צריכה יעוץ לפני משפט

קצת התבלבלתי

אתה אומר שבכל מקרה טסט מחדש או שעו``ד ימתיק שלא יהיה טסט מחדש?

אכן, עשיתי כבר את הטסט

והצלחתי לדחות כבר כמה פעמים את הטסט, אבל בסוף זה מגיע. להיות חנון? לא ממליצה אבל כן ממליצה להיות שקולים יותר. יש משפט שאני אוהבת ``אל תבכה כמו תינוק על טעויות שעשית כמו גבר`` אז אני ממש לא בוכה ולוקחת אחריות למעשה. רק שמנסה להבין בפני מה אני עומדת

צריכה יעוץ לפני משפט

שבוע לפני הטסט עצר אותי שוטר בנסיעה קצרה, אחרי שבוע עברתי טסט וקיבלתי רישיון עד למשפט. הבנתי שאני אמורה לקבל פסילה ואולי אפילו כמה שנים שאני לא אוכל להוציא רישיון. האם זה נכון או שמלחיצים אותי סתם? מי שיודע פרטים אשמח לשמוע. תודה מראש

guya72

New member
נחמד מאוד

לנהוג שבוע לפני שקיבלת רשיון נהיגה. ובכן, במשפט את תקבלי שלילה לתקופה של מינימום 3 חודשים (וסביר להניח גם יותר) + קנס. בתום תקופת השלילה, במידה ותרצי לחדש את רשיון הנהיגה שלך, את תצטרכי להתחיל לימוד נהיגה מחדש - מ ה ת ח לה לגבי כך - לא עבדו עלייך. תהני מהשלילה.

shlang

New member
סליחה,אני רוקד על הדם, את עבריינית והיית

יכולה להרוג בהתנהגותך חסרת האחריות. אני רואה איך החלום שלך לרשיון נהיגה בורח ממך וטוב שכך, להבא אני מקווה שזה ילמד אותך.

אתה ממש טועה

יכולת לברר ולשאול קודם. לא מדובר בשום נסיעה. עשיתי רוורס מהכביש לחניה הפרטית שלנו. מבחינת המשטרה זה נקרא נהיגה לכל דבר. החלום מתרחק? ממש לא. אני לוקחת את זה הכי בקלות שבעולם. מבחינתי האדם צריך לשלם על טעויות שהוא עושה אך זה לא גורע מהצורך לנסות להקל מהעונש.

asaforon

New member
תשובה להודיה

את בסכנה לפסילה של שנים, לרבות חיובך בהוצאת רשיון מחדש. יחד עם זאת התחום אינו "שחור ולבן" ויתכן שתחולצי הן מפסילה ארוכה והן ממבחנים מחדש. בברכה עו"ד אילון אורון מנהל הפורום

למעלה