צריכה להתיעץ אתכם על משהו אישי ולא פשוט

צריכה להתיעץ אתכם על משהו אישי ולא פשוט

יש לי שאלה לגברים כאן אבלחשוב לי לשמוע גם מה הנשים בפורום אומרות על זה ..נגיד שהייתם בקשר עם מישהי שנגמר סופית ונגמר בצעקות וריב ממש מגעיל, ואותה בחורה שאין לה אף אחד בארץ הייתה צריכה לעבור הפלה... האם בכלל הייתם רוצים לשמוע מהענייןוממנה ? האם הייתם מציעים מיוזמתכם לעזור כספית לאותה בחורה שצריכה לשלם מהכיס שלה קרוב ל5,000 ש"ח? או שפשוט הייתם מבסוטים שאתם כבר לא איתה ויכולים להמשיך בחיים שלכם בשקט בלי שיערבו אתכם בסיפור? כרגע אני נסערת ומבולבלת , פשוט לא יודעת מה לעשות ....

tal902

New member
את לא מספרת את כל הנתונים

האם הקשר נגמר כי את רצית לסיים אותו (לפני הריב והצעקות) או הוא רצה לסיים אותו?

באיזה נסיבות הסתיים הקשר?

ההיריון הוא גם לא ממנו אני מבין.

בקיצור תני עוד פרטים וספרי את כל הסיפור ולא רק מה שנוח לך להשמיע ושכתוצאה מזה תקבלי תשובה שאת רוצה לשמוע (שאני מניח היא: "כן הוא צריך לעזור/להיות שם עבורך.....")

רצית פרטים טל...בבקשה

רבנו על מהו שטותי , ואחרי שכל אחד זרק את החרא שלוש והריבהתפתח לחילופי האשמות וצעקות היה ברור שזה נגמר, ודרך אגב ההריון ממנו
&nbsp

tal902

New member
טוב, אל תכעסי עלי

נשמע שאת קצת כעסת על השאלה שלי.

אבל באמת רציתי לדעת.

לעצם העניין. אם הוא האבא, אולי גם הייתי פונה למשפחה שלו. וכמובן גם מנסה אליו,

פשוט להגיד לו שלמרות שנגמר שייקח אחריות גם וישתתף איתך בתשלום של עלות ההפלה.

Shamy

New member
זה בסדר גם אני נעלבתי ממיכאלה קצת

אבל אם יש משהו שלמדתי אישית מהניהול פורום פה , זה בהחלט לא לקחת ללב

יש לחלקנו יכולת מוגבלת בסימפטיה ואפמטיה , צריך לקבל את כולם בצורה שווה

אני חושבת שאתה צודק בזה שיש מקום אולי לפנות למשפחה, לדעתי זה רעיון טוב ככה בטוח הוא ישמע על זה ויעשה משהו.
יישר כוח והמשך להגיב לאחרים ולעזור לזולת , בעיני זה ראוי להערכה

tal902

New member
לא נעלבתי

דווקא מחוייך.

אם זה היה מעליב אותי המצב שלי היה קשה בחיים. :)

ותודה על הפרגון בתגובה שלך.

ההריון ממנו

אז במקום לשלם מאות אלפי שקלים לילד, ישלם רק כמה אלפים בשביל לעזור לך עם הפלה.
&nbsp
בהחלט יש מקום שיקח חלק בנושא הזה, אם החלטת בלב שלם לעשות הפלה.

להישאר בן/בת אדם

להתעלות על האגו, ולתמוך. לא חייב כספית, אבל לפחות להתעניין ולהראות תמיכה בחוויה נוראה שכזו.
כמובן אם היא מעונינת בתמיכה מאותו ב אדם, אבל בהחלט לנסות.

לא הבנתי שהוא האב

חשבתי ידיד.
אין ספק שהמחשבה לא לערב בגלל ריב היא ילדותית אם היא יכולה לגרום לא לעשות את ההפלה כי חסר כסף.
לגבי התמיכה, מה שאמרתי למעלה גם אם הוא האבא, הפלה זו אחת החוויות הטראומתיות שיש.

La Milagrosa

New member
הייתי נותנת לה כסף ומוודאת שהיא משתמשת בו להפלה

רק כדי לוודא שהחיים שלי לא יידפקו בגלל איזה תינוק.

הוא האבא?

אז אין פה מה לחשוב - הייתי יוצרת איתו קשר ומספרת על המצב, שיש תכנון להפלה וזקוקה לעזרה כספית ממנו. בלי לערב את העבר, בלי צעקות. אלא לדבר כשני בוגרים שצריכים להחליט מה עושים עכשיו.
&nbsp
אם הוא לא מוכן לעזור כספית, האם ירצה לשלם מזונות לילד 18 שנה במקום?
&nbsp
&nbsp

שילת281

New member
יקירתי

את צריכה לעשות הפרדה. זה שהקשר הסתיים בריב זה משהו אחד וזה שיש עניין של הפלה זה משהו אחר. במידה והוא האבא, אין פה שאלה של איך הקשר נגמר. זאת אחריות שלו לטפל בעניין הזה בדיוק כמו של הבחורה. נכון שזה לא נעים ליצור אינטראקציה אחרי שהקשר נגמר בצורה לא יפה אבל זה עניין ששניכם צריכים לטפל בו בייחוד אם את צריכה את הכסף!!. זה לא מעניין אם בא לו לדבר איתך או לא. ואני מאמינה שהוא לא ירצה שההריון ימשיך . פשוט לפנות אליו בצורה עניינית וללכת לטפל בזה. אם הוא לא רוצה אז הוא חרא של בנאדם ותטפלי בזה לבד .

שילת281

New member
עוד משהו

נכון זה לא נעים פתאום לפנות אליו אחרי שרבתם אבל אם את צריכה את הכסף אל תחשבי פעמיים ותבקשי הוא לא עושה לך טובה זאת גם אחריות שלו. זה לא תכנית כבקשתו אם נכנסת להריון או לא

Shamy

New member
תגובה יפה

ניסחת יפה בעיניי ואני שמחה שהחלטת להצטרף לשורותינו

כיף תמיד לקבל חברים חדשים לפורום

oshrit87

New member
ממש לא נכון

רק במישה וזה בריאותי אם העובר תקין אין סיבה לעשות הפלה
היא עוברת ועדה והם מחליטים אם היא מפילה או לא וזה רק אם היא רווקה ולא מוכנה עוד לילד
אני לא בעד כן..?

למעלה