צריכה עזרה בהבנה..

צריכה עזרה בהבנה..

מישהו יכול לעזור לי להבין את המושג: "החוליה המקשרת של המודעות או לרוח", מה זה , איך מטהרים אותה ומה אפשר לעשות בנידון. תודה מראש.

איפה הקושי?

מה לא ברור לך במשפט הזה? נראה לי שהתכוונת ל"חוליה המקשרת אל הרוח".....נכון?

הכוונה החוליה המקשרת לרוח

או החוליה המקשרת להתכוונות, זה נכתב בשתי הצורות.. (ברח לי מודעות... תרתי משמע) אני רוצה להבין מה זה.. איך מטהרים אותה.. זה בספר כח השקט

אשכר

New member
נראה לי משהו כזהו:

אני אתחיל בהפוך (כי התכוונות אי אפשר להסביר באופן ישיר): יש בחיים שלנו הרבה מאוד "תוספות". אנחנו מוסיפים לתאור של העולם הרבה מאד פריטים. אנחנו עושים את זה בין השאר כדי לקבע את תפיסת העולם במקום של כל שאר האנשים*. הפריטים האלו, אחת התכונות שלהם היא טשטוש ובילבול ההתכוונות. ההתכוונות לכשעצמה היא מאד מדוייקת: מה שהתכוונת - זה מה שיקרה. הבלגן הוא שלא ברור לך למה בדיוק התכוונת. מרוב מילים, מרוב רצונות, מרוב מטרות והגדרות, את לא מחוברת להתכוונות, שהיא משהו מאד "קטן". כמו דגדגן, לצורך העניין: אם יש הרבה טררם ורוח וצלצולים ותנועות גדולות, את מפספספת את הכוח האמיתי, שנמצא בדברים הקטנים. ובגלל זה, לטהר את החוליה המקשרת, זה לנקות את כל הזבל מסביב, לסדר את המינימום הנדרש במקום, ולשים יפה בצד את כל מה שלא קשור - כדי "להפעיל" או "להתחבר" להתכוונות. זה מה שנראה לי. * (זה כמו שני אנשים שטובעים והם מטפסים אחד על השני כדי להשאר מעל המיים)

אם הבנתי נכון

א. התכוונות זה משהו גדול כזה, "היש" ולא התכוונות אישית שלי. ב. מה שאתה אומר זה לסדר את תפישת העולם שלי כך שאני אדע מה אני רוצה ומה לא?

אשכר

New member
בערך

א. "גדול" או "קטן"? לדעתי זה "יש התכוונות" או "אין התכוונות". להגדיר את ההתכוונות "אישית" או כל הגדרה אחרת, זה בדיוק אחד הדברים שמפריעים בחיבור להתכוונות. ב. בערך או בכלל לא. אני אומר שתדעי לצמצם למינימום את הפרשנות / תפיסת העולם שלך, כי הפרשנות מצמצמת ומעוותת את היכולת "לפהעיל" התכוונות. והלוואי שגם אני אדע איך עושים את זה. כלומר - אני כבר יודע איך (ע"ע החתימה שלי) רק שהביצוע קצת לא תואם את ה"ציפיות".

ברגע שפרשנת את המושג

"החוליה המקשרת" צמצמת ועוותת את היכולת "להפעיל" התכוונות "והלוואי שגם אני אדע איך עושים את זה" פשוט תשתמש בהסברים של עצמך או שלא תפרשן בכלל(כולל את האפשרות האם אני בעדך או נגדך)

למה להעלב?

הצב את עצמך בעמדה אחרת(הזז את נקודת המאסף מעמדת נעלב) ועכשיו קרה שוב וראה הכן אם תצמצם את הפרשנות למינימום לא תכתוב יותר באינטרנט אלה אם כן האנטרנט יהיה בהגדרה של "מינימום"

זה כאילו שלא נכנעת.. יעני נכנע

קשה להודות בזה שהעמדנו את החשיבות העצמית שלנו ויותר קשה להודות שהיא נפגעה. מיזה מעבר קסום בכלל? זה סתם פיקסל . איך הוא יכול להיפגע?

למעלה