צריכה עזרה: בגדים לארוע...

TwoFrogs

New member
צריכה עזרה: בגדים לארוע...

חברה שלי מתחתנת בסוף החודש הזה... אחרי שעברתי על ארון הבגדים שלי הגעתי למסקנה המצערת שממש אין לי מה ללבוש לארוע. יש למישהי רעיונות בשבילי? חשבתי על ללבוש חצאית ארוכה, כנראה שחורה ואיזה חולצה או משהו... ראיתן משהו כזה בחנויות?
!smile

may24

New member
היי חמודה...

תראי יש כמה אפשרויות: אפשרות אחת היא לגשת לאחת החנוית באיקס מיקס תלוי היכן את גרה,יש שם חליפה של שני חלקים חצאית צרה ומתרחבת למטה וחולצת מעטפה מקסימה ששניהם משולבים במין רשת צבעונית,אני קניתי כזו עם צבע בורודו אבל החלפתי אותה בגלל שלא היה לי לאן ללבוש אותה אבל לחתונה ביא בהחלט יפה המחיר שלה אם אני לא טועה משהו כמו 350 ש"ח אפשרות אחרת יש בגדים יפים מאוד ברשת עונות יש גם שמלות מדליקות שווה לנסות, אגב באיזה מידה מדובר<את לא חייבת לומר> אני אוכל לנסות לעזור יותר. שלך, מאי

TwoFrogs

New member
תודה...

את יודעת אולי איפה יש איקס מיקס באיזור חיפה? החליפה שתיארת נשמעת לי ממש מתאימה... בתשובה לשאלתך: אני מידה 46, לפעמים 48. אני בת 24 אם זה משנה משהו. לגבי רשת עונות - המידות שלהם ממש לא מתאימות לי. הייתי שם לפני כמה שבועות, ממש התלהבתי מהבגדים שלהם, אבל שום דבר שמדדתי לא ישב עלי טוב. במסגרת חיפושי נכנסתי לי לקסטרו... לא יודעת למה. ממתי יש להם מידות נורמליות (נו, טוב, גדולות)? מדדתי שם איזשהי חצאית, אבל חברה שלי עשתה לי כזה פרצוף שמייד הורדתי אותה. ובכלל - מה קרה לבגדים שלהם? פעם, מזמן, לפני שנתיים, כשעוד הייתי מידה 42 ממש אהבתי את הבגדים שלהם. היום כשהייתי שם... אין שם כמעט שום דבר שהייתי לובשת. נו טוף. בכל מקרה תודה על העזרה, ואני מאוד אשמח לרעיונות נוספים...
!Smile!

may24

New member
נכון....

ככה איקס מיקס בחיפה אני לא כל כך יודעת אבל כי אני גרה בר"ג, אבל יש לפי דעתי אינדקס שמנהלת הפורם שמה למעלה, אז אולי תנסי לבדוק שם אולי רשום בנוגע לחברת קסטרו אני כבר מזמן התייאשתי מהם, לא איכפת להם בכלל מאוכלוסיית המידות הגדולות שחס וחלילה לא ייהרסו את הבגדים שלהם אני לא אשקר לך הייתי מתה ללבוש בגדים של קסטרו,אבל כבר הרבה זמן לא יכולתי לקנות שם כי יש להם רק עד מידה 44 ואם יש 46 זה גם ממש טיפה וכמובן ש46 שלהם כל כך קטן שאי אפשר בכלל להיכנס בו! ככה בקשר לחברה שלך שעשתה פרצוף כולנו יכולות להגיד לך שזה הרגשה נוראית למדוד משהו שאנחנו חס וחלילה חושבות שזה נורמלי, אבל משום מה זה שזה עלה לא אומר זה יפה. צר לי שזה כך גם אני נתקלתי רבות בתגובות מבישות ,לכן אני מוותרת מראש ונכנסת אק ורק לחנויות של מידות ביניים-גדולות שהם בגדול: קרייזי ליין, ג´אמפ,עונות,מתאים לי,ואיקס מיקס. אז ביי בינתיים ותתעודדי יהיה בסדר שלך, מאי

DREAM111

New member
היי

יש את פלוואר שיש להם חצאיות ושמלות. כמובן שיש את עונות שגם להם יש חליפות משגעות ויש שם אחת דמוי עור הפוך משהו כזה מאלף לדעתי בכל אופן. אני קניתי מכנס אלגנטי אצלם עם חולצה שחורה משגעת שגם יצא מטריף. ממליצה בחום. במתאים לי יש חליפת חצאית מאוד מעניינת ראיתי על חברה מהעבודה. קניה מהנה וטיול מהנה בין החנויות.

may24

New member
היי אורלי

מה שלומך? אכן לאישה אישה יש בגדים יפים אבל שוב תלוי לאיזה שיכבת גילאים תודה על העידכון :) מאי

אורלי41

New member
גם לבנות צעירות יש בגדים

אמנם המחירים אינם זולים בכלל ואפילו מעט יקרים... אבל...... קודם כל מוצר שלישי בחינם שנית יש גם דברים פחות יקרים שלישית......שווה ... ראיתי שם שמלה מטריפה שחורה.....ואווווווו אבל באמת צריך ארוע מיוחד לזה ועל זה עליונית מהממתתתתתתתתתתתתתתת פשוט החסרתי פעימה כשראיתי את הסט אבל....אין לי ארוע כזה מפוצץ ושנית המחיר היה גדול עלי.. שרק נשמח כל החיים.....

may24

New member
היי אורלי

אז בואי אני אספר לך קטע שקרה לי באישה אישה, נכנסתי לחנות עם אימא שלי שהיא בת 56 בקיצור הם התאימו לה כל מיני דברים ואליי לא התייחסו בכלל! וזה לא שהם לא ראו שאני מחפשת בשבילי גם דברים הרי אני גם מלאה וממש אפילו שאלתי אם יש במידה שלי,אז הם ענו לי כזה שלא,אז רק לאימא שלי שהיא יותר רזה ממני היה במידה. ישבו שם 3 מוכרות שרק אני ואימא שלי היינו בחנות והן היו כל כך עסוקות בלרכל על מנהלת החנות במקום להזיז את התחת שלהם,ולעזור לי למצוא בגדים במידה שלי אז פשוט הנחתי מראש שיכול להיות שזה אופנה שלא מתאימה לבנות בנות גילי<אני בת 24> ולכן רגלי לא דורכת שם ולא תדרוך שם יותר. אז זהו בכל אופן הסיפור הקצרצר שלי.... שלך, מאי

efil1

New member
חבל , ההפסד כולו שלהן

הייתי בחנות אישה אישה בראשון והזבנית הייתה פשוט מקסימה,מדדתי חצי חנות עד שמצאתי משהו לטעמי וגם לא יקר ( חליפת מיכנס 3 חלקים - 600 ש"ח ) חשוב לציין שזה היה בגד לארוע לא יומיומי לעבודה . יש ברשת מידות גדולות כנראה שבחנות שהיית הזבניות היו עצלניות , חבל שלא כתבת להנהלת הרשת ,למה שתפסידי בגדים מקסימים ואיכותיים בגלל זבנית עצלנית אם היא לא רוצה לעבוד שתשב בבית.

may24

New member
יכול להיות

שנפלתי על חנות לא משהו, זה היה בקניון איילון בר"ג, ות´אמת היו שם בגדים לא משהו זקנתיים אבל יכול להיות שאותה רשת במקום אחר יש בגדים הרבה יותר יפים וגם המוכרות אדיבות אז באמת שווה לנסות! שלכם, מאי

אורלי41

New member
ממש משונה כי גם אני באיילון קונה

חייבת לציין שאת כל הקניות אני מבצעת באשה אשה בקניון איילון ברמת גן דווקא שם ישנה מוכרת שלא זוכרת את שמה עם שיער אדמוני פרוע... היא מוציאה חצי חנות בכל פעם שאני מגיעה.... ההפך רק מנסה למכור ולא נותנת לעובדת לשבת בשקט אלא לדחוף עוד ועוד בגדים לנשים. אולי נפלת על משמרת לא סמפטית חבל .......ספרי על כך למנהלת החנות ותראי איזה יחס תקבלי

may24

New member
יכול להיות....

או שבאמת נפלתי להם במשמרת לא איי איי , אבל לאימא שלי הם עזרו בסדר דווקא אולי בגלל שאני רק בת 24 וזה אופנה לנשים יותר גדולות בגיל? אין לי שמץ של מושג,למה קיבלתי יחס כזה יצא לי לגשש בחנות אבל כל הבגדים שראיתי היו כאלה גדולים טוניקות גדולות וכאלה ואני לא אוהבת את הסיגנון אני אוהבת צר ומתרחב לא גיזרה רחבה ישרה, נאי גם לא מתה על אלגנט אז לא היה לי משהו נחמד למצוא שם. אבל כל אחד וטעמו שלו... אני שמחה שיש שם בגדים נחמדים בשבילך ושרק תהני לך שלך, מאי

משהו מטריף בשבילך

ראיתי סט של שמלה וצעיף של אשה-אשה..מהמם לחלוטין...התחלתי לחפש אירוע בשבילו... זאת שמלה שחורה ארוכה שקצת מתחת לברך יש לה חלק של קרושה בבורדו עם חורים גדולים בסריגה גסה מגניבה ביותר (ולמרות שזה לא כל כך נשמע ככה זה מאוד אלגנטי) ועם זה יש צעיף מאותו חומר (מין צמר קשה כזה טיפה מבריק) ארוך ורחב ומגניב ועליו רקומים שניים או שלושה פרחים גדולים באדום טיפה בהיר יותר...מהמם לחלוטין...ולא יקר כל כך- 360 ש"ח לשניהם יחד...

ShirShir

New member
המלצה חמה!!!

רשת חנויות ג´אמפ!! יש להם בגדים משגעים, בכל מיני סגנונות, במידות 1-7.. שזה לפחות עד XXXL אם לא יותר.. בהצלחה בחיפושים! ספרי לנו מה לבשת בסוף..
שירשיר.

may24

New member
שירשיר

אכן את צודקת לג´אמפ באמת יש בגדים מגניבים וגם ג´ינסים לא רעים בכלל,יש לי כמה בבית:) סחטן על ההמלצות החמות המשיכו כך
שלכם, מאי

ShirShir

New member
תמיד..

בחלון הראווה ובקטלוגים המידות נראות מינייטוריות.. מבחן התוצאה הוא להיכנס ולהציץ בין הקולבים ועל המדפים! בהצלחה וקנייה מהנה!!
שירשיר

may24

New member
ודאי

זה כדי להוציא לנו את העיניים.....:)))) לא, אבל סתם יש שם באמת בגדים במידות גדולות באמת כדאי, אני חברת מועדון שלהם אז יש לי 10 אחוז הנחה. שלך, מאי

z i s y l e

New member
המידות לא ממש גדולות...

גם מידה 7 שלהם לא הכי גדולה (במכנסיים).. נדמה לי שזה עד מידה 52. החולצות שלהם גדולות אבל מכנסיים יש לי רק זוג אחד מידה 7 והוא דיי צמוד, מה גם שהם לא מייצרים את כל הבגדים שלהם במידות גדולות ולכן, ייתכן שראית משהו שמצא חן בעינייך אבל לא יהיה במידה גדולה.

למעלה