צריכה הנחייה בבקשה

תודה רבה בנות.. ../images/Emo4.gif ועוד ששתיכן

חושבות באותו כיוון..
רציתי כנראה לשמוע משהו אחר..יותר שמח.. אבל זו האמת של הקלפים.. ויהיה בסדר
תודה שוב

batgalim

New member
../images/Emo142.gifאשת סתיו יקרה ../images/Emo39.gif

את באמת לא חושבת שסיכוי לזוגיות טובה עם בעלך עדיפה על רומן חסר סיכויים מחוץ לנישואים? אני בדיעה שתמיד עדיף לשפר את מה שיש בבית, מאשר לחפש את הריגושים בחוץ... לכל אחד יש חולשות ומינוסים, וחסרונות שאת מוצאת היום בבעלך, תמצאי בעתיד גם בגבר אחר שיהיה איתך, אז למה לא להתמודד, לשפר, להביא להרמוניה קשר שכבר קיים...? (אלא אם כן קיימת בזוגיות הזו אלימות, ואז הייתי שוללת אותה מכל וכל!) ההחלטה היא שלך ורק שלך בסופו של דבר, ולא שאלנו על יחסייך עם בעלך כך שאין לי מושג מה קורה שם... אבל הייתי ממליצה לך לנסות ולמצוא בכל זאת את השמחה והאושר בחיי הנישואים שלך.

תודה על העצות יקרה../images/Emo141.gif..

אכן אני חסרת אונים וכמעט הרמתי ידיים לענין שיפור בזוגיות הקיימת... וגם אם הוא מוכן לשנות אני כבר לא מוצאת בי את הכוח לשנות אך מצד שני..יש סיבות שמונעות פרידה... אני גם לא חושבת שאין אהבה..אבל החיים האלה גורמים לי לשקוע יותר ויותר בדיכאון ולחצים נפשיים עצומים.. לכן לפעמים הנפש רוצה סביבה יותר חמה ותומכת.. אכן קשר חדש כמו זה שתיארתי בשאלה..הוא מסוכן.. והאשמה לא נותנת מנוחה.. אבל.. בלי קשר לשיקולי מוסר..רציתי שהקלפים יגידו משהו על הפוטנציאל הספיציפי שלי ושלו.. ולא על מה חיים מוסריים היו אומרים .. ואין אלימות יקרה
תודה..

למעלה