וליאניות
T the whole shebang New member 30/6/10 #91 ../images/Emo6.gif במיוחד שיש זמרות שטוחות../images/Emo69.gif
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #70 אגב פתאום אני מסתכלת על התמונה וקולטת- 1. דווקא ג'ניפר ממש יפה ככה. לפחות בתמונה הספציפית הזו. 2. לקריסטיאן יש מבט של אנס ילדים 3. ממתי הזקן שלו לא ג'ינג'י? 4. וטפ הולך לו שם במכנס?
אגב פתאום אני מסתכלת על התמונה וקולטת- 1. דווקא ג'ניפר ממש יפה ככה. לפחות בתמונה הספציפית הזו. 2. לקריסטיאן יש מבט של אנס ילדים 3. ממתי הזקן שלו לא ג'ינג'י? 4. וטפ הולך לו שם במכנס?
T the whole shebang New member 30/6/10 #73 יש לג'ניפר מזל שיש לה עיניים יפות חח קריסטיאן תמיד היה מוזר ותמהוני, ובאמת ממתי הוא לא ג'ינג'י הוא תמיד נראה כמו האירים האלה מהאגדות עם שלהם, לפרקונים!*מכושפות* ו-4 מזה לא נשמע טוב|חי|
יש לג'ניפר מזל שיש לה עיניים יפות חח קריסטיאן תמיד היה מוזר ותמהוני, ובאמת ממתי הוא לא ג'ינג'י הוא תמיד נראה כמו האירים האלה מהאגדות עם שלהם, לפרקונים!*מכושפות* ו-4 מזה לא נשמע טוב|חי|
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #84 ידעתי שתיקחי את זה למחוזות אסורים../images/Emo69.gif כאילו פאק ראית מה הולך שם עם הנעל והגימור של המכנס?! מה הוא חשב לעצמו
ידעתי שתיקחי את זה למחוזות אסורים../images/Emo69.gif כאילו פאק ראית מה הולך שם עם הנעל והגימור של המכנס?! מה הוא חשב לעצמו
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #11 וואי היא מזה לא משמש |חומה| שרה מהממת מידי מכדי להיות משמשית
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #85 משמשונת לכל כלל יש יוצא מן הכלל. גם את משמשית ואת מהממת ולחן יש גם חברה משמשית ו(חן חושבת ש)היא מהממת
משמשונת לכל כלל יש יוצא מן הכלל. גם את משמשית ואת מהממת ולחן יש גם חברה משמשית ו(חן חושבת ש)היא מהממת
W West Doll New member 30/6/10 #12 ליידיי בייבי אין אני אומרת לכן, להילרי ולהוא מימין יש קטע...הם כל הזמן נמרחים אחד על השניה
W West Doll New member 30/6/10 #18 עלק לאסביט../images/Emo69.gif טוב זה בעצם לא מפתיע אותי... אמא שלה וריבה היו ממש קרובות...יותר מדי אויי החלחלה
עלק לאסביט../images/Emo69.gif טוב זה בעצם לא מפתיע אותי... אמא שלה וריבה היו ממש קרובות...יותר מדי אויי החלחלה
LeAnnDylan Well-known member 30/6/10 #20 אחותך חלחלה../images/Emo46.gif רגע בעצם דיברתי על אמא שלה ומשמש נכון? אם כן באמת חלחלה אם לא, מזה תנוחי
אחותך חלחלה../images/Emo46.gif רגע בעצם דיברתי על אמא שלה ומשמש נכון? אם כן באמת חלחלה אם לא, מזה תנוחי