קאונטדאון ל148 !!

ElGoldi

New member
עמית נא למחוק. לא מכבד

חבר'ה בואו נשמור על דברי טעם

PersonaNonGrata

New member
מה שהכי מצחיק שאני בכלל לא פאן בוי של סילבה..

ואני לא יודע אם אני בכלל בעדו מחר..וגם אותי סילבה הרתיח מזעם בקרבות שהוא עשה שטויות וזילזל בירבים שלו ואני אפילו אוהב וצוחק מהטראש טוק של סונן...
פשוט מעצבן אותי ש udi מנסה בכל הכח להשמיץ את אנדרסון סילבה ולא את האישיות שלו שזה ממש לא מעניין אותי אלא את היכולות לחימה שלו...
להגיד שכל מה שהוא זה רקדן ולאקי פאנצ'ר לדעתי זה שטויות...אני חושב שיש לו את העמידה הכי טובה בכל ה MMA וכאחד שאוהב ומתאמן מואי תאי ה2 קרבות שהיו לו נגד פרנקלין הם תענוג לעיניים לחובבי איגרוף תאילנדי.
ועמית אתה לא צריך למחוק השירשור הזה..כבר סגרנו את העניינים בנינו במסרים אישיים...

danielmo1

New member
לדעתי סילבה התנהג פה בצורה שקולה

ולא הגיב למרבית הדברים שסונן אמר
סונן פשוט לקח את זה למקומות חדשים של "להיכנס לו לראש"
עכשיו נראה לי שיכנסו לו בראש וכל הטקטיקה הזו היא ליצנות
הוא הביא את עצמו ל2 קרבות אליפות רק בעזרת הפה שלו

bret24

New member
סיכום השבועיים האחרונים בפורום

פידור אפס אנדרסון סילבה אפס שוגאן אפס gsp אפס, אנשים אני לא מבין אתכם אם אתם כל כך שונאים את הלוחמים שהם אגדות של הספורט
אולי אתם לא באמת אוהבים את הספורט, אני לדוגמא ממש לא מעריץ של אנדרסון סילבה אבל אין ספק שהוא בין שלושת הגדולים בכל הזמנים
וכל קרב שלו זה אחד הדברים שהכי מחכים להם. סונן עם כל הכבוד היה על סמים בקרב הראשון, בקרב האחרון שלו הוא בקושי ניצח את ביספינג
לא לדבר על זה שהוא הפסיד למאיה תוך דקה, אז לפי דעתי כל ההייפ עליו הוא רק בגלל הפה שלו.

fatnoam

Active member

פחות קרבות = יותר טרולינג מסתבר.

LORSIN

New member
לא אהבתי את הדה לגיטמזציה לטריינגל

זה כמו לעשות דה לגיטמציה לMMA, ועצוב שלוחם MMA מוביל עושה זאת

למעלה