צריכה עזרה לחטיפים ליום שישי..

אוסנת123

New member
הדר - אחרי סיפור הבצק האפור...

ביום חמישי הוא הפך לירוק.... מצטערת על תיאורי הזוועה אבל זה היה הקטע הכי מוזר שהיה לי! והצבע המוזר היה רק על הציפוי החיצוני של הבצק - בפנים הוא היה בסדר. בכל אופן - שלחתי אותו למקום שראוי לו (פח האשפה!!), הכנתי בצק חדש, וגילגלתי לי להנאתי עוגיות שושנים - הן יצאו מעולה!! כשהן יצאו מהתנור הן בכלל נחטפו ובתוך יומיים כמעט ונגמרו (בלי אורחים!!) הפעם הכנתי אותן ממש קטנות (בדרך כלל אני עושה אותן בינוניות גדולות) ואהבתי את הגרסה הקטנה (עוגיות ביס...) את שארית הקצף שמתי כמו גבעות על חלק מהעוגיות - זה יוצא מצויין.

Hadar p

New member
כנראה שמשהו לא היה טוב במרכיבים

רעיון מדליק עוגיות ביס...לא היה קשה לגלגל? אני הכנתי עוגיות סנדביף עם ריבה ודונטס....

אוסנת123

New member
כנראה...

שבאמת משהו לא היה טוב. בכל אופן - לא קשה לגלגל. הכנתי רצועות בצק דקות יותר מהרגיל, ברוחב של בערך 5 ס"מ מרחתי מעט קצף וגלגלתי. יוצא שלא נכנס המון קצף בפנים אז צ´יפרתי והערמתי קצף בחוץ - יצא מעולה! וזה שהעוגיות קטנות לא נותן תירוץ לא לאכול כי "זה קטן!!!"

fila

New member
סלט זיתים וצנובר

יש בסופר קופסאות של טבעות זיתים אז קונים קופסא אחת של שחורים ואחת של ירוקים. קולים צנוברים, וחוצים עגבניות שרי. מערבבים הכל בקערת הגשה יפה ומתבלים בלימון,וזעתר, ניתן להוסיף מעט מלח.

למעלה