צריכה עצה בבקשה דחוף !! כלב נשך ילד

• פותח הנושא boghi
  • פורסם בתאריך

boghi

New member
צריכה עצה בבקשה דחוף !! כלב נשך ילד

שלום למי שיכול לעזור !! אני צריכה יעוץ דחוף בבקשה !!! הבן שלי טייל בפארק והיה שם כלב גדול משוחרר בלי מחסום פה והוא נשך את הילד שלי, נשיכה קטנה, לא ירד דם אבל נשאר סימן כחול.אני יודעת מי הבעלים של הכלב. ואני רוצה להגיש נגדם תיק במשטרה.השאלה היא כמה פיצויים אני יכולה לבקש, או שפונים לעורך דין ולא למשטרה ? תודה לכולם!!!

טפלי בילד...../images/Emo13.gif

קחי אותו לרופא. אחר כך גשי להגיש תלונה במשטרה ורק מאוחר יותר היוועצי בעו"ד. זה הסדר הנכון של הדברים.

boghi

New member
תודה על התגובה

תודה על התגובה המהירה !הילד היה אצל רופא, הכל בסדר, ומה יעשו לאותו בן אדם במשטרה ? יכולים לשפוט אותו ??כי עד כמה שידוע לי לפי החוק אסור להסתובב עם כלב בלי חגורה ומחסום פה...

יש חוק שאסור להוציא בעל חיים

לשטח ציבורי ללא מחסום פה. עלייך לפנות למשטרה ולדווח על המקרה אם תוכלי נסי לצלם שוב את הכלב מסתובב ללא מחסום זו ראיה חשובה אם כי אפשרי בלעדיה. בעלי הכלב יקבל אזהרה בנוסף במחלקת הוטרינרים דרך מחלקת הפיקוח של העיריה את מגישה תלונה ואם יש צילום המהווה ראיה בעל הכלב נקנס בכ500 שקלים!!! גשי לבית משפט לתביעות קטנות ותגישי תלונה מקווה שצילמת את מקום הפציעה של הילד וכמו כן השיגי אישור של רופא המשפחה על פציעה זו ועם מומלץ לקחת כדורים או כל דבר אחר דאגי לתיעוד. יש תקדימים על פיצוי כספי הולם למקרים כאלה של נשיכת כלבים זה חמור בעיני המחוקק. אם תרצי משהו נוסף תוכלי לשלוח מסר בהצלחה

boghi

New member
תודה על התגובה ועוד שאלה קטנה אם אפשר

תודה על התגובה !!!! האנשים האלה שהכלב שייך להם לפי דעתי הם סטודנטים, ברור שאני רוצה שיענשו על כך שהכלב שלהם מסתובב חופשי, במיוחד שזה כלב גדול. שיתנו להם אזהרה או כנס. השאלה אם אני תובעת אותם עד איזה סכום זה יכול להגיע ? פשוט בעלי מרחם עליהם,בכל זאת סטודנטים, הם מאוד התחרתו וביקשו סליחה ועכשיו מסתובבים עם הכלב רק עם מחסום וחגורה... ושוב תודה על התגובה !!

אני לא מרחמת אל אנשים כאלה

הם מכירים את החוק ומסכנים אנשים באופן בוטה ביותר. סכום הפיצויים נע מ5.000 שקלים , 17.000 60.000 תלוי בגובה הנזקים שנגרמו לילד וחשוב מהו סוג הכלב אם הוא שייך לסוג המסוכנים כגון אמסטף אזי התשלום גבוה בהרבה יותר אל תרחמו על מי שלא חס עליכם זה כלל חשוב בחיים. אתם כולים לפנות אליהם במכתב התראה לפני בימ"ש ותתחמו בשבוע את זמן התגובה ולא תציינו שאתם פונים לערכאות הם ישלמו מייד. דווחו לאגף הוטרינריה כדי שתהיה הרתעה.

boghi

New member
אם אפשר עוד מספר שאלות, תודה !

לילד נשאר סימן כחול , לא ירד דם, הכלב הוא לא מהגזעים המסוכנים. את מתכוונת שאפשר לסגור את זה בינינו, דרך עורך דין שישלמו לנו פיצויים ללא פנייה לבית משפט ? זה לא יחשב כסחיטה ? סליחה שאני שואלת כל כך הרבה שאלות, פשוט אני לא מבינה בכל זה ... ושוב תודה !!

את יכולה לבקש פיצויים

בגין עוגמת נפש ולחץ נפשי לילד וכל הטראומה הקשורה בכך במכתב ולציין את הסכום את יכולה לפנות לבימ"ש לתביעות קטנות. את יכולה לציין במכתב שנעשה פה עוול לא חוקי ומגיע לכם פיצויים ואתם מחכים לתגובה זו לא סחיטה אלא אסרטיביות בהצלחה

למעלה