צריכה עזרה בהבנה..

כמו שאני הבנתי את זה

ואולי אני טועה... דון חואן מתאר את המבנים שהרוח מציבה בפנינו, ומזמינה אותנו להכנס בהם (באותו כח השקט, "מבניה של הרוח" או משהו בסגנון. די בתחילת הספר). עבורי, היכולת לזהות את אותם מבנים היא חלק מהחוליה שקושרת אותי לרוח. אני מניחה שאותה חוליה היא משהו גדול יותר, אבל נכון להיום אין בי מספיק אנרגיה כדי להבין. דון חואן מדבר על החוליה הזו במונחים שנשמעים כמעט פיסיים, כמו משהו שנמצא באיזור הבטן ליד הרצון ובלה ובלה ובלה, עד שאני אדע *לראות* אין הרבה סיכוי שהדבר *הזה* יהיה בעל משמעות. א ב ל כדי שאני אהיה פנויה לשים לב לאותם מבנים שהרוח מציבה בפני, וכדי שאני אהיה פנויה לשים לב לסימנים שהרוח מראה לי כדי לכוון אותי במבנים הללו אחרי שנכנסתי בהם, אני צריכה להיות טהורה וללא רבב = לא לבזבז אנרגיה על דברים לא נחוצים (דאגות, פחדים, מה-ים למינהם (מה יגידו, מה יחשבו, מה יהיה, מה לעשות וכו'), להשתיק את הדיבור הפנימי שלי ולצבור אנרגיה בכמות שתספיק לי כדי להיות קשובה לרוח, ומעבר לזה, שתהיה לי מספיק אנרגיה על מנת לעשות מה שצריך כדי לשמור על ערוץ פתוח עם הרוח ולפעול "נכון" (=באופן טהור וללא רבב). ברמה הכי פשטנית זה כמו ללמוד להקשיב לאינטואיציה. אולי. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

אם כבר מדברים על צרכני אנרגיה

אז אולי תוכלי לשתף? איזה צרכן אנרגיה הכי בסיסי זהית אצלך בשבוע האחרון? במקום הכי נמוך בעולם!!!

לומד לשחות

לפעמים שאני מזפזף בתגובות אני מרגיש שיש איזה שפה סודית וקריצות אני במיםהרדודים וואלה העומק זה לא אני מה זה צרכו אנרגיה? יעני מוצצת אנרגיה?

גם אצלי אני מזהה

את השעמום כצרכן אנרגיה משמעותי ביותר

יש לי חולשה לג'ינג'ים

אבל אני מנסה לסתום את החור שלי ולא לתת לכל מיני ילדים מנומשים להיכנס אליו..

אחותי את מסיקה מסקנות חופשי

מה זה גינגי? מה יעני אנחנו גזע? ועוד מופלה? יפה לך מה, גינגים מנומשים לא יכולים להיות לוחמים?
ואיך הבקשה שלי לשיתוף קשורה לחור שלך?שלך? מה עוד את חוסמת? רק נמשים?

למעלה