צריכה עזרה

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

ymz

New member
צריכה עזרה

צריכה עזרה
תבעתי את המעביד שלא שילם לי שכר במשך כמה חודשים. יומיים לפני דיון הוכחות נודע לי שהוא לא קיבלת את ההזמנה לדיון כי הכתובת אליה נשלחה ההזמנה לא קיימת. התקשרתי למשרדים לברר מה הכתובת החדשה וכמובן סירבו לתת לי אותה כמו גם את הטלפון הנייד החדש של המעביד. בבית הדין אמרו לי לאתר אותו ולמסור לו את התביעה ולהחתים אותו. (את אותה תשובה קיבלתי גם בשירות יעוץ לאזרח) איך אני מאתרת אותו בלי לפנות לחוקר פרטי שממש אין לי כסף בשביל לשלם לו? האם קיימים עורכי דין שעוזרים לאנשים שאין להם יכולת כלכלית לשלם עבור השירות?

תשובות

צריכה עזרה
תבעתי את המעביד שלא שילם לי שכר במשך כמה חודשים. יומיים לפני דיון הוכחות נודע לי שהוא לא קיבלת את ההזמנה לדיון כי הכתובת אליה נשלחה ההזמנה לא קיימת. התקשרתי למשרדים לברר מה הכתובת החדשה וכמובן סירבו לתת לי אותה כמו גם את הטלפון הנייד החדש של המעביד. בבית הדין אמרו לי לאתר אותו ולמסור לו את התביעה ולהחתים אותו. (את אותה תשובה קיבלתי גם בשירות יעוץ לאזרח) איך אני מאתרת אותו בלי לפנות לחוקר פרטי שממש אין לי כסף בשביל לשלם לו? האם קיימים עורכי דין שעוזרים לאנשים שאין להם יכולת כלכלית לשלם עבור השירות?
תשובות
1. לא מכירה עורכי דין כאלה. נסי בשיל. 2. נסי: 144 ולברר כתובת או נסי לצלצל לטלפון שיש לך ולהגיד שאת צריכה לשלוח זר פרחים ולבקש את הכתובת.... בקיצור, תהיי יצירתית, להשיג כתובת אם יש לך טלפון של החברה זה באמת דבר דיי פשוט. כך בכל אופן, לדעתי.

ymz

New member
תודה על התשובה. יש לי שאלה נוספת

תשובות
1. לא מכירה עורכי דין כאלה. נסי בשיל. 2. נסי: 144 ולברר כתובת או נסי לצלצל לטלפון שיש לך ולהגיד שאת צריכה לשלוח זר פרחים ולבקש את הכתובת.... בקיצור, תהיי יצירתית, להשיג כתובת אם יש לך טלפון של החברה זה באמת דבר דיי פשוט. כך בכל אופן, לדעתי.
אם אני פונה לחוקר פרטי האם בתום המשפט אוכל לדרוש את ההוצאות עבור השירות? האם עדיף לי לפנות לעו"ד שיטפל בכל הנושאים הללו?

ymz

New member
דבר נוסף שלא ציינתי

אם אני פונה לחוקר פרטי האם בתום המשפט אוכל לדרוש את ההוצאות עבור השירות? האם עדיף לי לפנות לעו"ד שיטפל בכל הנושאים הללו?
דבר נוסף שלא ציינתי
בנתיים החברה החליפה את שמה ואת הבעלים. אותו אדם שקיבל אותי לעבודה עדיין נמצא שם.

זהב 21

New member
עצה לאיתור כתובת

דבר נוסף שלא ציינתי
בנתיים החברה החליפה את שמה ואת הבעלים. אותו אדם שקיבל אותי לעבודה עדיין נמצא שם.
עצה לאיתור כתובת
אם זו חברה - תוכלי לאתר את הכתובת שלה להגשת תביעות - ברשם החברות. תנסי דרך האינטרנט להיכנס לאתר, ותבדקי כמה עולה להוציא תדפיס של החברה באופן חד-פעמי. זה בטוח יעלה לך פחות מחוקר פרטי. רק שתדעי - שגם בבית הדין לעבודה, הכתובת של החברה שרשומה ברשם החברות, היא הכתובת הקובעת לצורך המצאת כתב התביעה שלך אליהם. את יכולה לנסות גם דפי זהב, 144 באינטרנט. אופציה אחרת - היא להיות יצירתית כמו שכתבו לך כאן, ולתת למישהו אחר להתקשר ולבקש את הכתובת כדי לשלוח פרחים/עיתון חינם או משהו אחר שאת יודעת שהמזכירה שתענה לך, לא תתנגד לקבל. בכל מקרה - כשתשיגי את הכתובת, תשלחי למעביד רק בדואר רשום + אישור מסירה של שליח מרשות הדואר. זה עולה פחות מ- 25 ש"ח, והאישור עם חתימת המעביד/סירובו לחתום, מוחזר אלייך או לבית הדין לעבודה, ומוכר על-ידו. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה