צריכה עזרה בבחירת גן אירועים

cmontal

New member
צריכה עזרה בבחירת גן אירועים ../images/Emo92.gif

אז בשעה טובה אני ושחר החלטנו לפנות את ערב יום שלישי הבא ולהתחיל לראות גני אירועים. עכשיו רק צריך למצוא גנים... אנחנו החלטנו על גנים באזור ראשון לציון, רחובות ודרומה כשהכי דרומי מבחינתנו זה ללכת ולבדוק יהיה חצר המלכה בצומת כנות. האם מישהי פה מתחתנת בחצר המלכה? שמעתי דברים טובים עליהם מחברה שהייתה שם בחתונה והייתי רוצה יותר רשמים. לגבי גני כנען , אני יודעת ש - dorlim מתחתנים שם, אז בטח נלך לבדוק גם אותם. אה וחוץ מזה אנחנו לא רוצים גנים יקרים. התקציב הוא עד 35$ למנה (בלי מע"מ). תודה מראש לכל הבנות

אתי@

New member
אני מאוד אהבתי את "ירוק על המים"

שבקיבוץ חולדה (ליד מזכרת בתיה). מקום מקסים
ושמעתי ש"חירבאת דוראן" מקום מוצלח ולא יקר מידי... בהצלחה

יעלי2

New member
חשבתם על חצר נצר בנצר סירני ../images/Emo35.gif

המקום יפיפה שחבל על הזמן, הוא בכיוון דרום אבל לא רחוק ואפשר להתחתן בחוץ ולעשות את האירוע בפנים (במיזוווווגגגג).

אתי@

New member
החברה הכי טובה שלי התחתנה שם... ../images/Emo9.gif

הגן הזה (שייך לבן דוד שלה) אז ככה... המקום יפה מאוד, בעיקר קבלת הפנים, אבל פחות מ"ירוק על המים"... אם לוקחים מעצב בנוסף, אפשר לעשות מהמקום משהו חלומי ממש כי יש פוטנציאל!!! חברה שלי לקחה מעצב בשביל כמה דברים מינימליים ויצא מקסים, ככה שאם לוקחים מעצב שדואג לכל עיצוב המקום, זה פשוט פיצוצי!!! גם האוכל טעים מאוד אבל לא יצאתי מגדרי. זהו! אין משהו חריג במקום, לא לטובה ולא לרעה.

J-סיקה

New member
מקום מדהים !!! אבל...

אני מגיעה מגבעתיים וזה היה סיוט (!!!) להגיע לקח לנו שעה וחצי להגיע לשם צריך לקחת בחשבון ...

קרן-א

New member
לגבי נצר סירני, יקר !!

התקציב שלהם הוא עד 35 לא כולל. מחיר נצר סירני הוא 42 לא כולל מעמ. כפי שאמרתי די יקרנים (ולא שבצדק)

יעלי2

New member
ועוד המלצה

תמונות מגוונות של רוב המקומות שימליצו לך כאן, תוכלי לראות באתר מתחתנים בקטגורית גן/אולם, לפי אזורים בארץ ולחזור לכאן לספר איך התרשמת.

dorlim

New member
גנים באיזור ראשון -רחובות

אמנם בחרנו את גני כענן (שהוא המלצתנו הגדולה...) ועדיין אנחנו יכולים להמליץ על 2 גנים באיזור יפים ובתקציב.... * ירוק על המים (נועה ואינצה התחתנו שם לאחרונה) - הגן בחוץ מקסים. בפנים קצת קטן לטעמנו. מחירים נוחים ויחס חם. * בין הכרמים (מזכרת בתיה) - גן נחמד מאד,לנו היה חסר ייחוד בגן (אבל כל אחד וטעמו הוא), מחירים נוחים. בהצלחה

cmontal

New member
תודה כבר גיבשתי רשימה של 4 מקומות

יש את ירוק על המים, חירבת דוראן, גני מרוויאס ואולי רק נקפוץ לגן הורדים שמעתי שהם כבר לא כל כך יקרים כמו פעם. לגבי גני כנען בטח נקפוץ כדי להתרשם, למרות שכששאלתי אותם בטלפון היא אמרה לי שהמחיר הוא 38$ למנה לפני הכל וזה נראה לנו יקר. יש לנו בערך 320-350 מוזמנים ואנחנו נקבל מההורים אולי רק חצי מסכום החתונה (משניהם יחד) כך שחצי הוא מכיסנו (ומהמתנות) אני יודעת שזה נשמע כמו התבכיינות, אבל אני רוצה את החתונה הכי יפה והכי מושלמת עבורנו ואני קצת מבואסת מזה שכבר בהתחלה צריך להתפשר. עשינו חישוב שעל חתונה ממוצעת נשלם 82,000 ש"ח וזה פשוט מפחיד אותי. שחר טוען שאני יותר מדי בלחץ אבל מה לעשות אני לוקחת ללב, תמיד מילדות היה לי חלום על החתונה המושלמת יש עוד כמעט שנה עד החתונה וכבר אני מפחדת שיהיו פאשלות ושאני לא אהיה מרוצה ודברים לא יסתדרו... עד כאן בינתיים כרמית

שמופית

New member
כרמית מתוקה, אני ממש מבינה אותך...

הייתי באותו מצב בדיוק
אמנם אצלנו ההורים משלמים חצי חצי, אבל הם נותנים סכום מסויים (שאמור להספיק), ואם נרצה משהו מעבר לזה - כמו צלם יקר או מנות יקרות, הרי אפשר להגיע אפילו ל $60 למנה - נצטרך לשלם בעצמנו. גם אני רוצה את החתונה הכי מדהימה ושכולם ידברו עליה אחר כך. אני חושבת שכל אחת רוצה את זה... ובחישובים הראשוניים שעשינו, יצאה לנו חריגה של איזה $3000 מהתקציב
אבל אני יכולה להגיד לך שדברים מסתדרים, במיוחד אם את שומרת שלא לחרוג ומחפשת איפה אפשר לצמצם. אז ירדנו מהמקום שרצה מאיתנו $38 למנה (בחורף) וסגרנו על $35 + מלא תוספות. תביני, המחיר שהמקום אומר לך בטלפון, זה לא מחיר סופי - תמיד רצוי להתמקח. על הכל
חוץ מזה, להתחתן בחורף מוזיל את האירוע באופן משמעותי. לעצב לבד את ההזמנות חוסך הרבה (ומביא הרבה הנאה, ועל כך תעיד אתי@)
הקיצר, אנחנו עומדים עכשיו יפה מאוד בתקציב שלנו, ואני מאמינה שגם לכם הדברים יסתדרו בסופו של דבר

tulit1

New member
לכרמית

כרמית שלום רציתי לעודד אותך ולומר לך שלממן חלק מהחתונה זה לא כזה נורא, למרות שאין ספק שהסכום נראה מפחיד. אני מבינה את הרצון שלך בחתונה מושלמת ואת העצב שלך שאת צריכה להתפשר בגלל מגבלה כספית. אנחנו מימנו את החתונה בכוחות עצמינו לחלוטין ולא התפשרנו על שום דבר (וזה לא שהמשאבים שלנו הם בלתי מוגבלים). אני חושבת שעם סקר שווקים טוב אתם תוכלו לעמוד במגבלות ולהעמיד חתונה משגעת. אנחנו היינו מאוד מרוצים מכל רגע בחתונה וגם האורחים (שביניהם אנשים מאוד ביקורתיים כולל אמא שלי) לא הפסיקו להלל את החתונה שלנו. אז קחי ממני
גדול את תראי שהכל יהיה בסדר.

tulit1

New member
שלום מתוקתי אכן זו אני ../images/Emo32.gif

מה נשמע? לא דיברנו המון זמן ואנחנו צריכות לתקן את המצב מייד!! ירוני בסדר מה שלום צביקה? בכל מקרה מחר אני מתקשרת אליך ואנחנו מתקנות את המצב הזה. יעל

אינצה

New member
הי

אני אנסה לערוך רשימה של כל הגנים : * גן הורדים - בין ראשל"צ לנס ציונה * גבעת האירוסים - ליד גן הורדים * חצר נצר - קיבוץ נצר סירני (מקום מאוד יפה וקצת פלצני, אבל נדמה לי שקצת יקר (נאמר כאן שהם דורשים כסף על כל שטות) * גני כנען - קיבוץ נען - מקום יפהפה, אתל התחתנה שם ויכולה להמליץ * בין הכרמים - ליד מזכרת בתיה - מקום נחמד (אבל נראה לי שקצת קטן) אני כמעט בטוחה שהמחירים סבירים * ירוק על המים - קיבוץ חולדה - שם התחתנתי. מומלץ בחום. המקום מקסים, הצוות נחמדים מאוד והם באו לקראתנו בכל דבר, גם בלי שנבקש. אנחנו יצאנוו מאוד מרוצים. (וגם המחיר סביר, למרות שאצלנו היו על 430 אורחים וזה מוזיל משמעותית) * חצר המלכה - צומת כנות - קצת הפריע לי שהמקום נמצא על הכביש הראשי, צמוד לתחנת דלק. אני צחקתי שהשלט המסתובב של דלק ייכנס לכל התמונות מהחופה
. * גן עצי הזית - בחפץ חיים ויש גם את האחוזה, במושב בית חנן, שאני אישית התלהבתי ממנה קשות, אבל נדמה לי שהם סגרו. זהו, שיהיה בהצלחה בחיפושים והכי חשוב לקחת את זה בכיף

למעלה