אני יודעת שזה 'צופן' איך ששלחתי קלטתי את הטעות...
M MissScotland2004 New member 8/4/08 #26 אני יודעת שזה 'צופן' ../images/Emo13.gif איך ששלחתי קלטתי את הטעות...
S seani New member 7/4/08 #14 יש את הספריה של סוני אבל היא בתשלום ויש אתרים ברוסית שאפשר להוריד מהם ספרים בחינם
M MissScotland2004 New member 8/4/08 #17 תודה, אני אבדוק האתרים ברוסית אני מניחה מאפשרים הורדה של ספרים ברוסית...?
S seani New member 8/4/08 #18 אני לא יודע אם יש גם ספרים באנגלית, אבל קחי בחשבון שהאתרים לא חוקיים ובגם אם יש שם ספרים באנגלית את עדיין צריכה לדעת רוסית כדי למצוא את דרכך באתר. אם את מעוניינת תשלחי לי מסר ואני אברר לך את הכתובת שלהם.
אני לא יודע אם יש גם ספרים באנגלית, אבל קחי בחשבון שהאתרים לא חוקיים ובגם אם יש שם ספרים באנגלית את עדיין צריכה לדעת רוסית כדי למצוא את דרכך באתר. אם את מעוניינת תשלחי לי מסר ואני אברר לך את הכתובת שלהם.
מ משוש30 New member 8/4/08 #22 למה שלא תנסי ליצור קשר עם גוגל? הם סרקו אלפי ספרים אם לא מאות אלפי. אולי לצורך מחקר יתנו לך גישה? מי יודע?
למה שלא תנסי ליצור קשר עם גוגל? הם סרקו אלפי ספרים אם לא מאות אלפי. אולי לצורך מחקר יתנו לך גישה? מי יודע?
M MissScotland2004 New member 8/4/08 #25 אנחנו כבר עובדים עם ה-data שלהם, תודה הם שחררו למטרת מחקר 1000 ספרים שלא ממש מתאימים לנו. אבל אנחנו משתמשים בכל מקרה בחלק קטן מהם.
אנחנו כבר עובדים עם ה-data שלהם, תודה הם שחררו למטרת מחקר 1000 ספרים שלא ממש מתאימים לנו. אבל אנחנו משתמשים בכל מקרה בחלק קטן מהם.
I Imperia New member 8/4/08 #23 מה רע ב-PDF? אם הוא לא מוצפן אפשר להוציא ממנו את המידע, לא? יש כל מיני תוכנות שעושות את זה.
M MissScotland2004 New member 8/4/08 #24 צודקת אין עם זה ממש בעיה אני אכן ממירה מ-PDFים. זו היתה טעות. תודה.
T the new L New member 8/4/08 #27 זה כמובן תלוי כי לפעמים pdf-ים מכילים תכנים סרוקים (אם כי בשביל תכנים סרוקים יש מגמה לעבור לקבצי djvu, שעושים בתחום עבודה טובה יותר מpdf).
זה כמובן תלוי כי לפעמים pdf-ים מכילים תכנים סרוקים (אם כי בשביל תכנים סרוקים יש מגמה לעבור לקבצי djvu, שעושים בתחום עבודה טובה יותר מpdf).