צריכה עזרה

צריכה עזרה ../images/Emo53.gif

היי זו אני עדן, החלפתי כינוי כי שכחתי את הסיסמא חח = ]. בכל מקרה יש לי בעיה קטנה עם הסוס שלי. לפני כחודש התחלנו להשתמש בפעמונים, לא בגלל שהסוס דופק רגליים, אלא רק לשמור עליו טוב טוב המאמן המליץ לשים פעמונים אז קניתי פעמונים מגומי ממש טובים איכות טובה נורא. עכשיו לפני שבועיים שניקיתי פרסות שמתי לב למין קילופ\שפשופ בין הפרסה לפטלוק. שמתי פולידין נוזלי חיכיתי 10 דקות ומרחתי משחה נגד גירויים קילופ ומרגיע. עכשיו חשבתי מה יכול לגרום לדבר, והגעתי למסקנה שיכול להיות שזה בגלל הפעמונים כי אפעם לא היה לסוס כזה דבר.. הפסקתי להשתמש בפמונים עד היום [שבועיים] והרגל נראית הרבה יותר טוב וכמעט החלימה לגמרי.[בטיפול של המשחה והפולידין] עכשיו השאלה שלי היא-מה גרם לדדבר הזה? האם זה יכול להיות תגובה אלרגית לפעמונים? או שסתם יש חיכוך שיוצר את זה? האם אתם מציעים לי לעבור לפעמונים מבד? [אשמח לשמוע כל תגובה] מחכה לתשובה תודה != ]

הקילופים האלה נוצרו כנראה מהפעמונים...

כנראה שהגומי אולי קצת חד ובזמן הרכיבה זה משפשף לסוס את הרגל.. תנסי לקנות פעמונים מבד.. יש כאלו ב-80 שקל שהם מעולים ולא חותכים לסוס את הרגליים... תנסי אותם.. ואת לא חייבת למרוח את כל המשחות האלה עדיין.. אם זה פצע שהוא עוד רגיש שימי פולידין אם לא הזמן יעשה את שלו וזה יעלם תוך כמה שבועות..

fliperit

New member
זה נשמע כמו שפשוף

חיכוך בין העור לפלסטיק או גומי הוא לא נעים, והרבה פעמים גורם לגירויים על העור או לקילוף של העור. אני מציעה לעבוד לפעמונים מבד, ולהקפיד להוריד אחרי הרכיבה.

תודה כנסי רגע-

הפעמונים ישר אחרי הרכיבה אני מורידה אותם.. כבר קניתי פעמונים מבד.. היום.. אינילי מושג איזה חברה אבל הם טובים.. רק אחרי שהקילופ יעבור לגמרי אני יתחיל להשתמש שוב בפעמונים. תודה מתוקה = ]

חריקת

New member
חחחחחחחח תגובה אלרגית לפעמונים חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחח מה הקשר תגובה אלרגית תגובה אלרגית זה לא קשור לחפץ זה קשור לחומר מסווים אניוואי זה לא אלרגי!! השפשופים יכול להיות מחיכוך זאת אומרת שהפעמונים לא מתאימים לסוס את צריכה להחליף פעמונים (עם הסוס לא מצריך אז למה לשיים?) כדאי שתקני ותמדדי לפני מממ את עדן ורק עדן?

fliperit

New member
מה אתה כ"כ צוחק?

אם החפץ (פעמונים) עשוי מחומר מסויים (גומי), יכולה להיות תגובה אלרגית. בגלל זה היא שאלה אם לקנות פעמונים מחומר אחר (בד). למה לא לשים? זה שומר על הקורונט.

חריקת

New member
אוייש דיי לא הצחקת

מה את צוחקת אני יגיד מה שבא לי אין אפשרות שיהיה תגובה אלרגית תגובה אלרגת מגיעה מתרופה שאה אלרגי או לעקיצה שנכנס חומר לגוף הוא אלרגי חפץ לא יכול להיות אלרגי נקודה יאללה בי

ToryMaster

New member
חפץ בהחלט יכול לגרום אלרגיה

כל חומר *חומר* יכול לגרום לאלרגיה, וגומי בהחלט נכנס לקטגוריה בראש מורם.

חח לא נכון. דאורדורנט למשל, יש אנשים שאלרגיים

אליו. ועד כמה שידוע לי, לא אוכלים אותו או משהו

חובן

New member
אתה טועה ובגדול ידידי

תגובה אלרגית יכולה להיות גם לגומי וגם לבד ולא רק לתרופות עם אתה מתיימר להיות איש סוסים אמיתי חבל שלא ידעת את זה ותעשה טובה ואל תקטול פה אנשים כשמה שאתה אומר זה לא נכון. ואני ייתן לך דוגמא הסוסה שלי אלרגית לסוג מסויים של גומי שנמצא בחלק מהמגנים שאפשר לקנות.

חח אה אז אנחנו בתחרות עכשיו???../images/Emo12.gif

אני עד יום רביעי בבית.. ולדעתי אחרי זה אני לא יצליח להוציא עוד.. חח הייתי כבר שבועיים בבית...

חובן

New member
דרור לי יש עוד המון זמן...

לי יש עוד המון זמן בבית חח ובחמישי יש ועדה רפואית אז ניצחתי!! ויש לי הצעה בשבילך...תדברי איתי.

fliperit

New member
מה אתה אומר?

אוןלי תלמד *קצת* ביולוגיה לפני שאתה כותב תגובות כאלה? כל חומר יכול לגרום לתגובה אלרגית. בבליעה, במגע, בנשימה ובהזרקה. גם על העור יש תאים חיים שיכולים להגיב לחומר מסויים באלרגיה (יש מלא מלא אנשים שאלרגים לסבון כביסה, ללטקס, לעור וכו')

למעלה