד אם כל אחד ייקח על עצמו אספקט אחד מהתוכן ויעביר אותו אליי,כדי שאני אעביר לבונה האתר הצדיק. כלומר: אחד יארגן פרטי טריוויה על השירים, כמה(לא מצפה מבנאדם אחד) יתרגמו את המידע הקצר על כל שיר שהביא לנו דן...ויכול להיות לנו יופי של אתר.

../images/Emo4.gif../images/Emo72.gifהמממ..

אפשר לעשות גם את תחרות הקוספירציות, אני בטוחה שיהנו מזה מאד.. אפשר גם לפתוח תחרות קונספירציות לגולשים. אפשר פינה נחמדה (לא חייב דף נפרד, אפשר "לגדר" פינה בדף הראשי) של שטויות הפורום, כמו פולקע, תפוזון מכני, ה
השבועי של מקה ואלרוס וכ'ו.

Another Girl

New member
אפשר גם פינת טריוויה...

שמורכבת מהחידות שהיו ב"אלוף אלופי הטריוויה" ועוד כאלו שתציעו.

Another Girl

New member
סיכום ביניים

הנה מצגת קטנה שאני אמורה לשלוח אליו,ובה ריכזתי את מה שאמור להופיע,לפי מה שהצענו עד עכשיו,בדף הראשי. לחיצה על "אלבומי הלהקה הרשמיים" תוביל לביקורת על האלבום ולפירוט השירים בו,לחיצה על שיר תביא לפרטי טריוויה שנתרגם מהאתר של דן או פרטים פיקנטיים שתתרמו...

Siriusnip

New member
../images/Emo45.gifכן|סבבה../images/Emo15.gif

אבל אין מקום לכל הדיסקים בדף.........

Siriusnip

New member
הצעה../images/Emo15.gif

לפי דעתי את רשימת הדיסקים תעשו בחלק אחר- כי אין מקום. איפה שהתכוונת לשים את הדיסקים תכתבו כזה פתיחה "שלום, ברוכים הבאים בלה בלה בלה..."

Another Girl

New member
לא הבנת

לא יהיה את כל הרשימה,אלא רק כתוב "אלבומי הלהקה הרשמיים" וזה יהיה קישור לדף אחר עם הפירוט...

למעלה