צריכה עזרה בתמונה של ג'ק

צריכה עזרה בתמונה של ג'ק

אתם זוכרים את אהבה בערבה. אני חיבת תמונה של ג'ק למישהו יש??? מי יכול לעזור לי בבקשה...

shawn 1

New member
נצל"ש: רק רציתי להגיד משו קטן....

רק רציתי להודיע שזהו, התחברתי היום ב8:00 ליס! יאיי לי! והתוכנית ש"חנכתי" איתה את יס, זה "קאוטיק: בריטני וקווין". נחמד....

אממ, שון- לא יהיה את ערוץ 3 ביס..

+

shawn 1

New member
יש עוד זמן.... וגם , הם בטח ייפזרו

כמה מהתוכנית (לדוגמא: ימי חיינו, צעירים חסרי מנוח) לערוצים שלהם שונים...על בטוח! וגם, הם ייפתחו ערוץ חדש במקום ערוץ 3 ובטח שמה הם ישימו אולי תסדרות...

TheCharm

New member
אממ

לפתוח ערוץ חדש, זה אני בספק, אבל סביר מאוד להניח שהם ירחיבו את yesWeekend ואולי יעשו ככה שבסוף השבוע יהיו אך ורק דברים חדשים בלי שום סוג של שידור חוזר ובמשך השבוע יהיו שידורים חוזרים, וככה יהיה יותר מקום בסוף השבוע לתכוניות חדשות, או במילים אחרות- האלטרנטיבה המדוברת לערוץ 3

shawn 1

New member
אם ערוץ 3 ייכנס לתוך

יס וויקנד/+/Y אני מזה אתעצבן! זה יהרוס את כול הערוצים! שישימו אותם בויוה או אנלא יודע מה...

TheCharm

New member
אז אתה מה זה תתעצבן,

אתה כל היום מתעצבן. אני לא חושב שזה מה שיגרום לyes לעשות את ההחלטות שלהם.

Aviad1987

New member
אתה כל כך לא יודע על מה אתה מדבר

שזה משהו. לפחות אל תתיימר לאחד שכן.

shawn 1

New member
סליחה! סליחה, טעיתי...

חשבתי שאתה אמרת לי שאני לא ביס.. כי אני כן...

|גיטרV|

אני לא מתיימר, אז אתה יכול להפסיק כאן ועכשיו. נבהלתי והתקשרתי ל-YES. והם אמרו לי שזה מתוכנן בעוד כמה חודשים, ושאלתי אותם אם זה נכון גם לגבי הרכש של ערוץ 3 והם אמרו שכן. אה, אז מה אמרת? שאני מתיימר, אולי? נחש מה. אני כן יודע על מה אני מדבר. אתה יכול לסתום, בעדינות.

על מה אתה מדבר אלוהים?איזה רכש?????

אתה רציני? איזה רכש יש בערוץ 3 ? אין שום סדרה בערוץ 3 ששוה לצפות בה.כל הסדרות שנרכשו הסתיימו לאחר עונה. מכושפות,המירוץ לאתמול ושאר התכניות תראה בסטאר וורלד. ונ.ב גיי לנו יעבור ליס וויקאנד כנראה. למי אכפת מערוץ 3 ,ערוץ יס וויקאנד לא רואה אותו ממטר..יס יודעים טובמ טוב מה הם עושים ואני בטוח שהם ירחיבו את הערוץ וירכשו ים של סדרות חדשות ומעולות כמו שמשודרות כבר עכשיו בערוץ יס וויקאנד.

סליחה? מכושפות?../images/Emo168.gif

ממשיכה לעונה שמינית. והשביעית תשודר בערוץ 3, וכך גם העונה שאחריה. פחח, אתה חושב שבגלל שערוץ 3 ירד יס וויקנד יעשה משהו קיצוני?? מקסימום (דגש על המקסימום) ייקנה עוד איזה שני סיטקומים עלובים כמו "פחות ממושלמת" וזהו.

למעלה