צריכה עזרה בבחירת גן אירועים

נופר30

New member
שמעתי שחצר המלכה הם טובים

הבעיה היחידה שאי אפשר לעשות חתונה עד מאוחר בגלל שזה קרוב לישוב ומבאים לשם משטרה התושבים ( הביאו לחתונה של חברים )

אם חשבת על חצר המלכה אז

יש גם את "הבוסתן של אליה" בראשון - שם התחתנתי, שזה קופי של חצר המלכה , והוא גדול יותר.

cmontal

New member
הבוסתן של אליה ירד דבר ראשון מהפרק

הדבר הראשון שידענו אני ושחר זה שלא נתחתן שם ולא משנה איך המקום נראה בכלל... אח של שחר התחתן שם לפני 3 שנים ומי שעוד לא קראה את קיטוריי על אם החתן מוזמנת. ההורים שלו מראשון לציון (גם אנחנו) והם התעקשו להזמין לחתונה את כל מי שהם מכירים מהעיר, מהשכונה, מבית הכנסת ועוד. מה שקרה בחתונה זה שהגיעו בסה"כ 280 איש אבל רק 50 היו מצד הכלה..!!! כל השאר היו מהצד של המשפחה וכמעט 100 איש היו כאלה שגם החתן לא הכיר מעולם. והדבר הגרוע מכל היה שכל האנשים האלו באו בעיקר כי זה קרוב אליהם (אפשר להגיע ברגל לבוסתן של אליה - כל מי שגר במרכז ראשל"צ) וכל האנשים האלו שבקושי מכירים את המשפחה גם הביאו כסף בהתאם (לדוגמה זוג בני 70 מבית הכנסת שהביאו 120 ש"ח ועוד הרבה מקרים כאלה). החתן והכלה הפסידו כל כך את החתונה שאחרי עזרת ההורים, וכל הכסף שקיבלו עוד נאלצו להוסיף מכיסם כמעט 5000 ש"ח כדי לסגור את החוב. זו הסיבה שאני ושחר החלטנו להתרחק מראשון לציון לכיוון דרום. רוב המשפחה שלי היא מבאר שבע ולכן יש לנו תירוץ טוב להתרחקות. אבל האמת היא שאנחנו פשוט רוצים שכל אותם זקנים מהשכונה ומבית הכנסת של ההורים שלו (הם דתיים) פשוט לא יבואו... זה נראה לנו פתרון אלגנטי מאחר ואמא של שחר מתעקשת להזמין את כל אותם אנשים + אלה שהיא פגשה בשלוש שנים שעברו מאז אותה חתונה אומללה. אז זה לגבי הבוסתן (למרות ששמעתי שהמקום יפה מאד).

חצר נצר, גן הורדים והאחוזה

[פשוט שלושה מקומות שהייתי בהם באירוע או בביקור] א. חצר נצר - אני לא כ"כ אהבתי, מקום קצת מלאכותי לטעמי, אבל מאוד אלגנטי, עם מוניטין מצוין, שני אולמות/גנים שאפשר לבחור מהם (קבלת הפנים והחופה או בחוץ או בפנים, האוכל והריקודים תמיד בפנים) ודווקא את הצנוע יותר העדפתי. אבל... היחס שקיבלנו קצת מזלזל, הם דורשים תוספות על כל פיפס בערך ובמיוחד 250$ על כל חצי שעה אחרי חצות !!!! - זה לגמרי הוריד אותנו מהם. ב. גן הורדים - מקום מאוד יפה עם מוניטין מעולה, שמעתי על כמה חתונות מאוד מוצלחות שם, אבל גם על כמה נפילות ברמת האוכל. לדעתי פשוט צריך להיות מאוד קפדניים בבחירה של התפריט. ג. האחוזה - למיטב ידיעתי, בשיפוצים עד האביב הבא ולכן לא מקיימים אירועים (הם אמורים לפתוח בעונת הקיץ, כלומר מאי-יוני 2002).

shelycat

New member
שמעתי על מקום חדש...

שנמצא בראשון ליד קאנטרי גלי הדר וקוראים לו (נדמה לי) גני הדר. חבר שלנו סגר שם למרץ. לא יודעת פרטים- שווה לבדוק, במקום חדש המחירים בזמן ההרצה יותר נמוכים.

hilalioz

New member
מחפשים גן ארועים?

באיזה איזור ? ומתי החתונה ? אגב נעים מאוד שמי הילה די חדשה בפורום פעם שניה

shelycat

New member
אם שאלת אותי...

לא ברור לי למי השאלה היתה מכוונת. אני כבר נשואה החברים שלנו מתחתנים שם במרץ. המקום נמצא בין שדרות מינסטר בראשון לציון לבין כביש ת"א-אשדוד הישן לכיוון יבנה.

hilalioz

New member
חשבתי שאת מחפשת

אז קודם כל מזל טוב אז ספרי איך זה להיות נשואה? מתי התחתנתם איפה כמה ולמה? שמי הילה אני פעם שניה כאן בפורום ואני מתחתנת ביוני

shelycat

New member
הפרטים...

התחתנו ב: 8-8-01 וכיוון שגרנו יחד לפני אז בתכל`ס זה די אותו דבר (רק שעכשיו אמא שלו יודעת שאין סיכוי שזה יגמר). התחתנו בשרתון סיטי טאואר ברמת גן ואין מספיק מילים לתאר כמה המקום מדהים, פשוט קלאסי (יש שלוש אולמות נפרדים לקבלת פנים, חופה ואוכל ויש גם מרפסת מדהימה), האוכל היה דרגה-שתיים מעל לכל יתר המקומות ובקינוחים אי אפשר היה לנחש שזה פרווה. בכל מקרה השתמשנו בשירותי המוסיקה של רון קובי מבארקה וכמו שציינתי בעבר החתן שלי סרבן ריקודים וכך גם חלק מהקהל ורקדו אצלנו עד 01:30. למדנו ריקוד אצל קרן מהצעד הנכון בגבעתיים-חמודה אמיתית. הצילומים היו של פוטו סיני מרמלה-פשוט מיקצועי. איפור וציפורניים עשתה לי מאפרת צעירה מפתח תקווה בשם דנה קוטר. שיער- לכולם עשה ספר בשם אסי שיש לו מספרה בפ"ת וכולם באו אלינו הביתה (צלם,מאפרת, ספר). איפור-250 שקל לראש הדבקת ציפורניים-80 שקל. שיער- תלוי מה עושים. לי 300 שקל לתיסרוקת, 50 שקל לפן.תסרוקת של סבתא 150 שקל וכו". הבחור סופר חמוד ומיקצועי. תאורה-טייכמן. בגדי חתן-כולל נעליים פולגת קניון עזריאלי. שמלת כלה- נעמי קניון מבני עטרות תפרה לי (2500 שקל עבודה+כמה שעלה הבד) השמלה נשארה אצלי.

hilalioz

New member
נשמע שהיה ממש אחלה!

אז ככה גם אני ואורן חבר שלי גרים ביחד כבר בערך 3 שנים אז מה שאמרת לגבי אמא שלו ממש יכולהלהבין1 אמא של אורן התחילה לבכות שסיפרנו לה - ובו נגיד שלא היו אלה דמעות של אושר!!!! בכל מקרה שמענו מלא דברים טובים על שרתון סיטי - אנחנו סגרנו בגן אם את מכירה אז גני שרונית - מקום ממש יפה

למעלה