קאברים שלא היו מסבילים אותנו יתר על

Esmena

New member
../images/Emo9.gifאהה כן

אין לך סיבה להסתמך עליי כל כך. את מחמיאה לי מאוד.

עכשיו הכל ברור:)

האמת היא שאת iv´e seen it all ....נורא אהבתי, (
) אני חושבת שהוא מושר נפלא...למרות שהיא הדומיננטית בשיר
ושאלה-תהייה: (בגלל שאת נשמעת מומחית :) תום יורק שר בסרט?
הייתי בטוחה שהשחקן שר...(טוב,צפיתי בו לפני שנה וחצי בערך אז אולי אי אפשר להסתמך על הזיכרון שלי...) וממ..ביורק ופיג´יי? מעניין איך זה היה...(איום, אמרת?) אני לא זוכרת של מי, אבל זה שיר רוקנ´רול די ישן, לא?
* ואוי
אל תהיי מובכת שאני מסתמכת עלייך: בעולם מטורף צריך למצוא נקודות אחיזה, ואת הקרבן האקראי...התפקיד לא טומן בחובו אחריות (פשוט נראה לי שאני מזדהה הרבה פעמים עם הטעם שלך :))

Esmena

New member
אכן, השחקן שר, ואני מעדיפה את

הגרסה הזו. אגב, בדואט עם תום הקטעים (המועטים)שלו באמת יותר טובים. אני מאוד אוהבת את הסרט (אני יודעת שאת
לא) איום זו לא מילה...זה של הרולינג סטונס. לא הובכתי...אני רק מזהירה אותך שאני לא ראויה:)

OFF

אמנם זה לא פורום סרטים-אבל אני לא חושבת שזה סרט שעשוי גרוע(בימוי מעניין, שחקנים מעולים,פס קול אההה...) פשוט המסרים שלו הרתיחו אותי (
) והיו שירי מיוזיקלס כל כך יפים!!! (למה?למה השמיטו מהדיסק??)

אוו אוו!

ספיקינג אוף גרסאות כיסוי לא מאוסות- נסו את "Paranoid Android" (כן, כן...של Radiohead) בעיבוד מדהים (לדעתי) לפסנתר של Brad Mehldau, פסנתרן ג´אז. אני רק בתהליכי הכרה ראשוניים עם העבודות שלו, כך שאני לא יכולה להמליץ עליו בכלליות. אבל מאוד אהבתי מה שהוא עשה לשיר הזה. 9 וחצי דקות של פסנתר נטו... אח... (נחרש אצלי כבר במשך שבועיים...) כ"מ: יוני רכטר- שוב היא כאן (יש טעם להוסיף?)

Major Thom

New member
זה באמת קטע מעולה.

הוא עשה את את exit music. ג´אזי להדהים. מומלץ בחום.
eels - not ready yet

N a V e

New member
תנסו את

הביצוע של כנסיית השכל לשיר "for no one" של הביטלס. אני מאוד אהבתי אותו.

badphish

New member
אוקי...

קודם כול לפני שאני מתחיל קוראים לה בת´ גיבונס ולא גיבסון והעובדה שהיא בערך מלכת הכעולם ואנחנו בני תמותה אל לנו להגות השם שלה לא נכון בכול מקרה חזרה לנושא ההודעה.... משו שאני חושב עליו כבר כמה זמן.... קאבר של בוב דילן לPearl Jam - Elderly Women Behind A Counter In A Small Town ועוד רעיון שעלה לי לאחורנה לא יודע עד כמה זה קאבר אבל מעוד משעשע לדמיין את זה תחשבו על שילוב בין קריפ של רדיוהד ל"עוד לבנה בחומה (חלק א)" יענו we dont need no education וכאן נכנס הקטע גיטרה המוזר מקריפ וכך הלאה עם השורה הבאבה והפזמון מושר כמו הפזמון של קריפ... עם מישהו הצליח להבין מזה משהו אני גאה בו.... כמו כן יכול להיות מעניין לשמוע קאבר של סאונדגארדן לכל שיר של בלאק סאבאת´ בגלל המיו בגבלה המוזרה בין הקול של אוזי לשל קורנל קאבר פאנק ל21st Century Schizoid Man של קינג קרימזון יכול לצאת מוזר ומעליב ביותר... (אגב יש קאבר מטאל חביב לשיר הזה) אממ וקאבר של פרימוס לאיזשהו שיר של פרטיסהד יכול להיות נחמד (אגב יש קאבר של פיית´ נו מור לגלורי בוקס והוא מומלץ בחלט) וזהו להפעם... כ"מ ל:rockfour- wild animals בהחלט אוהב אותם יותר באנגלית מאשר בעיברית למות שגם שם הם לא נפלו מגדולה.... (מי מזהה מאיפה החתימה שלי?)

קאברים לפורטיסהד

חוץ מהקאבר ל"Glory Box" (שאותו אני לא מכירה, אבל אני מייד בדרך לבדוק אותו. תודה
) יש גם קאבר ל- "Roads" הנפלא שלהם, שעשו My Dying Bride. כמובן שהמקור מוצלח הרבה יותר, אבל "כלתי הגוועת" (אח, זוועות... לתרגם מאנגלית לעברית, משעשע...
) עשו את העבודה לא רע...
NP: Alan Parsons Project- Time

Kazuya

New member
הנה קאבר שאהבתי...

Sun Yan Zi - Hey Jude קאבר לביטלס והמבין/מבינה יבינו...

למעלה