צריכה ייעוץ מה לעשות הלאה....

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
צריכה ייעוץ מה לעשות הלאה....

שלום, אני אם חד הורית לתינוק בן שנה וחצי. בדצמבר קבעו לאבא לשלם מזונות זמניים על סך 1,200 ש"ח והשופטת אמרה כי בדיון הבא (במרץ) יתווספו עזרה בשכ"ד ומעון, שהסכום יהיה כ- 2,000 ש"ח. הדיון במרץ נדחה לאפריל ועכשיו ליוני. במהלך אפריל האבא עבר בדיקות רפאויות וגילו כי יש לו ניוון שרירים. בדיון ביוני יבוא עם הממצאים האלו ומה אז? לא יהיה חייב לשלם מזונות? יופחתו המזונות? כמו כן, החודש עדיין לא שילם את המזונות, לאן עליי לפנות ועם מי יש להתייעץ על מנת לגרום לו לשלם? תודה מראש.

gabigueta

New member
עצה לא מקצועית

שלום, לדעתי עליך לפנות אל המוסד לביטוח לאומי, למחלקה המתאימה ולברר את העניין בעזרת הפקידים. בנוסף ניתן לפנות לעורך דין המטפל בגירושיך, הוא בטח יודע את הוראות החוק וסעדים חלופייםפ אפשריים. בהצלחה והעיקר הבריאות.

נירה63

New member
ממש במקרה הגעתי לכאן אבל...

שמעי נא, אני מציעה לך לפנות לפורום של משפחות חד הוריות, שם יעזרו לך בשאלותיך , שהן לא פשוטות משום שהאב לפי מה שאת כותבת חלה בניוון שרירים. גם אני אם חד הורית, מנסיוני, בית משפט יכול לקבוע על הורדת המזונות או העלתם, ואם האבא לא יוכל לשם את המזונות כדאי לך לפנות לביטוח לאומי בעיר מגורייך הם ישלמו לך את המזונות, אלא שלשם את צריכה להביא פסק דין מבית משפט. זה לא פשוט , חשבי על כל הצדדים, אני באמת מציעה לך להתיעץ עם האנשים בפורום של משפחות חד הוריות, בהצלחה.

פורום נוסף מתאים...

פורום נוסף מתאים הוא הפורום העוסק בדיני משפחה : יש שם מנהלת פורום מקצועית מאד והיא בטוח תוכל לעזור לך. לצערי, לא אוכל לעזור היות ודיני המשפחה איננו בתחום ההתמחות שלי.

למעלה