צריכה עזרה עם כרטיס :)

Carpediem24

New member
צריכה עזרה עם כרטיס :)

טוב האמת אני לא כותבת הרבה אבל בהחלט קוראת :) אני מנסה לקנות GOLDEN TICKET לברצלנה דרך האתר שלהם אבל זה אומ לי שיש בעיה עם הPAY PAL. יש כאן מישהו שכבר קנה ויכול לעזור לי? לא רוצה להשאר בלי כרטיס :( תודה

קניתי כרטיסים לברצלונה

אבל לא גולדן. יכול להיות שנגמרו להם הגולדן טיקטס.. אז אני מניחה שתצטרכי לקנות רגילים ו... נתראה שם

Carpediem24

New member
זהו שלא אומר כלום על sol out

נקווה שזאת בעיה בpay pal.נסיתי לקנות בהופעות שונות במקומות אחרים וזה נותן את אותה השגיאה.. נקווה שזה יסתדר!

מצד שני כן דיברו על זה שרוב הוי.איי.פי נגמר

גם באנגליה, גרמניה וכל השאר. היכול להיות גם שנגמרו להם הגולדן.. אני יודעת שבפורום הרשמי אנשים כבר מחפשים לקנות כרטיסי וי.איי.פי

כשנכנסתי שוב לא הייתה אופציה לקנות

גולדן טיקטס. רק בהופעות אחרות. מאיפה את נכנסת כדי לקנות? ..

Carpediem24

New member
דרך האתר הראשי.בטוויטר כתבו שיש להם בעיה

בpay pal.אם רק היה אפשר לדעת אם נשארו....

Carpediem24

New member
נראה לי שאנחנו באותו מצב ;)

משוחררת טרייה מחפשת עבודה חחחח נקווה לטוב;)דרך אגב קנית כרטיס גם למדריד? תכלס אם אין וי אי מי חשבתי לקנות למדריד וברצלונה ולפחות לראות אותך פעמיים ;)

ל-2 ההופעות כן ../images/Emo9.gif

אני נשארת אצל חברות מהאשלון הספרדי. דברי איתי ותכנן משהו

Carpediem24

New member
נשמע טוב ללכת לשתי הופעות :)

במדריד יותר קל לי כי גרתי שם 5 שנים אבל יהיה אדיר לעשות מפגש אשלים בינלאומי :) נקווה שנצליח לקנות גולדן ד״א אחלה פורום,שמחה שהחלטתי לכתוב ולא רק לקרוא :)

תודה! ../images/Emo250.gif

אני לא חושבת שאני אהיה שורה ראשונה באף אחד מההופעות האלה, חברות שלי לא מתכננות על זה.. ואני רוצה להיות איתן. אבל לכי תדעי, אולי עוד אצליח לשכנע. ואם לא, אצטרך לעבוד מאוד קשה על להשאיר את הצד הפאנאטי שלי בישראל

Carpediem24

New member
רק עכשיו קלטתי שכתבתי אשלים במקום אשלון

האצבעות שלי לא מתאימות לטאץ! אחרי ההמתנה החמה והארוכה בתל אביב אין ספק שזה היה שווה לשורה ראשונה. אני אנסה להיות שורה ראשונה בספרד חחח אין מצב שלא,הופעות אחרונות באירופה בטור- לא נראה לי שאני אצליח להגיע לאוסטרליה ;) בגלל זה רציתי את הגולדן! נקווה שתצליחי לשכנע ;) מי כמוך יודעת כמה זה שווה את זה

בהחלט....

אני אגיע לגשר ואחצה אותו. גם קשה להיות שורה ראשונה כשאת צריכה להגיע ממדריד.. אז... נראה מה יהיה ונקווה לטוב. ואם לא, אז לפחות לפגוש אותם בסוף. לא הייתי מול תומו מאז ההופעה בוומבלי.. ואני מתגעגעת לזה שהוא פתאום מסתכל עליי ושר לי..

Carpediem24

New member
חחחח אין ספק שטומו אדיר

צרות של עשירים,בסופו של דבר מה שחשובזה להיות בהופעה. אפשר למצוא טיסה ממדריד לברצלונה שתהיה זולה,אולי זה הפיתרון.אבל יש עוד זמן עד ההופעה

just me48

New member
עכשיו בדקתי באתר הרשמי

הם כותבים שכרגע כל ה GOLDEN TICKETS ARE ON HOLD כנראה שבאמת יש להם בעיה והם מנסים לסדר זאת, אני גם יודעת שיש אנשים שקנו כרטיסים ולא קיבלו אישור במייל על כך. מקווה שיפתרו את זה בקרוב כי אני גם ממש רוצה לקנות כרטיס...

Carpediem24

New member
אוף אני מקווה שבאמת יסדרו את זה

לי ממש בא!!! אין מצב שאני לא רואה אותם!!!

למעלה