צריכה להתיעץ אתכם על משהו אישי ולא פשוט

Shamy

New member
אמנם אני בחורה אבל-דעתי

אמנם אני בחורה , אבל אני מנסה לשים את עצמי בנעלייך ...

ואם הייתי בנעלייך , הייתי למרות כל הריב והדרך הנוראית שבה הסתיים הקשר חרף העובדה שהוא האיש הקשר היחידי שלך בעולם. עם כל הצער והכאב הייתי בכל זאת משתפת את הגבר בהחלטה ומנסה להתקשר ואם הוא היה מסנן הייתי משאירה כנראה הודעה קולית ושולחת מייל כדי לוודא שיקרא שיידע שיבין מה המצב אבל מבלי ללחוץ. אלא פשוט להשאיר הודעה כמו
"היי X אני יודעת שגמרנו את היחסים בצורה נוראית ועל כך אני מתנצלת אני צריכה לומר לך שכרגע אני בהריון , אני אשמח אם נוכל לדבר על כך ולהחליט ביחד מה עושים היות והילד שלך וזה בוודאות" (בהנחה שאכן הילד שלו ולא יכול להיות שום סיכוי אחר שהוא לא שייך למישו אחר)

ולאחר מכן תראי את התגובה , אם הוא יגיד לך משהו כמו אין סיכוי שזה הילד שלי אז תעזבי אותו את לא צריכה גבר ילדותי וטיפש שכזה ותפני לועדה להפלות שמה יש כל מיני קריטריונים לעמוד בהפלה בעלות מסובסדת , במידה ולא יעבוד ואת רוצה הפלה הייתי בכל זאת מנסה להשיג הלוואה מהבנק רק על הסכום הדרוש לך להפלה ועושה את ההפלה (ואם את לא יכולה בבקשה תכתבי לי במסר אני אנסה באופן אישי לעזור ולקשר לאנשים שיוכלו לעזור, סתם כי אני בן אדם נחמד ורוצה לעזור לקהילה , גם הניהול פה הוא בהתנדבות ועל זמני האישי והחופשי בלבד!)

אני מקווה שעזרתי בכל אופן אני אשמח לעדכונים (אם לא תרצי על גבי הפורום תוכלי לכתוב לי במסר) אני מציעה לך גם לכתוב ולשאול בפורום של הורים או הריון לגבי הפלה ואיך מקבלים סבסוד...אני מניחה ששם יוכלו מקצועית לעזור יותר (אם תרצי עזרה בכך תכתבי לי מסר אשתדל להגיב ASAP)

ואת תמיד מוזמנת להיות בצל קורתנו בפורום זה גם בטוב וגם ברע

אמרלדה

Active member
רק מילה בעניין המשפחה שלו

מאוד מאוד מאוד ממליצה לא לפנות אליה. לא בשלב זה.
&nbsp
זו אולי תהיה ברירת מחדל אם יש לו אח קרוב, נניח, ויש לך קייס משפטי
והוא לא הגיב או לא הגיב כמו שצריך, ואת רוצה ליידע אותם.
&nbsp
אבל קודם כל תני לו צ'אנס. אני מכירה מקרוב מאוד כמה בחורים שאם
היית עוקפת אותם ופונה למשפחתם הם לא היו מדברים אתך יותר כל החיים
ולא חשוב על מה.

oshrit87

New member
היי מיכאלה ברשותך אני יגיב

לצערי זה קרה לי בעבר אבל אני הייתי בת 19 ולא ידעתי מה לעשות פניתי אליו והוא מימן את זה כי הוא ידע שאני צעירה ואין לי את הכסף בעבר זה היה עולה 1100 שקל היום התנאים נוראיים אני יודעת
מאמי אם את בת 32 למה לא להביא את הילד דרך אגב זהו גילך ??
אני במקומך לא עושה הפלה היום אני כל כך רוצה ילדים שאם אני נקלטת שלפי הסיפור שלי זה קצת בעייתי ...
תערבי אותוט ותאמרי לו שאם הוא לא ישלם על הכל כי האשם היחיד כי זאת אחריותו את מביאה את הילד וזה יעלה לו בכל חיו לא רק ב5 אלף שח ...
אל תוותרי אני כבר נגד הפלות אני לא מאחלת לאף אחת לעבור את זה
זאת הרגשה נוראית שהולכת איתך לכול החיים מאמי תחשבי על זה !

שילת281

New member
מה זה קשור הרגשה נוראית?!?

להביא ילד לעולם כשאת לא רוצה ולא מוכנה זאת לא הרגשה נוראית?? וגם החיים של הילד הזה בטח יהיו נוראיים, אמא ואבא שלא רוצים אותו . שלא לדבר על זה שיהיה לה קשה יותר למצוא בעל בסטטוס של אם חד הורית אז מה השטויות האלה ?
להביא ילד דורש אחריות זה לא משחק. חוץ מזה 32 יקירתי זו בחורה שעדיין צעירה ויכולה להקים משפחה!!!

rasmus girl11

New member
קודם כל,

שתלחץ עליו, אין לי כסף אז או לידה ותביעת מזונות או הפלה.
דבר שני- הפלה בשלבים הראשונים 1800 וגרידה (שלב מתקדם יותר) זה 2500 ממש לא 5000.
דבר אחרון, שנה שעברה הכניסו לסל התרופות הפלה חינם עד גיל 33, שתברר על זה.
ואגב, אם זו מישהי שהייתה ממש חשובה לי פעם ונכנסה למצב הזה הייתי עוזרת לה מולו, אם לא עוזר כלום כולל איום של לידה ותיבעת מזונות אז הייתי עוזרת לה, לא בכל הסכום, בחלק מועט, שתיקח מצידי הלוואה אבל שתלמד את הלקח, ככה היא לא תלמד.

יותר מכך ועל אף כך

אם זה ממני ברור שהייתי שם למרות הכול ומלווה אותה לכל אורך הדרך כספית ונפשית בתהליך...
מעבר לכך אם הייתי מכיר מישהי במצב כזה כידידה או בת זוג והייתה כנה ושיתפה הייתי עוזר לה בתהליך בכל דרך אפשרית שאני יכול כנ"ל...

לא באתי להתייפייף אבל צריך לדעת להיות אנושי

ואם זו את ואת זקוקה למישהו לדבר איתו או עזרה אשמח להיות שם ולסייע

רואה 6 6

New member
המישהי הזאת צריכה בעיקר להבין

שלא תמיד מקבלים את מה שרוצים.
אם הבחור הזה מתעלם מימנה עכשיו אולי הוא בן זונה ואולי הוא מוגבל ביכולות של אבל זה משיש.ממשיכים הלאה. מתמודדים,מלקקים את הפצעים וממשיכים.

ובפעם הבאה,בחיים אל תיהיי חסרת אחריות.

שלום

אם ההיריון ממני, אתחייב לשלם. אם הרתה ממישהו אחר, אבדוק כמה הבחורה חשובה לי ואם כבר אין לי עניין בה אתן לה להסתדר בעצמה.
&nbsp

aaa123

Member
אני חושב שהייתי מציע לעזור כספית הרבה יותר

(כמה אלפי שקלים כל חודש) כדי שתלדי את התינוק ולא תעברי הפלה אילו הייתי האבא.
מי שמכניס אישה להריון צריך להיות מוכן לקחת אחריות על זה,ובעיני מבחינה מוסרית עדיף ללדת על לעבור הפלה בגלל שאכפת לי מהעובר(ואני מניח שהעובר רוצה לחיות).
&nbsp

למעלה