קאנג לי "הסכים" לצ'לנג' של אנדרסון סילבה

בא נראה.....

מי זה תום לולר? האם הוא מדורג טופ 10?? לא! לא זכור לי קרב שלו בכלל.

מוניוז ומאיה הם בכלל בגודל פיזי של WW. אותכם אולי זה מרשים שבנאדם בגודל של ווידמן מחסל בנאדם שקטן ממנו בראש עם יתרון ריץ של 6 אינץ, אבל אותי זה לא ממש מרשים. ולפי התגובות של סילבה גם אותו זה לא מרשים.

את ביספינג הוא ניצח? בלפורט? סונן?? אוקאמי?? סטאן?? מישהו???

ווידמן ניצח לוחם טופ 10 אחד בלבד שקטן ממנו פיזית והחלטתם שמגיע לו קרב נגד סילבה.
ראיתי בדיוק מה העמידה שלו שווה בקרב הזה. סילבה יעמוד איתו עם הידיים למטה, וזה גם הגיוני כי אין מה לפחד מאגרופים כל כך איטיים ויותר קל למנוע TD כשהידיים למטה.

elvis18

New member
אז למה לא לפסול את שניהם ?

בסיטואציה הקיימת ,במצב ההיפותטי שנוצר
אז תגיד ששניהם ווידמן וקאנג לי לא ראויים ...
למה כל האש רק על ווידמן ?

כי קונג לי עוד לא מועמד ולא מדורג ולא כלום

כל מה שהוא כן זה שהשם שלו נאמר ע"י אד סוארס.

ווידמן בניגוד אליו מדורג משום מה מקום 3 אחרי צ'ייל סונן במחלקה, למרות שלא ניצח אף אחד מתחתיו חוץ ממוניוז. ווידמן גם טוען בווידאו שהוא יכול לנצח את סילבה.

אתה גם אמרת שסילבה מנסה לברוח בווידמן. אז אני תוקף את ווידמן. הוא לא ברמה של סילבה. אם הוא עולה מול בלפורט עכשיו ממש לא בטוח שהוא לא הולך לישון סיבוב ראשון.

ElGoldi

New member

danielmo1

New member
וידמן דווקא התחמק מבלפורט לפני כמה חודשים

ויש תיעוד של זה בטוויטר
בטיעון שהוא ממתין לקרב אליפות (שלדעתי בכלל לא מגיע לו)

אני לא אתפלא בכלל אם הקרב אכן יצא לפועל

למה לא? אירוע במזרח או בדרום אמריקה בין 2 לוחמים שמוכרים לא רע בכלל ובעלי סגנון קרב מלהיב.
זה קרב שקל לשווק אותו בדומה לקרב של ג'ונס וסונן.
אז מה אם זה קרב לא קשה ספורטיבית לאלוף? ממתי זה מפריע לדיינה וויט?..

להגיד שווידמן הכי ראוי זה לא רציני (בלי ציניות עכשיו). מה הופך אותו להכי ראוי?
אני שומע כאן הרבה את הטיעון שווידמן הכי מסוכן לסילבה. זה באמת המדד לתת קרב אליפות?
אני שומע כאן אנשים אומרים שוודימן ברצף של 5 ניצחונות. אז מה? גם קוסטה פיליפו ברצף של 5 ניצחונות ולא מזכירים אותו בכלל, גם גוסטפסון ברצף של 6 ניצחונות וסונן אחרי הפסד מקבל את ג'ונס וזה בלי להזכיר את ג'וני הנדריקס, פיץ', מצ'ידה, ג'ים מילר ועוד..

כל עוד אין נתיב ברור לקבלת קרב אליפות שבו לוחמים צריכים ללכת וכל עוד קרב אליפות זה מתנה שמקבלים ולא דבר שהלוחמים לוקחים אז זה ישאר המצב.
השיקולים הם של הUFC ומן הסתם כעסק פרטי השיקולים הם בעיקר כלכליים.
עד שלא יאמצו את הגישה של בלטור לקביעת קונטנדרים או שיפתחו איזו שיטה ברורה שתתן ללוחמים את היכולת לקחת קרב אליפות ולא לקבל אותו בחסדיו של דיינה/ג'ו סילבה המצב רק צפוי להתדרדר במדרון הזה יותר ויותר..

elvis18

New member
אני חושב שהכעס העיקרי שלי

זה לא הנושא של ווידמן או לא ווידמן ...

הכעס העיקרי לפחות מבחינתי זה ההצעות של המחנה של סילבה לכאורה לקאנג לי , והניסיון שלהם לכפות את מה שהם רוצים על היואפסי .

גם סונן נגד ג'ונס מעצבן את אנשים בעולם הMMA ... שחושבים שזה קרב לא ראוי .

אבל זה לא מונע מלהתעצבן גם על הנושא הנוכחי חחחחחח

אני לא חושב שסונן-גונס זה קרב כל כך שערוריתי

הוא לא צודק אבל לא שערורייתי.

בא נסתכל שניה על העובדות: סונן מתאבק מצויין ועקשן שמגיע מהטופ של מחלקת ה MW. גם בלפורט הגיע משם וכמעט תלש לג'ונס את המרפק בסיבוב הראשון. הפסיד בהכנעה אחרי שלא היה לו אוויר בגלל התראה קצרה לקרב .
לדעתי היה נגמר לו האוויר בכל מקרה, אבל לפחות כרגע הוא רוצה קרב חוזר. כנראה שהצורך לחתוך משקל לוקח ממנו הרבה אנרגיה וראינו את זה בקרב נגד ביספינג.

קונג לי - סילבה הרבה יותר בזיוני מג'ונס-סונן.

למעלה