צריכה המלצה

צריכה המלצה

לביצוע של השניה של מהלר, עם דגש על טיב זמרת האלט...

Petrus

New member
קטונתי בביצועים למאהלר

אני לא כל כך מכיר סימפוניות של מאהלר, וממש לא מכיר הרבה ביצועים. את השנייה יש לי עם ברנרד הייטינק והפילהרמונית של ברלין ואני מאוד נהנה מהביצוע, למרות שעלולים להיות כאן כמה שיגידו שהייטינק לא כ"כ מתאים במאהלר ושיש ביצועים יפים יותר. (ויכול להיות שזה נכון) דרך אגב, בביצוע שרה זמרת הסופרן הנפלאה סילוויה מקנייר (ששרה גם בביצוע של גרדינר למיסה בדו מינור של מוצרט). את תפקיד האלט שרה הזמרת ההולנדית יארד פאן נס.

amitmis

New member
זה סתם בצחוק...

אני כותב את זה לאנשים שלא כותבים "תודה" אחרי שהם מבקשים משהו...

אתה חתיכת חוצפן!../images/Emo46.gif

אתה יודע?! מאי יולי היא כותבת קבועה פה ואני לא חושבת שהיא "חייבת" תודה לאף אחד פה, כמובן כשאתה מבקש משהו מאחרים אתה נוטה להגיד תודה, אבל אם היא בוחרת להגיד תודה אחרי שתקבל תשובות זה גם יותר ממקובל, וגםאז היא לא חייבת כי מבחינתי אפילו סמיילי :) אומר תודה ואפילו יותר. כי תודה אומר גם המניאק שגונב לי כסף בחשבון פלאפון שלי... ואני ממליצה לך לקחת קורס של קריאה בין השורות.. לא יזיק לאיטואציה שלך בתור מוזיקאי..

amitmis

New member
גיבוב שטויות...

ביום ממוצע בפורום הזה, את רבה בערך עם 17 אנשים שונים. אבל זה לא טיעון רלוונטי. זה שהיא כותבת קבועה כאן לא הופך אותה ל"יישות-על" שיכולה לקבל מה שהיא רוצה, גם בלי להגיד תודה. היא אפילו לא אדומה!

אהם

א. צודק, סתם לא יצא הקטע של התודה, אבל אני לא חושבת שהייתי לא מנומסת בהודעתי הראשונה או בשום מקרה אחר בפורום. ב. לא שצבע משנה משהו, ובטח שאני לא חושבת שלאנשים בכל מיני צבעים מגיע יותר מלכל מיני אנשים בצבעים אחרים, אבל אם זה כל כך משנה לך - אז הייתי פה כחולה. זה יותר מאדום, לא?

אני?!?! רבה עם 17 אנשים??

אתה מחרחר מלחמות ופשוט ממורמר מהחיים. תסתכל מי בפעם האחרונה רב פה עם מי. אני מקווה שתהנה לך עם הטימטום האין סופי. וזה בסדר- אני לא אריב פה עם אף אחד יותר. לכל ה"17 אנשים שאני רבה איתם ביום ממוצא בפורום הזה"- אני מתנצלת מקרב, כנראה שבאמת אין לי מה לתרום בפורום הזה כי אני רק בתחילת דרכי המוזיקלית, אז אני באמת אלך לתרום את הזמן שלי ללימודים ולא לריבים. "היו שלום ותודה על הדגים".

Petrus

New member
מספיק עם זה ../images/Emo46.gif

בימים האחרונים אתה גורם מספר אחת למריבות בפורום. אני דורש ממך בזאת להפסיק עם הפרובוקציות והעלבונות. אנחנו לא בגן הילדים ואני לא יכול להכריח אותך להתנצל, אבל זה יהיה עליך אם בעקבות ההתנהגות שלך חברי פורום ותיקים שתרומתם גדולה יעזבו. הפורום הוא לא מקום למריבות אישיות. הודעות מריבה נוספות יימחקו לאלתר.

ההתנהגות שלי?!

אתה כנראה לא שם לב מה כתוב בהודעה שלו. אני לא אתן לו להעליב כך חברה בפורום. או שהוא מתנצל או שאני עוזב.

../images/Emo175.gifבבקשה להירגע

1. אאל"ט התגובה של פטרוס הייתה מכוונת לעמית, לא לך. 2. בתור מי שהתחילה עם הדיון המיותר הזה, אני מציעה להפסיק אותו כאן, בלי איומים ובלי עזיבות. אני יכולה לחיות עם חבר פורום אחד שיחשוב שאני מרגישה כמו יישות על. 3. תודה
.

ובקשר ל"אדומים"

הרוב המכריע של הפורום הזה זה סטודנטים. זה לא יהיה הוגן לתת למישהו מאיתנו את הפריוילגיה ה"אדומה". חלקינו אמנם מומחים לעתיד, אבל לא עכשיו.

Petrus

New member
לא.

ההודעה שורשרה להודעה של עמיתמיס והיתה מכוונת אליו.

amitmis

New member
מה כבר אמרתי?

"טוב לדעת"...? בכל אופן - אל לך להכנע לאיומים. אם יחליטו "המשתמשים התורמים" שלא מוצא חן בעיניהם הכינוי שלך, "פטרוס", ואם אתה לא מחליף אותו לאלתר - הם עוזבים? אתה תחליף? ולא גרמתי לשום מריבות, אני לא יודע על מה אתה מדבר...

למעלה