צריכה עזרה: בגדים לארוע...

efil1

New member
בשביל רשת כמו ג´מפ

שלא מזוהה עם מידות גדולות מידה 52 זו מידה לגדולה ואפילו מאוד, צריך גם את זה לקחת בחשבון לפני ש"מתלוננים " שאין להם מידות גדולות וגם בעונות יש בגדים שמיוצרים רק עד מידה מסויימת ולא את כל הדגמים אפשר לימצוא במידות הגדולות שלהם. חוץ מזה שהקו של ג´מפ הרבה יותר צעיר ממתאים לי עונות ולילית

z i s y l e

New member
סליחה, אבל אני לא "מתלוננת"...

אני מציינת עובדה. ג´אמפ היא לא רשת למידות גדולות. הם לא מזדהים כרשת למידות גדולות וגם לא מפרסמים שיש להם מידות גדולות. אלה הן העובדות ולא "תלונה". מה לעשות שיש כאלה שהמידות שלהן יותר גדולות מ- 52? הקו שלהם אכן יותר צעיר, אבל מה שהם עושים זה מייצרים את אותם בגדים במידות קצת יותר גדולות ולכן, לא כמו בעונות ומתאים לי, הבגדים יכולים להיות לא פרופורציונליים.

ShirShir

New member
תראי,

המכנסיים של "ג´אמפ" תמיד במידות 1 עד 7 אבל יש גזרות שונות. יש את הדגמים בהם אפילו 7 לא עולה עליי ואלו מכנסיים ממש צמודים ומיניטוריים. ויש את הדגמים הרחבים יותר שבהם אני 3 בדרך כלל. ככה שהכל יחסי בחיים
בהצלחה בקניות..!! אגב, אם אני כבר פה, חייבת לספר לכן שקניתי השבוע ב"מתאים לי" וב"עונות", המבצעים של ה-50% ממש שווים! לשמחתי, עדיין היה מבחר נחמד.. קצת חסרות המידות ה"בינוניות" (3-4) אבל בהחלט מצאתי כמה מציאות!

למעלה