קאונטדאון ל148 !!

elvis18

New member
קאונטדאון ל148 !!

סונן מככב ... הוא מעליב שמה את כל הלוחמים שנלחמו נגד סילבה בעבר ...

"הוא נלחם נגד מורה בביה"ס ..נגד אחד בלי רגל , כל מיני לוחמים כבדים ואיטיים , ועוד כאלו שכבר מזמן לא נמצאים ביואפסי"

סונן הורס אותי , והוא מעליב את כולם על הדרך ..אין עליו !!

https://www.youtube.com/watch?v=rPy003iUuVc&feature=relmfu

danielmo1

New member
לפחות 3 לוחמים שאנדרסון ניצח

לסונן אין סיכוי מולם
בתחרות הפה הגדול הוא המנצח הגדול אין ספק

elvis18

New member
העניין פה הוא מיסמאץ' סטייליסטי ..

זה שסונן מפסיד לא' ב' וג' לא אומר שהוא יפסיד לד' שניצח את השלושה ...

מה אני אומר זה , שזה שהוא הפסיד לכאלה שהפסידו לאנדרסון סילבה לא אומר שהוא לא יכול לנצח את סילבה עצמו ,

מה שקרה בקרב הראשון שהסטייל של סונן לא מתאים לסילבה ,כל ההאבקות הזאת והגריינדינג ולדחוף קדימה וקדימה ..

שמעתי את סילבה הוא אמר בפירוש - אני מתאמן על מואי טאי וקרקע , הוא לא אמר מילה על האבקות והוא יכול לפול בדיוק לאותה מלכודת שהוא נפל בזמנו ..

כיום אני מאמין סונן הרבה יותר חכם בקרקע ויודע לשמור על עצמו יותר , ויעשה פחות שטויות והסיכויים קטנו לפחות באיזה מידה ... סילבה עם כל הכבוד לא מגרד את הטופ של הבג'ג' בMMA כיום ...הוא אחלה ,אבל לא כזה מדהים .. אם הוא לא תופס את סונן בעמידה , וייתן לסונן לכפות שוב פעם את משחק הגריינדינג האבקות שלו , אנחנו נראה שיחזור מדוייק של הקרב הקודם ,רק שהפעם סונן לא יפסיד אלא ינצח .

שמעתי את סילבה אומר שכל פעם שסונן ינסה להוריד אותו הוא יעשה כמו הקרבות האחרים יעשה הופ הופ ואז יתן לסונן מכות בעמידה וסונן לא יוריד אותו .

פה זה כבר טעות , הוא לא נלחם נגד שום מתאבק ברמה של סונן .. סונן מבחינת טייקדאונס והאבקות הוא לדעתי בין הכי טובים ביואפסי .
סונן מגיל 5 עושה טייקדאונים , הרבה יותר מכל אחד אחר שנלחם נגד סילבה .

אני חוזר ואומר , אם סילבה לא תופס את סונן בעמידה(כדי שזה יקרה הוא יצטרך להבין כיצד לא להיות מורד לקרקע ואיך לפתוח טווחים שמהם סונן לא יכול להריד אותו ,קרב קודם פה בדיוק היה הכשלון של סילבה) .. הקרב הזה יילך חמישה סיבובים מלאים וסונן יוכרז בסוף כמנצח .

זקס11

New member
הכל זה עניין של הסתברויות

התסריט שאתה מתאר ידוע לכולם. ועדיין, רוב האנשים מאמינים שההסתברות להתרחשות שלו היא נמוכה ביותר.

ועוד משהו- בזמנו עשיתי סרטון על סיום הקרב. מה שה UFC הפארשים לא הציגו זה את המכה שסילבה הביא לסונן לפני ההכנעה. סילבה הביא מהגארד מכה בעוצמה של טייק-דאון, שגרמה לסונן להסתגר, ולאבד שליטה.

אז אולי סילבה הוא לא איש ה BJJ הכי טוב ב UFC, אבל הוא אולי היחיד שיכול להביא מכה כלכך עוצמתית מהגארד, ולהמשיך איתה להכנעה.

udi102

New member
אם כבר עסקת בהסתברות

ההסתברות שסילבה יוכנע היא 1/15 סיכוי נמוך אבל מי קבע את הערך שיש ל30 קרבות שלו ? נצחון והמנעות מהכנעה מול ארווין שקולות להשרדות מהכנעה מול מאיה ? או סונן ? ממש לו בכל מקרה אתה האדם הכי לא אובייקטיבי בפורום מצד אחד פידור הוא פח אשפה ונלחם בלוחמים עלובים מאז פרייד מצד שני סילבה שנלחם בלוחמים ברמה יותר נמוכה הוא הP4P מספר 1 .

לא אכפת לי לא מפידור ולא מסילבה אבל פידור ניצח ונלחם בלוחמים טובים ומוכשרים יותר ואומנם זוכרים לו שהוא הפסיד להנד שהוא LHW אבל פידור הוא MW שנלחם בHW וניצח שמות גדולים ,סילבה לעומת זאת הוא LHW שנלחם בMW זה ההבדל !

אני לא סובל את סילבה ואף מתעב אותו אבל הדברים שאני אומר הם עובדות

depresia

New member
תשמע, אני באמת מאוד מקווה שסונן ינצח

הלב שלי עם סונן,אני אחד מאוהדיו הגדולים, אבל אבל אבל....אחרי שראיתי את סונן מול מייקל ביספינג, באמת שקשה לי להאמין שהוא ינצח.

אוקיי, בקרב הקודם מול סילבה הוא הרביץ טייקדאונים בלי הפסקה, מה גם שהוא מתאמן ללא הפסקה על BJJ מאז הקרב הקודם, אבל אבל אבל...איך זה שהוא כל כך התקשה לעשות טייקדאון ללוחם בינוני כמו מייקל ביספינג?!?!
אוקיי, אז אנדרסון סילבה שונא היאבקות ולא מתאמן על זה בחיים, ומייקל ביספינג יודע קצת היאבקות, אבל מייקל ביספינג הוא לא בדיוק מהמתאבקים הטובים ביותר ביו אף סי, סונן כן אמור להיות אחד המתאבקים הטובים ביו אף סי, איך יכול להיות שהוא לא מנקנק את ביספינג בכל מה שקשור להיאבקות?!?!

מאז הקרב הזה אני אוכל סרטים שסונן לא ינצח, ובכלל התאכזבתי קשות מסונן בקרב שלו מול ביספינג...

elvis18

New member
סונן וביספינג זה בדיוק הדוגמא לבעיתיות

ביספינג התאמן לפניי סונן בדיוק על הסיפור ההתאבקותי וזה הקשה על סונן לפחות קצת בעניין של ההורדות , סונן בסופו של דבר הוריד אותו המון לקרקע ,אמנם זה לא נראה כזה בקלות אבל זה היה ... בגלל זה הוא גם ניצח

סונן לא לוחם עמידה משהו בכלל .. והקרקע שלו עד היום הייתה על הפנים יחסית לטופ , בקרקע הוא השתפר מאוד (אני מקווה) עד עתה העמידה שלו עדיין לא כזאת משהו לקראת סילבה, הוא בונה על להוריד לשלוט וגראונד אנד פאונד (אמר את זה בפירוש), פה נכנסת בדיוק הבעייה של סילבה שכרגיל לא התאמן על האבקות ,סונן ברגע שיתפוס(אם סילבה לא יוריד אותו בנוקדאון\נוקאאוט לפניי כן ) יוריד אותו וישחזר את הקרב הקודם .

ביספינג בניגוד לסילבה התכונן ליכולות של סונן ספציפית , סילבה מתכונן קרקע ומואי טאי לכל קרב ולא משנה מי תשים מולו ..

על זה אני בונה אצל סונן , אולי אני מטורף וסילבה יבוא עצבני ויגמור אותו בסיבוב הראשון , אבל הזלזול הזה ,שהוא בכלל לא מעניין אותו יכולת ההאבקות של סונן מוציאה אותי מדעתי . הוא בטח שוב בונה על ניצחון בהכנעה בסיבוב חמישי שתי דקות לפני הסוף :(

danielmo1

New member
לדעתי פירשת את הקטע לא נכון

קודם כל, לוחם ברמה שלו מתאמן היאבקות גם אם רוצה וגם אם לא (בוא נאמר את האמת כן?)
עכשיו יכול להיות שהוא לא שם על היאבקות דגש כי הוא יודע שסונן יוריד אותו ככה או ככה (אין מה לעשות נכון?) אז הוא מתאמן על אסטרטגיית היציאה (ג'יו ג'יטסו) שהוציאה אותו מהמצב ביש בפעם הקודמת
לדעתי המואי טאי שלו יספיק בקרב הזה

elvis18

New member
הניצחון שלו יהיה בעמידה ,אם יקרה..

אבל כדי להשאר עומד ,צריך שלא יורידו אותך על התחת
הוא צריך לעשות הכל כולל הכל כדי להשאר עומד ,ששמה ההפרש בינו לבין סונן גדול פי כמה ..מההפרש בינו לבין סוונן במימד הקרקע .

מי שרוצה להשאר עומד מול מתאבק ברמתו של סונן , צריך להתאמן במיוחד על קלינצ'ים ועל טייקדאון דיפנס .. באופן ספציפי כשהוא יודע שהדרך היחידה שסונן ינצח את הקרב זה בצורה הזאת וההורדות וגראונד אנד פאונד זה הנשק העיקרי שלו .. טיפשי ויהיר לא להתמקד בזה

udi102

New member
סונן גבר ...

וסילבה רקדן זה ההבדל ,אם סונן מגיע לעבודה סילבה מקבל GNP חמישה סיבובים ,כמובן שסילבה יכול לתפוס אותו בלאקי פאנץ בהתחלה כמו את בלפורט אבל מה הסיכויים?

udi102

New member
סילבה גזען

קורא לסונן חמור גדול ,ואם סונן היה אומר לסילבה שהוא דומה לקוף שברח מהסאפרי בקניה היו שוטים אותו שהוא גזען ! אז מה ההבדל גם סונן מלכלך וגם סילבה ,סילבה הוא לא טלית שכולה תכלת ובטח שסונן הוא לא אבל לפחות סונן לא אומר שהוא מכבד אנשים סתם וסילבה קד קידה אחרי כל קרב וגם אחרי הקרב שהוא השפיל את מאיה בהתנהגות שלו

אודי אתה צריך לקחת תרופות

אני נהנה לקרוא כל מה שאתה כותב אבל כשזה מגיע לסילבה אתה פשוט מתחרפן!
הניצחון על דן הנדרסון לא היה ניצחון גדול? בו הוא הראה עליונות בעמידה על הנדו?
הנדו שעמידתו הוכחה כיותר טובה משל שוגאן..
תשמע כשאתה מדבר על סילבה כל הידע שלך(ויש לך המון)הולך פייפן
אתה צודק מחלקה זו מחלקה חלשה,ונכון אני לא חושב שהוא p4p אבל
הוא לוחם גדול אני לא מבין מאיפה הזילזול הזה
לנצח את ארווין זו אולי חרטא אבל לנצח את ויטור הנדו פרנקלין מאיה סונן ליבן אוקאמי
ולסיים אותם בקלות למעט סונן זה לא דבר קל אז יש לי עצה בשבילך לפני שאתה מתייחס לעניין סילבה
קח כדור קל בטן נגד בחילה וואליום להרגעה ורק אז תתייחס
דיים אני מדמיין אותך מקיא כשאתה רואה אותו
בחברות

באסטר1

New member
זה יותר בא מהקטע שסילבה נקרא GOAT

ולא ג'ונס
גם אני לא מבין איך ג'ונס קשור לקרב של סילבה וסונן אבל כנראה הבחור יסגור לעצמו מסיבה פרטית אם סילבה יפסיד בראשון

Ori L88

New member
אולי תפסיק לבזות את עצמך

יש לך ידע נרחב , אתה יודע לכתוב יפה.
אבל בכל הקשר לאנדרסון סילבה אתה הופך לאיזה טרול מטורלל שלא קשור לכלום.
תעשה לכולנו טובה ותפסיק להגיב לגביו , הבנו שאתה לא אוהב אותו ואפילו מתעב אותו ושהוא מפריע לך בעין. אבל דיי לבלב את השכל ולהוריד מעצמך
אתה קורא לסילבה גזען אחרי שסונן אמר שאנדרסון סילבה שיחק בבוץ ושהאחים נוגיירה מאכילים אוטובוסים עם גזר
סילבה גזען העיקר , איזה בדיחה....

udi102

New member
אני לא אמרתי שסונן טלית שכולה תכלת

ואולי אני מגזים אמר לומר שרק סונן יורד נמוך כאן זה לא נכון .

אני לא מסכים עם הרבה מהדברים שסונן אומר ,אבל אני לוקח את זה לכיוון חיובי של הייפ , וזה מוסיף ענייך לספורט ,מצד שני הוא באמת מגזים .

נראה לי מעכשיו ועד אחרי הקרב אני באמת לא יגיב לגביו ,אני באמת לוקח בקטע של הומור כל אחד שכותב כאן על השגעון שלי לגבי סילבה אין לי בעיה ,מה שכן סילבה לא ישתיק אותי עד אחרי שהוא יעלה מחלקה וילחם בשמות הגדולים .

PersonaNonGrata

New member
מה יודע לכתוב יפה? סתם דמגוג ופרובקטור זול...

מעוות עובדות וכותב שקרים..לפחות בכל הנוגע לסילבה...
הוא כבר מזמן עבר את רמת הטרוליות של ניר...זה בסדר לא לאהוב את אנדרסון סילבה אבל נמאס כבר מהזיוני שכל שלו...

udi102

New member
ואני שם עליך זין ענק

ותתחבר לי לממצצה יקוקסינל

למעלה