צריכה עזרה במתנה לעו"ד

odelit81

New member
צריכה עזרה במתנה לעו"ד

בוקר טוב מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפשת מתנה לעו"ד שלי (עד סכום הסביר עד 200 ש"ח פלוס מינוס) על טיפול נאמן ומסור שבלעדיו דברים לא היו מסתדרים... הוא לא אוהב לשתות שתיה חריפה אז כך שזה יורד מהפרק... הוא סביב גיל ה 40 + (ככה נראה לי ) והוא חובש כיפה סרוגה אשמח לקבל רעיונות.... תודה ויום טוב

רעיונות

MP3 עט משטח מעוצב לעכבר שעון למשרד בקבוק יין טוב תמונה למשרד סט כוסות לשתיה חמה/קרה ותחתיות למשרד. חולצה לבנה מכופתרת להופעה בבית משפט

רבקי78

New member
החולצה הלבנה נשאה חן בעיני!

כבר קרה לא פעם שאפרים שלנו שכח להתלבש, והיה צריך לטוס הביתה בדרך לביהמש"פ. תגידי, יש מצב שאת חני...?

odelit81

New member
ראשית תודה רבה על התגובה אבל....

רוב הדברים הם נראים לי מעט אישיים (MP3, חולצה,סט כוסות, תמונה) שעון- יש לו שעון גדול!!! יין-ע"פ מזכירתו הוא לא שותה כלל אולי עט (למרות שראיתי בכיסו מון-בלאן....אע"פ שלא ניתן לדעת אם אמיתי...
אשמח לעוד רעיונות.... שוב תודה רבה על הנכונות וההשקעה אודליה

רבקי78

New member
מנסיוני, המתנה האידיאלית שתמיד שימושית

זו אריזת שי עם שוקולד ו/או ממתקים. תראי, קישוטים ושעונים יש לנו מספיק, ואולי די והותר. המדפים והקירות מלאים עד אפס מקום, ובעצם כל שי חדש גורם לנו "לשבור ראש" היכן להניח אותו. הלקוחות שלנו מביאים שי לפני חגים. יש את אלה שמביאים פרחים, יש את אותו לקוח שנותן ארגז עם פירות מיוחדים, ויש את אלה עם השוקולד...וזה הולך הכי טוב... אנחנו מנשנשות עם הקפה, לקוחות מתכבדים כשנכנסים- עד שנגמר. הגם, שחולצה נראית לי אחלה מתנה, אבל אם זו נראית לך אישית מידי- אני מבינה אותך.

אדנדום

New member
../images/Emo45.gif

אריזות שי (אלה הגדולות והמושקעות) לוקחות. הן משמחות מאוד את המקבל, במיוחד אם מצורף אליהן כרטיס בכתב יד.

למעלה