צריכה עזרה :)

גם אני כשהלכתי לרן טליסמן לייעוץ

לגבי משהו קצת שונה, שיוף לסת, הוא אמר לי בפירוש שהוא משייף ממש ממש קצת.. ככה שזה לא נשמע לי משהו ששווה ללכת עליו.

טלייי1988

New member
וביגלל זה גם בחרתי בתל השומר

לעשות תניתוחי פנים שלי שמה כי רן טליסמן שבאתי אליו ליעוץ עוד ליפני ביכלל שהראתי לו תצילומים של הפנים שלי החליט בעצמו שהוא יכול לשייף קצת הוא קודם כול היה צריך להיסתכל בצילומים של הסיטי שלי של הפנים כדי להגיד לי כמה הוא יכול לשייף ועד איפה לראות איפה העצבים נימצאים ולהגיד לי כמה הוא יכול לשייף להוריד ורק אז להחליט אבל הוא החליט ששיוף קטן יספיק לבדו ואני לא אחת כזאות שמיסתפקת בתוצאות מינימליות אים אני הולכת על משהוא אני הולכת אליו עד הסוף ואני רוצה שהתוצאות יהיו משמעותיות וניראות לעין במיוחד בניתוח כזה של נישוי פנים שלא תבין אותי לא טוב הוא רופא מצוין כן אבל לא לניתוחים של נישוי הפנים אף ניתוחי אף הוא עושה מדהים אני יכול להגיד שהוא אחד היותר טובים שיש והמעולים שעושים תניוחי אף ואני מיתכוונת לעבור אצלו ניתוח אף בפעם השניה ניתוחי חזה הוא עושה מדהים וכו' סך הכול לא היתרשמתי מימנו בקשר לניתוחי פנים ולכן החלטתי ללכת על תל השומר ששמה לפי תצלומי הפנים שלי אמרו לי שאני המטופלת היחידה בנתיים שעברה שמה תשינויים הכי קיצוניים והכי הרבה הורדות ושיופים ביגלל שהעצבים שלי היו נימצאים רחוק מהעצמות פנים וכמובן ששמחתי אבל בחודש חודש וחצי לא הצלחתי להרגיש את המצח בצד ימין ואחרי זה התחושה חזרה לי :)

תגידו- יכול להיות מצב שלא יהיה צורך

בניתוח גרוגרת בתהליך של MTF ?

אני כידוע בחור.. אבל אין לי ממש גרוגרת... יש מצבים של טרנסיות שאין אצלן צורך בניתוח הזה ?
(לא קשור לנישוי קול)

lia89

New member
אני יכולה להגיד לך על עצמי

שהגורגרת שלי לא בולטת ואני לא רואה צורך בשיוף, אני חושבת שזה כל מקרה לגופו, אם יבוא יום ואני ירגיש שאני רוצה לשייף אותה אז אני אשייף, אבל אני רואה כרגע בשבילי ניתוחים אחרים שהם יותר חשובים.. אנחנו אינדיבידואל אחרי הכל

koantin

New member
אם אני זוכרת מי את במפגשים, אז את יודעת שלא

עשיתי ובמקרה שלי גם לא הזדקקתי לניתוח גרוגרת.
כל ניתוח שעושים זה אינדיבידואלי ולפי הצורך.
אין תבנית אחת לטרנסיות ותבנית אחת לטרנסים.

היי אורלד, לדעתי את טועה, מעולם לא הייתי במפג

במפגשים שקשורים לפורום הזה (ולא בליין שהיה מתקיים בימי חמישי בלילינבלום - לא הייתי מעולם)
כך שכנראה את מחליפה אותי במישהי אחרת.

koantin

New member
טעות שלי. בכל מקרה שאר הנקודות לגבי...

אופציונליות ואינדיבידואליות של ניתוחים.

למעלה