צריכה עזרה עם כרטיס :)

אני כ''כ מקווה ללכת.. ../images/Emo223.gif

מכמה סיבות: 1- ממש ממש בא לי חופשה! שנה שלמה עשיתי שירות לאומי, אני בספטמבר מתחילה עוד שנה, ואף פעם לא הייתי בחו''ל, ואם כבר אני טסה- אז אני רוצה שזה יהיה כולל הופעה. אני לא חושבת שאני אשרוד עוד שנה ככה בלי חופש קצת... 2- אני בהתקף לא נורמלי של אבנג'ד!~@#$ בעקבות האלבום החדש. כ''כ בא לי לראות אותם כבר.
ואני לא רוצה לפספס את ההזדמנות שהם באירופה, כי אני לא יודעת מתי הם יהיו שוב... ותכלס יש לי כסף, אני כבר כמה חודשים חוסכת במיוחד להופעה. אז אני ממש מקווה שזה ייצא לפועל...

Why So Serious

New member
הם מדהימים, מרגשים כול פעם מחדש

אם יש לך כסף והזדמנות.. לפי מילות זאקי, DO IT חח.. הלוואי שיכולתי להצטרף אלייך.. זה חלום חיי לראות אותם. עשי זאת!

tom655

New member
אני כל כך מקווה שאני אראה אותם בלונדון

הם מגיעים לשם ב30 לנובמבר ואני בחסכונות מטורפים. אם לא בלונדון אז בקארדיף או ברייטון. או גם וגם
אני שוקלת לטוס לברצלונה, עשיתן לי ממש חשק עם כל הדיבורים האלה, וגם יהיו הרבה בנות מהפורום אז.. נראה מה יהיה..

גם את מתכננת עם לונדון? ../images/Emo2.gif ../images/Emo223.gif

דברי איתי חח אולי ניפגש שם. אני לא רוהצ להיות בהופעה לבד אחרי הכל;;

חח זאקי../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

תודה!
חבל באמת שאין מי שיבוא איתי... מה אני אלך להופעה לבד;;

Bleed for Me

New member
../images/Emo207.gifקליפים של 30 בMTV עכשיו!

כולי מתחרפנת בעבודה עכשיו! חופרת לכולם הייתי בהופעה שלהם! והצטלמתי איתם!!!" חחחחח רק רציתי לשתף:) תהנו

maya254

New member
../images/Emo13.gifראיתיייי!!!! :))

חחח אשכרה ישבתי שעה פלוס מינוס מרותקת לטלוויזיה!!! גם אני התרגשתי

Bleed for Me

New member
חחח כן, היה אדיר..

את רואה אותי בעבודה משתיקה אנשים ונהנת חחחחח

maya254

New member
חח אני שמתי פול ווליום וישבתי מרותקת! :)

הם פשוט מדהימים חחח התקשיתי להאמין שג'ארד מTHE KILL וFROM YESTERDAY זה אותו ג'ארד שראיתי על הבמה והצטלמתי איתו חחח :))

למעלה