היי, הם באמת מיושנים במקום
אבל דיברתי עם אשת המכירות והיא הבטיחה לי (ואם נסגור אז אני בטח אדרוש את זה בחוזה) שככה: 1. הם מכינים שביל כניסה חדש למקום בסגנון הולנדי, עם טרסות וצמחיה מסביב שיהיה מוכן בחודש מאי. 2. הם משפצים את השירותים 3. הם החליפו את התאורה באולם המקורה (ששם אני רוצה, את הריקודים כי החתונה תהיה באוקטובר ובטח כבר קר מדי לחתונה בחוץ) לגשר תאורה מלמעלה (ראינו אותו אבל הוא היה כבוי כי לא היה אירוע באותו יום). ותאורה שתבוא מהצדדים. 4. הם הפכו את האולם המקורה לאולם עם קירות שקופים ואז בחתונה מכיוון שהמקום מוקף בצמחיה מבחוץ הם מדליקים בחוץ מנורות ירוקות שמדגישות את הצמחיה וגורמות למקום להיראות כאילו הוא מוקף בירוק ואין קירות (בדקנו במקום זה יפה). אני מאמינה שנהיה הרבה יותר חכמים ביום רביעי הבא אחרי שנראה את המקום באירוע. בינתיים מתוך 5 מקומות זה היחיד שמצא חן בעינינו (מבחינת היחס) ושמתאים לכיסנו (המצומצם מלכתחילה). אני רק רוצה להעיר שבגני מרוויאס, התאכזבנו לא מהמקום אלא מאיש המכירות. הוא היה מלוקק צבוע, ושנינו הרגשנו כאילו הוא מנסה לנפנף אותנו מהמקום מיד. את האוהל הם נותנים למינימום 350 איש ולנו יהיו 300 ולכן הוא פשוט לא ניסה להיות נחמד... וזה בלשון המעטה. אותו כנ"ל אפשר לומר על ירוק על המים. אשת המכירות המציאה דרכים חדשות להוציא כסף בחתונה. הידעתם כי בחודש אוקטובר עוברים שם לאולם המקורה (וזה בסדר) אבל אם יש יום יפה ורוצים לערוך את קבלת הפנים באזור שבחוץ (לפני האולם המקורה) צריך להוסיף 2$ לבן אדם והיא לא הייתה מוכנה אפילו לבוא איתנו לפשרה על זה (למרות שמאד אהבנו את המקום) וכך מתוך עיקרון של אנחנו לא אוהבים שמנצלים אותנו פסלנו את המקום. ואם אני כבר בשוונג של לפסול מקומות אז גם את בין הכרמים (שלפי דעתי פשוט מדהים ומאד מצא חן בעיני) פסלנו רק בגלל איש המכירות. הוא ערך לנו סיור במקום וכשהערתי לו שיש על אחת הצלחות יתוש מת... הוא פשוט ניער את הצלחת והחזירה למקומה.. כששאלתי אותו מדוע הוא לא מחליף את הצלחת הוא ענה שבכל מקום פתוח יש חרקים ואין מה לעשות נגד זה...(המקום דרך אגב סגור) באותו רגע שחר משך לי את היד והבנתי שזהו, כאן אנחנו כבר לא נתחתן. בקיצור בכל מקום ראינו פגמים, בעיקר באנשי המכירות וביחס. ורק בחירבת דוראן אני רוצה לציין לטובה את נציגת המכירות שהייתה סובלנית, ענתה על כל השאלות, לא הוסיפה כסף על כל שטות ואמרה שהמטרה של המקום היא לבוא לקראת המתחתנים ולנסות לעזור בגבול האפשר... המשפט הזה הוא שגרם לנו ישר לקבוע איתה לשבוע הבא, לראות את המקום בחתונה (זה וכמובן כי שחר מאד אהב את הגן ואת עצי הפרי...). בקיצור השתפכתי פה מספיק. אבל זה מה שהיה לי להגיד על המקומות שראינו. כרמית