רה=קרה
M Miss CB New member 8/8/03 #17 בעיקר בחו"ל / חולה, (חה חה זה משחק מילים) וכל השאר, כנראה, בדיוק כמוני לא יודעים מתי ואם יצא האוסף. שמעתי על תוכנית כזאת אבל לא שמעתי עידכונים כבר הרבה זמן.
בעיקר בחו"ל / חולה, (חה חה זה משחק מילים) וכל השאר, כנראה, בדיוק כמוני לא יודעים מתי ואם יצא האוסף. שמעתי על תוכנית כזאת אבל לא שמעתי עידכונים כבר הרבה זמן.
י יוסטשיה ויי New member 8/8/03 #20 אני שמעתי שמצאו אוסף של מלא קלטות נגנבו מהם יעני דברים שלא שמענו בחיים נכון שזה ממש מדהים?!?!!??!! זה אמור להיות מהתקופה של 69'
אני שמעתי שמצאו אוסף של מלא קלטות נגנבו מהם יעני דברים שלא שמענו בחיים נכון שזה ממש מדהים?!?!!??!! זה אמור להיות מהתקופה של 69'
י יוסטשיה ויי New member 11/8/03 #29 שמבוססת על סיפור אמיתי הם הקליטו אלבום מסוים בלה בלה גנבו אותו מהם ובמקום הם הקליטו את לט איט בי, ואפילו תיעדו את זה.
שמבוססת על סיפור אמיתי הם הקליטו אלבום מסוים בלה בלה גנבו אותו מהם ובמקום הם הקליטו את לט איט בי, ואפילו תיעדו את זה.
ע ערןלוי New member 11/8/03 #31 זה לא מדויק... אבל ממילא לא דיברתי על הסרטים שמצאו, דיברתי על האוסף השני.
ד דני דין 000 New member 10/8/03 #26 אני מחפש מי ביצע COVER לשיר IN MY LIFE של הביטלס, שמעתי COVER של זמר זקן עם קול בס צרוד ואינני יודע מי זה. אם מישהו יודע אשמח מאד לקבל תשובה. בתודה מראש.
אני מחפש מי ביצע COVER לשיר IN MY LIFE של הביטלס, שמעתי COVER של זמר זקן עם קול בס צרוד ואינני יודע מי זה. אם מישהו יודע אשמח מאד לקבל תשובה. בתודה מראש.
מ מאור 87 New member 11/8/03 #28 Something אם כבר מדברים על קאברים, אז אין ספק שהקאבר הטוב ביותר (לדעתי) שנעשה אי פעם לביטלס הוא לשיר Something ע"י Shirley Bassey. לא נעים לי לומר, אבל בעצם שמעתי את הגרסה שלה לפני זאת של הביטלס..
Something אם כבר מדברים על קאברים, אז אין ספק שהקאבר הטוב ביותר (לדעתי) שנעשה אי פעם לביטלס הוא לשיר Something ע"י Shirley Bassey. לא נעים לי לומר, אבל בעצם שמעתי את הגרסה שלה לפני זאת של הביטלס..
A Another Girl New member 11/8/03 #30 מה עם הקאבר של פיונה אפל ל-Across the universe? מישהו מהצ'אט גרם לי להתוודע לביצוע היפהפה שלה.הוא לא כל כך שונה בעצם מהמקורי,אבל הקול שלה עושה אותה כזה.שווה.
מה עם הקאבר של פיונה אפל ל-Across the universe? מישהו מהצ'אט גרם לי להתוודע לביצוע היפהפה שלה.הוא לא כל כך שונה בעצם מהמקורי,אבל הקול שלה עושה אותה כזה.שווה.
ב באדוּלינה New member 12/8/03 #32 כן כן, הקול שלה פשוט מדהים רך ומלטף (מאיפה נפלו עליי המילים האלה) בכל מקרה, אני די מאוהבת בקאבר של רופוס לשיר הזה
כן כן, הקול שלה פשוט מדהים רך ומלטף (מאיפה נפלו עליי המילים האלה) בכל מקרה, אני די מאוהבת בקאבר של רופוס לשיר הזה