קדימה לכי על זה.
M mayarel New member 25/10/09 #179 כן השיר הזה התאים בול ../images/Emo6.gif כל הכבוד חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 25/10/09 #171 חחח ../images/Emo24.gif השיר מגניב ממש מתאים לו ... האמת שיש עוד שני בתים והם ממש תפורים עליו חחח אבל פעם אחרת אין לי כוח עכשיו חחח
חחח ../images/Emo24.gif השיר מגניב ממש מתאים לו ... האמת שיש עוד שני בתים והם ממש תפורים עליו חחח אבל פעם אחרת אין לי כוח עכשיו חחח
M MISHMISH56 New member 25/10/09 #182 סליחה על ה"בורות" מי זה??? ממש חתיך לטעמי....נו לשם שינוי...ואת באמת מוכשרת
N nini18 New member 25/10/09 #185 היה חבר/יזיז שלו לתקופה קצרה חחח בנות זאת לא אני זה אדם הוא הופך הכל לקל יותר חחחח הוא המוכשר בלהיות יפה וסקסי
היה חבר/יזיז שלו לתקופה קצרה חחח בנות זאת לא אני זה אדם הוא הופך הכל לקל יותר חחחח הוא המוכשר בלהיות יפה וסקסי
M mayarel New member 24/10/09 #132 זו החולצה מהקליפ ../images/Emo13.gif כשהוא עם הצעיף. |בכלל לא מגזימה עם כמות הפעמים שרואה את הקליפ הזה|
זו החולצה מהקליפ ../images/Emo13.gif כשהוא עם הצעיף. |בכלל לא מגזימה עם כמות הפעמים שרואה את הקליפ הזה|
T t r e c o o l New member 24/10/09 #139 באמת?. ../images/Emo67.gifהם השקיעו כ"כ הרבה בקליפ ובסרט, לא יכלו לקנות לו חולצה חדשה..
M mayarel New member 25/10/09 #154 כל הסט מקסים הינה גלגלי קצת למטה http://www.blueblood.net/gallery/adam-lambert/
H heart1soul New member 25/10/09 #168 וואו תודה!! אלו תמונות נהדרות!!! הם נראים ממש מאושרים.. אני מקווה שאדם אוהב את דרייק לפחות בצורה הזו שראו שהוא אהב את צ'יקס
וואו תודה!! אלו תמונות נהדרות!!! הם נראים ממש מאושרים.. אני מקווה שאדם אוהב את דרייק לפחות בצורה הזו שראו שהוא אהב את צ'יקס