צריכה עזרה!!!

0Twisted Angel0

New member
יפה יפה יפה ../images/Emo13.gif

אחלה עבודה!!!! קבלי ח"ח
מה שכן לפי דעתי will you take my hand tonight או משהו כזה לא זוכרת כבר... זה לא "אם תישנאי לי" אלא אם פשוט תיקחי את היד שלי...יעני כמו זוגות. להראות שהם חברים, שהם בסדר...

SPFAN

New member
תודה! =) ק"פ!

אגב... בוולקאם טו מיי לייף.. יש את While deep inside you're bleeding... אז זה כשבתוכך אתה מדמם ולא נמצאים עמוק בדמך :)

sapirush1

New member
מממ.. מה זה ק"פ?

ות'אמת בהתחלה רשמתי משהו כזה אבל אז זה לא נשמע לי כל כך הגיוני ושיניתי..

SPFAN

New member
ק"פ = קבלי פרח

רציתי להיות יותר מקורי מח"ח lol המממ טוב נו זה באמת נשמע מוזר

sapirush1

New member
חחח מקורי בהחלט! ../images/Emo39.gif

נחמד לראות שעוד ערים בשעות האלה.. אז מה קורה?

אני חושבת ככה

1. וזורק את טעיות שלי בפניי (פחות או יותרנירא לי שככה) 2.אף פעם לר יכולתי ליראות כל כך רחוק 3.אין לי שמץ! 4. אני חושבת שכולם יותר מדי עסוקים 5.אני לא שמעתי את השיר הזה או שאני לא זוכרת 6.עוד פעם אני צריכה ורוצה לישמוע את השיר מקווה שעזרתי לך

Satla ruleS

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

מישהו פה רואה אנג'ל? מישהו פה עוד שניה בהתקף לב כמוני??!

Satla ruleS

New member
אבוד..אני כבר מתה ../images/Emo7.gif

מדברת פה הרוח של עדי...מועאהעאהעאהעאהעאה (ד"א כתבתי תגובה להודעה שלי כי לא ידעתי למי לכתוב
טלי או שמוליק?!
זאת השאלה! רואים מה זה..אני לא מניאקית כמו עדי;] היא בטח היתה בוחרת מישהו.. ומשאירה את השני ככה בצד;[..ולמה לעזאזל אני תוקעת מגילה בסוגריים??!) פיוו ככה יותר טוב;]

double O S

New member
אה הא, מגילה../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

בהערכה גסה 40 מילים
שזה אומר בערך שליש מחיבורים באנגלית

sapirush1

New member
אנגל אנגל..

מה זאת הסידרה הזאת? אני כל הזמן שומעת אליה אבל באיזה ערוץ היא ועל מה?

SPFAN

New member
ערוץ 3

וזה משהו כמו באפי בגרסא גברית נראלי
בעיקרון זה התחיל מזה שהיה בבאפי אחד שקראו לו אנג'ל ועכשיו הפכו את זה לסדרה... זה מה ששמעתי לפחות

Edgar Davids

New member
בדיוק כמו שאמרת..

לקחו מהסדרה של באפי את הדמות של אנג'ל עשו לו סדרה משלו.. ואפילו באפי הופיעה שמה..היה ביניהם משו.. קיצר הוא היה ערפד בעצמו והרג אנשים. ובעצם הוא השתנה ומציל אנשים מכאלה דברים עכשיו..

למעלה