צריכה עזרה במציאת סרטון של קראדם!!

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo45.gifעל השפתיים

והקטע עם מיילי.... אדם,אני חולה עלייך אבל בבקשה אל תדבר עליה.

mayarel

New member
אבל למה לכסות את הנמשים של השפתיים????!@!!@@@

למה???????????

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם המשהו (במקום מישהי) איפרה לו את השפתים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
חחחחחח ותודה על ההסבר...חחח

ותקשיבי, אם היא איפרה לו את השפתיים בכזו שלווה ולא קפצה עליו אז אני יכולה להגיד בקלות שהיא לא אנושית..

mayarel

New member
וואו איכות נהדרת

תודה ןיש מצב שאני רואה את זה יותר מידי פעמים.|

../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gifהיום הם בוחרים את הסינגל ואת השירים

לאלבום!!! אז בטח הסינגל יצא בקרוב! D: ושמות חדשים של כמה שירים מהאלבום: Obsession (Ryan Tedder, J_Skins) Music Again** (Rob Cavallo, Justin Hawkins of the Darkness) Suburban Decay (Rob Cavallo) Winners** (Rob Cavallo) What Ya Want From Me (Pink, Max Martin) Strut** (Adam Lambert, Kara DioGuardi) Loaded Smile (Adam Lambert, Linda Perry) Entertainment** - (Claude Kelly/Dr. Luke) Time For Miracles** (Rob Cavallo) Sleep Walker - (Aimee Mayo, Chris Lindsay, Ryan Tedder)Aftermath (songwriters/producers unknown - might be the Lady Gaga track)

ר ו ח ל י

New member
פינק כתבה לו שיר? מעניין.

רוב קאבלו לא מדאיג, גם לא ריאן טדר ולינדה פרי אבל על מקס מרטין לא סגורה כמה שזה טוב שהוא מעורב באלבום.. סה"כ הוא יצר המון להיטים לזמרים הכי מצליחים אבל לא היה מאחוריהם כלום, רובם להיטי פופ לרגע.. אוי וקארה
כ"כ קייויתי לא לראות את השם שלה בהקשר שלו, אבל טוב שזה רק שיר אחד וטוב שהוא גם שותף לכתיבה של השירים. Loaded Smile , Suburban Decay ו Obsession ממש מסקרנים אותי.

MIDNIGHT SKY

New member
גם אותי !

השמות האלה מושכים את תשומת הלב שלי. גם סטראט מעניין אותי קצת.למרות שזאת קארה.

למעלה