צריכה עזרה (ארוך)

אני שמחה שדיברתם וטוב שמהשיחה

עלו דברים חשובים, וכנראה שבכ"ז חשוב תמיד לדבר לפני שמחליטים החלטות חפוזות!!! שיהיה לכם בהצלחה!!!!!!

איך חיכיתי לעדכון מעודד שכזה

לא שהעניין נגמר זה דורש עוד המון השקעה והשקעה יום יומית אין כמו לדבר, בסופו של דבר וגם נחמה קטנה (למעט נחמה הכינה שהיא ממש קטנה) שמסתבר שכולם עוברים מערבולות דומות ברמות שונות של עוצמות והידיעה שזה ככה מקילה וכידוע הרבה דברים אנשים נוטים לשמור בבטן לא מחלקים אינפורמציה אבל גם לא מקבלים אז באמת תודה לכולם על גילוי הלב ליאור

אני מאוד שמחה שהצלחתם לגשר על

הפערים, כי ההודעה שלך מאתמול מאוד העסיקה אותי. מאוד התחבטתי מה לכתוב לך, ובסוף החלטתי שאכתוב לך שאני לא יודעת מה לייעץ לך. אז הנה, אני לא מייעצת לך דבר (קטונתי, מצטערת) ואני שמחה לשמוע ששוחחתם. מאחלת לכם המון האהבה והסתגלות.

ריטה1

New member
שמחתי לשמוע חדשות טובות

וזה מזכיר לי שכשרק נישאנו ורבנו בטירוף (שנינו אנשים לא קלים שחיו שנים לבד),יזהר כל הזמן היה מתגרש ממני, כל ריב היה מגיע ל"את יכולה לקחת את בדברים שלך וללכת" או "את יכולה לחזור לת"א, במילא רע לך כאן", בהתחלה הייתי בוכה ונעלבת ואז הבנתי, שבשעת רתיחה לבעלי היקר אין גבולות בפה. ואני הופכת את זה לבדיחה. היום זה כבר " את יכולה ללכת רק תשאירי את הילדה". מיד אחרי הריב הוא דואג להגיד שאם אי פעם אני אעזוב אותו הוא ייתגרש ממני. אז שתהיה שנה טובה, וזיכרי האהבה תמיד מנצחת.(מנסיון, אני ובעלי חזרנו להיות יחד אחרי פרידה של 6 שנים, וכמעט התחתנתי עם מישהו אחר).

יופי ! אני משחררת אנחת רווחה!

חשבתי עלייך אתמול והתחברתי בבוקר כדי לקרוא את הדיווח שלך. יפה עשית שהבהרת את נושא האיומים, לא מאיימים אם לא מתכוונים! אני בכל זאת מציעה לך ללכת ליעוץ, אפילו לבד בשלב ראשון, הוא עוד יצטרף אלייך בהמשך. אולי בגלל השיחה שלכם אתמול, אתם מרגישים שהכל נפתר, לצערי ומניסיוני זה יעלה שוב ולכן אל תזניחי את נושא השיחות והיעוץ. קראתי מאמר מאלף על הבעיה לקבל את השינויים לאחר הלידה, המאמר נכתב דווקא על נשים, אבל נכון גם לגבי גברים. אעשה מאמצים לאתר לך אותו.

טוב טוב טוב לי על הלב -טוב טוב טוב!

אני כל כך שמחה - אין לך מושג כמה. כן , יכולת הדיבור היא באמת מתנה ענקית שקיבלנו - וכשמנצלים אותה כל כך הרבה משוכות שהיו שם פתאום יורדות ולא מפריעות יותר למירוץ החיים. חיים נהדרים שיהיו לכם. ענת.

האמנם ראיתי תמונה של יפתח

במגזין הורים וילדים של החודש? הוא ממש בונבון שתהיה לכולם שנה טובה מוצלחת ופוריה

../images/Emo132.gif כן כן כן !!!!!!!!!!

שלחתי את התמונה הזו אליהם כבר בגיל 3 חודשים ולקח להם 4 חודשים תמימים לפרסם אותה...נו מילא , מוטב מאוחר מאשר לעולם לא - וסחתיין על חדות העין , כלנית !
שנה נהדרת גם לכם. ענת.

אין לי מושג , ברוך , אבל נעשה עסק -

אני מצרפת כאן את התמונה ששלחתי לשם. בשביל "לואו טק" כמוני זה הישג פצצות. קבל...

אם היו מרטשים - הייתי מרטשת אותם

בחזרה!!!
חוצמזה - מדובר על תמונה קטנה , ולא שער , ולילד יש עיניים "סיניות" קצת - ככה שהם לא קלטו שהצבע שלהן לא כחול...

ועוד משהו להשכלה כללית :

לדעתי ולטעמי - "הורים וילדים" הוא עיתון רציני ומעניין עשרות מונים יותר מ"להיות משפחה" או מ"הורים וילדים". ממליצה בחום , באמת.

יש עלי סתימות...התכוונתי

ש"להיות הורים" הוא עיתון מוצלח יותר מהשניים האחרים. פרשטייסט?

../images/Emo4.gif טוב , שוב טעיתי.

בפעם האחרונה ודי : "הורים וילדים" הוא העיתון המומלץ ביותר. לא "להיות הורים" ולא "להיות משפחה". שם גם הופיעה התמונה של יפתח. אוף , איזה בלבול בראש עשו לי השמות של כל הירחונים האלה!!!

ligo

New member
ענתי, זה סופי???

אני מקווה שבדבר אחד את בטוחה- שיפתח מדהים ונורא מתאים לו כתום- ככה הוא היה לבוש בבריכה אז נשיקות לדוגמן החדש

מסכימה איתך אפילו שראיתי החודש

את השער של המשפחה הבלונדינית ועם העיניים הכחולות וזה די העלה לי את הסעיף זה נושא רגיש אצלי עכשיו..

אני חושבת ש"הורים וילדים" הוא מגזין

ההורים הכי איכותי ורציני. יש לי כמה גלינות מהאחרים ויצא לי לעיין גם אצל חברות וזו המסקנה שלי. אני עשיתי מנוי לשנתיים שהחל בחודש שתומר נולד כלומר נשארה לי עוד חצי שנה. אני חשבתי לא להאריך את המנוי כי הוא מאוד מאוד יקר אבל אילן די מעוניין שנאריך (למען האמת הוא קורא את זה יותר ממני
). אז נראה...

את בעצמך... ../images/Emo74.gif

והבן שלך הזה...
שמת לב שהגנבתי לו טלכרט לחיתול ביום שישי בבריכה? אמרתי לו שירים אלי טלפון עוד 25 שנה...
בטח אהיה אז טרנטה במצב בינוני.
לפחות המשכנתא שלי תיגמר אז (או שמא אני אגמר קודם?...
).

למעלה