קאמבאק !

RebelHeart

New member
קאמבאק !

טוב לא בדיוק, רק לספר לכם שפתחנו קבוצת LAMBS בפייסבוק בשם ISRAELAMBS אז תבואו, תציפו ויהיה כיף :)
ובאותה הזדמנות............................ סלפוש עם מימי

eranmc

New member
ובאותו נושא... סגירת הפחשם?

חברים הפורום קיים מ 2002, היו תקופות טובות והיו רעות מאלה.
לצערי כמות ההודעות והתגובות ממש נמוכה, לכן החלטנו לפתוח במקביל את הקבוצה בפייסבוק שהיא נוחה וידידותית יותר.
על כן נאלץ לסגור את הפורום - דעתכם?

True Colors

New member
נדמה שאין מנוס

באמת נטוש כאן, ואפילו ההגעה של מאריה לארץ הצליחה "לסחוט" תגובות רק משלושה כותבים וחצי בערך.
זה מייאש, כי בימים הטובים היה כאן באמת פעיל ושמח (או, במונחים שלנו, עורנה: "אקטיבי" ו"עליז"
) במיוחד.
זה סוג של בית - בילינו כאן שעות על גבי שעות (אני אפילו זוכר את ההתרגשות שאחזה בי כשרועי חשף בפניי פעם את החדר הסודי והאסור - הצ'אט!
), ותמיד עצוב לעזוב בית, להיפרד מהאנשים שגרו אתך בו ולהשאיר מאחור את הזיכרונות.
יכול להיות שהפורמט כבר פחות מתאים למהלך החיים של 2015, ויכול להיות שרובינו עסוקים מדיי, או פחות מחויבים ונלהבים כבעבר.
אני אשמח לשמוע תגובות של אחרים, אבל אם המצב ימשיך במתכונתו הנוכחית, נדמה לי שאין טעם להשאיר את הפורום פתוח.

מצידיי....חחחח

באמת הגיע הזמן...
אבל באמת היה נחמד פעם..אבל הזמנים השתנו וגם אנחנו :)

ForeverMC

New member
זה באמת כנראה מתבקש אבל גם כואב

הכרתי כאן קבוצת אנשים מדהימה, התחלנו כאן קצת יותר צעירים (אנחנו עדיין יפים..
), והחיבור האנושי שנוצר כאן הוא באמת מיוחד במינו.
קבוצת הדליים השרוטים של פברואר, השיחות הנפלאות עם צחיק הנסיך, סימונה עם המסירות האינסופית, ויש עוד כל כך הרבה...וכמובן, ערן
שנתן ממש הכל שזה יהיה 'בית' שאפשר לדבר עליו על הכל בצורה פתוחה וחופשית אבל גם מכבדת.
לכן גם בנמל התעופה כשראיתי את קוב וליעוז זה היה לא פחות מרגש מלפגוש את מאריה... .

וזהו...אני גרוע בפרידות..ואני מקווה לשמור על קשר עם כל הקבוצה היקרה והמקסימה הזו.

a 90s jesus

New member
נגד נגד נגד

מצד שני, כנראה שאם אין נוטיפיקיישן ישירות לפלאפון זה קונספט שנולד לכישלון.

זה מאוד עצוב, יש פה קסם שאף קבוצה בפייסבוק לא תוכל לשחזר, וחתיכת היסטוריה של הודעות ותיעוד וסיקור של ידעני הפורום הזה שאין באף מקום בארץ, לא מבחינת ההיקף ולא מבחינת האיכות.
ובלי קשר לתוכן, יש פה אווירה מיוחדת, אחווה רבת שנים ואותו קסם כמו שכתבתי קודם, שלא יוכל להיות משוחזר באף מקום.

זה נעים לדעת שתמיד יש את הפורום הזה ברקע כשקצת בא להתרפק על זכרונות עבר ולהתעדכן אודות מאריה בפורמט שהורגלתי אליו כבר יותר מעשר שנים, אבל אולי באמת לא ממש ריאלי יותר בימי הפייסבוק תו"כ העיסוקים הרבים של חברי הפורום.

כך או כך אני לא חושב שצריך לסגור את הפורום באופן אקטיבי (וזה, אגב, ההקשר היחידי בו המילה "אקטיבי" יכולה להיכתב בפורום הזה
סתם). עד שתפוז יסגרו אותו אפשר להשאיר אותו פתוח, אולי לגיי(ז)ס את חברי הפורום שעוד כאן ואלו שבפייסבוק לכתוב פה מדי פעם, ומנסיוני - ברגע שאנשים כותבים, הם חוזרים לפורום לראות אם היו תגובות להודעות שלהם ועל הדרך מגיבים להודעות חדשות, וחוזר חלילה. זו מעין תגובת שרשרת, שכמו בכימיה, צריך טריגר ראשוני לאיניצאציה ואז היא מתקדמת ומתעצמת לבד בפרופגציה (#מכות #נידוי #עד_מתי_קינטיקה_כימית_אביב_תשע"ב).

לסיכום, לדעתי יש עוד סיכוי, לפחות לשמר את הקיים כדי שכולנו נוכל מדי פעם לבוא, להיזכר, להרגיש קצת את אותה אווירה מיוחדת ששוררת פה מאז 2002 (אבל הכי מיוחדת מ-2005 כי אז אני הצטרפתי
)

לא לסגור

שום פייסבוק לא יחליף את הפחשם. דבר שני אפרופו מאריה הפורום יעשה קאמבק בקרוב נוסח האמנסיפיישן אוף מימי

למעלה