צריכה עזרה!!!

lioz241

New member
צריכה עזרה!!!

לפני כשעה אבא שלי עשה תאונה עם האוטו, הוא נכנס לכביש חד סיטרי בירידה ונהג מונית שהיה שם נסע פשוט רוורס (כנראה פיספס את אחד הבתים) והם התנגשו. הנהג מונית כמובן האשים את אבא שלי, ואבא שלי האשים את הנהג מונית. השאלה היא מה עושים עכשיו, אבא שלי לקח ממנו את כל הפרטים, והתקשר גם למשטרה וביקש שיבואו, שיחליטו מה קרה, כי לא היה ברחוב אף אחד ואין עדים, המשטרה סירבה לבוא (היא טענה שהם לא מגיעים לתאונות בהם אין נפצעים). הבנתי שצריך לצלם את מקום התאונה ואת האוטו. אבל מה עושים אחר כך, פונים לחברת הביטוח של הנהג? לבית המשפט? בבקשה כל פרטים נוספים יעזרו, זה פעם ראשונה (ומקווה אחרונה) שהוא עושה תאונה, ואין לנו כל כך מושג מה עושים תודה מראש

נתן11111

New member
תשובה

הכל דרך הביטוח לדווח להם ובמקרה שזה לא מסתדר תביעה בבית המשפט יש בביטוח סעיף הגנה משפטית

lioz241

New member
תודה על התגובות - ושאלה נוספת

באמת בשיחה עם הנהג הקלטנו אותו אומר כי הוא פיספס את אחד הבתים ולא היה לו דרך להסתובב אז הוא חזר רוורס אחורה ונכנס באבא שלי. יש לי גם שאלה נוספת, האוטו כנראה טוטלוסט האם חברת הביטוח של הנהג השני מחויבת לשלם את כל הסכום עבור האוטו? האם ניתן לתבוע את חברת הביטוח גם על נזקים פיזים? אבא שלי סובל עכשיו מכאבים באזור הצוואר (כאילו נתפס לו הצוואר) והוא נמצא בימי מחלה תודה

be_roo

New member
חברות הביטוח בדר"כ ינסו להקטין את סכום התשלום

בכל מיני טענות (פגיעות קודמות, קילומטרז' גבוה), אפשר ורצוי להלחם בהחלטות הללו. על פגיעות פיזיות מקבלים פיצוי מביטוח החובה, זה עניין אחר לגמרי. על אביך לדווח עליהן. פנו לחברת הביטוח שלכם לקבל הנחיות מסודרות.

למעלה