צריפין

Tspike

New member
צריפין

מישהו יכול להסביר לי בדיוק איך אני מגיע כי אני לא רוצה סתם להסתבך אני יוצא ברכבת מחיפה.... מפה אני אבוד - איזה תחנה לרדת בתל אביב (אני מניח שהמרכזית עם האוטובוסים) ומשם איזה אוטובוס לקחת ואיך מגיעים בדיוק לבה"ד 7 כי צריפין זה מקום גדול תודה :)

Tspike

New member
נראה לי תגיד לי אם אני צודק

היית יחד עם מ. אתה שאלת אותי אם אני זה מהפורום שהוא מש"ק אמל"ח ויש לך מדים ירוקים

Starving Marvin

New member
נכון מאוד!

למה אתה קורא לה מ'? היא סה"כ הולכת לדו"צ, לא למוסד...
ואתה תומר שהסתובב עם מורן.

Tspike

New member
מאיפה לי אם היא רוצה שידעו את שמה

קרו מקרים שציינתי שמות בפורומים והיו תגובות זועמות

קו 156 מהתחנה המרכזית.

אתה יורד בשער יפו ועובר את הכביש עם הגשר העילי. בה"ד 7 ממוקם למעשה מחוץ לצריפין. מכונה גם "מחנה גדעונים".

Starving Marvin

New member
אם כבר...

כמה זמן זה האוטובוס לצריפין? אני פשוט מנסה לתכנן מתי לצאת מהבית.

זה מאוד משתנה..

ביום ראשון בבוקר הוא עובר בתדירות יחסית גבוהה.. אבל הוא די מפוצץ בד"כ. קשה לי להגיד לך בדיוק. ממליץ שתבדוק באתר של אגד.

המרחפת

New member
דווקא אמין ../images/Emo13.gif

בזמנו תיכננתי איתו את הנסיעות לצבא, והיום את הנסיעות לעבודה. הבעיה היא שפעם הם היו מביאים בחשבון את הפקקים באתר, והיום כבר לא. רק לפי כמות האנשים שעומדת בתחנה של הקו הזה, ממליצה להגיע לפחות 20 דקות לפני שיוצא האוטובוס שאתה רוצה. אלא אם כן אתה מהמניאקים עם המרפקים.

Tspike

New member
באיזה תחנה ברכבת לרדת

יש מרכבת מרכז או מרכבת ההגנה?

ההגנה נמצאת במרחק הליכה

מהתחנה המרכזית בתל-אביב. השלום = עזריאלי. צפון (מרכז/סבידור) = ארלוזרוב. ויש תחנה נוספת צפונית יותר ליד האוניברסיטה (ידועה בשמה - תל-אביב האוניברסיטה).

hlvo

New member
אם כבר... ../images/Emo73.gif

אז יש למישהו מושג איך להגיע עם רכב לשער יפו? תודה

hlvo

New member
מה שאני הבנתי

(אני מגיע מצפון) נוסע על גהה (כביש 4) -> פונה לכביש מס' 44 במחלף השבעה -> פונה בצומת צריפין ושואל מישהו איפה זה שער יפו.

אין צורך לשאול.

אחרי מחלף בית-דגן (הכניסה לראשל"צ והירידה לכיוון יהוד על 461) אתה ממשיך ישר. אח"כ יש לך את המחלף החדש של ראשון לציון מזרח. אחרי המחלף הזה יש לך את שער יפו. תזהה אותו ע"י השלט הגדול "צריפין (שער יפו)". שם אתה פונה שמאלה לכיוון "מחנה גדעונים" (גם כן שלט גדול) ויש לך חנייה ממש בכניסה למחנה (הלא הוא בה"ד 7).

עוד מישהו שמגיע עפ אוטו../images/Emo70.gif

אני לא הצפונבונית היחידה (שאמא שלה עושה לה פרצופים על שני האוטובוסים שהיא מעדיפה לקחת במקום את האוטו- לא אוהבת לנהוג- או את אמא שתנהג במקומי..) חפיף.. נוריד את אמא ממני בזה שאני אתן לה את הכבוד להסיע אותי מחר בבוקר ובערב אני כבר אחזור באוטובוס וביום שני, שלישי, רביעי, חמישי, כבר אסע לשני הכיוונים באוטובוס

נצל"ש- לגבי מחר../images/Emo70.gif

מה להביא
אמרו לי פעם שכל מה שצריך אם לא נשארים לישון זה כלי כתיבה וכסף קטן (לשקם ולמכונות) עוד משהו

למעלה