הברווזה עליזה84
New member
תראי, זה יפה שאת מנסה להתאים את העוגה לחולה
אבל בתור חולת סכרת לא הייתי נוגעת בעוגה, לא במתכון המקורי ולא במתוקן. ובכלל, כל עוד את לא יכולה להגיד לסכרתי מה כמות הפחמימות בפרוסה, זה סיכון עבורו... אז כדאי שלפחות תגיעי עם המידע הזה.
בסך הכל כמו שאמר הנרי זה תלוי בסכרתי... אני לא הייתי נוגעת בכלל, אבא של בעלי היה אוכל גם את כל העוגה המקורית ומקנח בגלידה... תלוי כמה הוא מקפיד.
אבל בתור חולת סכרת לא הייתי נוגעת בעוגה, לא במתכון המקורי ולא במתוקן. ובכלל, כל עוד את לא יכולה להגיד לסכרתי מה כמות הפחמימות בפרוסה, זה סיכון עבורו... אז כדאי שלפחות תגיעי עם המידע הזה.
בסך הכל כמו שאמר הנרי זה תלוי בסכרתי... אני לא הייתי נוגעת בכלל, אבא של בעלי היה אוכל גם את כל העוגה המקורית ומקנח בגלידה... תלוי כמה הוא מקפיד.