צריכה עזרה בתמונה של ג'ק

snier1991

New member
לעונה אחת הם קנו את מדיום

ונאמברס הצלחות ריטינג ויש גם את הטופ מודל מלך השכונה כן מותק סדרות שלא הולכות להיגמר בקרוב והעונה האחרונה של כולם אוהבים את ריימונד

Aviad1987

New member
האכזבה שלך מעוורת אותך ידידי

אין לי בעיה שאתה רוצה את זהות בדויה אבל כמה אפשר לטחון את הנושא? לא אמרת שיש לך גם יס וגם הוט? אז אין לך בעיה מספיק גדולה בשביל שתמשיך לטרטר עם הנושא הזה. *יש לי הרגשה שהשרשור הזה יהפוך לעוד שרשור עם 50 תגובות על זהות בדויה, וחבל*

../images/Emo168.gif

זה נכון שהזכרתי את עניין "זהות בדויה" הרבה פעמים.
ויש לי HOT רק ב-3 ימים מן השבוע. (הורים גרושים
). ועם כל הכבוד, אני לא היחיד בארץ שקם וצועק וכואב על זהות בדויה. אתה עושה ממני אינדבידואל וזה שגוי.

Tinty

New member
אבל מספר הפעמים שהכאבים באים ממך

מייאש. יש לך 3 ימים בשבוע HOT? לא צריכה להיות עבורך בעיה להפעיל תוכנת שיתוף קבצים ממוצעת? אתה במצב טוב הרבה יותר מאחרים. ממש חבל שאתה מדבר כל כך הרבה בגנות yes. אם זה כל כך מפריע לך, נסה לבקש מההורה שלך שמנוי לyes לעבור לHOT. קשה לי להאמין שתצליח להסתדר ללא התוכן העשיר של yes לעומת העלוב של HOT, אבל כרגע נראה שזהו רצונך,ולאף אחד כאן אין בעיה עם זה (נהפוך הוא - כך תהיה מנוי בכל ימות השבוע לחברת התוכן שמספקת את הסדרות האהובות עליך, לא נקרא הודעות כועסות ומרירות כמו שאנחנו קוראים עכשיו, וכולם יהיו מרוצים
).

TheCharm

New member
נכון...

ולא רק זה, אלא גם שהוא כבר רעה את העונה הרביעית כי הוא כן מוריד סדרות, והוא גם בכלל לא אהב את העונה הזאת, אז... כאילו... וואלה, די.

מה שמפריע בזוב"י,../images/Emo168.gif

זה העובדה ששלוש העונות הראשונות שלה טובות. ו-AXN ישדרו אותם ברצועה יומית. ועזוב ג'וני, אתה בכית פה עליה יותר ממני.

TheCharm

New member
יפה אמרת. "בכית". לא "בוכה".

צא מזה, עבר כבר שבועיים או משהו, זהו, הגיע הזמן לשלב הקבלה

Aviad1987

New member
אני יכול לנחש

שאתה לא באמת רציני עם העניין שהתקשרת ליס. מי יושב ביס? אנשים שמבינים פחות ממני ורוב האנשים פה בפורום.

../images/Emo168.gif

אז מה שאתה אומר, זה שלא התקשרתי ל-YES. ואם כן התקשרתי ל-YES, מה הטלפנית יודעת? הרי היא שיקרה לי סתם, היא בורה, היא לא יודעת כלום. הרי אף אחד לא חכם כמוך.

למעלה