צריכה הנחייה בבקשה

צריכה הנחייה בבקשה../images/Emo39.gif

שלום
אני צריכה לעשות פריסה.. לענין פוטנציאל קשר, עם בחור. מידת התאמה ומידת הכנות שלו וכמה זה יחזיק מעמד.. אני נשואה , בהליכים דיי לא נוחים בנישואיי..אך איני גרושה! הוא רווק.. בבקשה איך לשאול ואיזה פריסה.. תודה רבה מראש!

batgalim

New member
שלום לך אשת סתיו ../images/Emo142.gif

על מנת לקבל תמונה כללית על המצב והפוטנציאל עם הבחור, אנא פרסי בקלטית - 10 קלפים - מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם x ב- 3 החודשים הקרובים?

טורנדו1

New member
הודעה חשובה../images/Emo150.gif

לצליל ולאוסנת ולכל החברים בפורום האהוב עלי,שיניתי את שמי מעירית וקנין לטורנדו1

טורנדו1

New member
בת גלים הנהדרת

השנה קרו לי המון דברים ברצף ובלי הפסקה מקרה אחרי מקרה,ופתאום עלה לי בראש השם הזה,מה את חושבת?

batgalim

New member
אם טוב לך טוב לי... ../images/Emo24.gif

השאלה הנשאלת היא - האם הדברים שקרו, קרו לטוב... אם כן - אחל'ה שם אם לא - אולי כדאי שם רגוע יותר...?

טורנדו1

New member
לבת גלים../images/Emo25.gif

קרו לי דברים לא נעימים ועברתי סבל נפשי מאד קשה,ופתאום היתה לי תפנית חדה לגמרי והחלה תקופה יפה יותר,ואחריה ... אני מאושרת והשם הזה בא לי בזמן.

טורנדו1

New member
צלילוש תודה../images/Emo25.gif

מקווה שקיבלת את המסר שלי,ותודה על הביקורת של השם החדש שלי,מקווה שכולם יתרגלו אליו מהר,ובלי שום קשר נשארתי עירית,ותמיד יהיה עירית,אוהבת את כולכם

צ ל י ל 8

New member
ואנחנו מאוד אוהבים את עירית ../images/Emo23.gif

לא משנה למה תשני את שמך, תמיד תהיי בליבי

תודה צליל ובתגלים ../images/Emo42.gif

לענין הרקע צליל אני חוזרת על הנאמר למעלה, ומוסיפה כי הוא בן 33 ואני בת 28, הקשר הוא חדש,שבועיים, חיובי לשנינו מהרבה בחינות אך העובדה שאני לא פנויה משנה את כל ההסתכלות.. הקשר עוד לא מומש, האהבה עוד אפלטונית
.. אני כלכך מבולבלת.. זה היכה כרעם ביום בהיר.. אני לא מתכוונת להתגרש או להיפרד , לפחות זה לא משהו שתיכננתי, אך בכל זאת חשוב לי לדעת את פוטנציאל הקשר ומה טומן לנו העתיד הקרוב! הפריסה היתה לשאלה: מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם x ב- 3 החודשים הקרובים? 1- מה עוזר או בעד: קיסר 2- מה חוסם או נגד: נער הגביעים 3- שיעור רוחני לשואל בהווה: שמונה מטבעות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני: כוח 5- עבר קרוב כ4 חודשים: אוהבים 6- עתיד קרוב כ 4 חודשים: ירח 7- דימוי וזווית אישית: שמש 8- זווית הראייה של החברה: מלך החרבות 9- רוצה אבל פוחד: שבעה גביעים 10- סיכום יכולת, כיוון הרוח: אס המטות

batgalim

New member
אשת סתיו ../images/Emo140.gif

הקלף המדבר בעדך הוא דווקא קלף הקיסר, הרומז כי אולי כדאי לך להשקיע יותר בקשר עם בעלך ולא להתפתות לנער השעשועים... נער הגביעים הנמצא נגד - מראה כי התקופה בה את נמצאת היא תקופה מבולבלת ולא יציבה, קשה לך לראות את המציאות נכונה, ואת משלה את עצמך. את חשה כי מגיע לך יותר. את רוצה לראות את עצמך מאושרת ונאהבת, אך מצד שני את פוחדת כי הבחור אינו אמין ביותר ואת הבטחותיו כלפיך לא יוכל לקיים. את מצוייה כיום בהתלבטות קשה מכיון שאינך יודעת להבדיל בין רצונותיך הפיסיים, הארציים, לבין רצון החיפוש האני העצמי שלך. את אמנם מעוניינת לבדוק לאן תוביל אותך הדרך באם תלכי בנתיב הנפתח עבורך עם איקס, אך חוששת שלא זה מה שאת באמת רוצה ומעוניינת למצוא. את חוששת שבסופו של דבר תמצאי את מהותך הפנימית שבורה ולא מסופקת. והאמת היא שההליכה לקשר זה אינה בריאה עבורך, ותגרום לך אכזבה רגשית עמוקה, והתחושה לא תהיה נעימה במיוחד. הפוטנציאל בקשר זוגי עם הבחור יפתח לך את האפשרות להתנסות איתו מינית ותו לאו... קשר של יצריות ואנרגיות סוחפות אך ללא מימוש אמיתי של רגש ומחוייבות הנדרשת מקשר אמיתי ובעל משמעות. השיעור אותו את אמורה ללמוד מכל המצב בו את נמצאת הוא לעבוד קשה על עצמך ועל הנישואים שלך, ולהתאזר בסבלנות. ההשגים יגיעו ובתמורה תזכי לראות את תעצומות הנפש והכוחות הפנימיים הקיימים בך... אלו שלא ידעתך עליהם.

צ ל י ל 8

New member
היי אשת סתיו ../images/Emo140.gif

מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם x ב- 3 החודשים הקרובים? 1- מה עוזר או בעד: קיסר 2- מה חוסם או נגד: נער הגביעים 3- שיעור רוחני לשואל בהווה: שמונה מטבעות 4- בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני: כוח 5- עבר קרוב כ4 חודשים: אוהבים 6- עתיד קרוב כ 4 חודשים: ירח 7- דימוי וזווית אישית: שמש 8- זווית הראייה של החברה: מלך החרבות 9- רוצה אבל פוחד: שבעה גביעים 10- סיכום יכולת, כיוון הרוח: אס המטות נראה לי כי את קצת חיה באשליות ומחפשת איזה ריגוש בחייך הצפויים כרגע. את מרגישה שחייך מקובעים, וטוב שכך. אסור לך ללכת לחפש רומן... את צריכה להבין שיש לך עוד הרבה עבודה בחייך עם בן זוגך, ואם תעלי על דרך המלך, את תיזכי ביותר חום והבנה מבעלך. הוא אפילו יעריך אותך מאוד. תראי, לא כדאי לך להתלבט כ"כ הרבה כי זה רק יעשה לך מפח נפש ודיי צפוי שתעברי חוויות וסיוטים לא נעימים בעקבות מה שעלול להתפתח בינכם. היי אופטימית, שמחה, ואל תחפשי מגדלים באוויר ואשליות. לפעמים זה נחמד, אבל לא במקרה הזה. הוא יגרום לך צער. התחילי דף חדש עם בעלך, ויוטב לך

צ ל י ל 8

New member
את באמת רוצה לדעת מה זה אומר../images/Emo35.gif

זה אומר שאנחנו מתקשרות על אותו גל... או... שהפריסה היתה כ"כ ברורה... או... ששתינו גדולות... או... או... או... שנראה לי שאני צריכה ללכת לישון .... חחחחחחח........ וואלה , התחרפנתי

למעלה